|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako spijo vaši 8-10 mesečniki?
22.2.2006 22:33:05   
Ula3
Drage mamice, zanima me kako, kdaj in koliko spijo vaši malčki čez dan.
Mi spimo vedno več, a ponoči pa so seveda težave...user posted image Kdaj pa greste spat zvečer..
Prosim napišite mi, ker bi rada, da uberemo neko pametno taktiko, ker nam kronično primanjkuje nočnega spanja.
Lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako spijo vaši 8-10 mesečniki?
22.2.2006 22:39:56   
b.nika
Naš je star dobrih 10 mesecev. Čez dan spi od 11- 12.10h, popoldan pa od 16.-17h. Zvečer ga dam spat okoli 20. ure in spi do 7 zjutraj.

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2006 23:51:05   
lelaval
Naša je stara 8 mesecev. Zjutraj se zbudi med 6.00-7.00 in zaspi do 8.00-9.00. Okrog 11.00-12.00  gre spat (navadno ven - v voziček) in spi 3-4 ure user posted image . Okrog 17.00 navadno še malo zadrema - od 15 min -1uro, zvečer pa gre spat 21.00-21.30 in spi do 4.00-5.00 zjutraj.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2006 9:04:43   
janjja
Ko je bila naša toliko stra je se zbujala ob sedmih in šla vedno ob osmih nazaj spat. spala je kako uro pol pa spet ob 12 - 13. TAm nekje . Pa še popoldan enkrat. Zvečer pa kar po osmi uri in spla celo noč.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2006 11:34:32   
petraz
Pri nas pa žal ni tako. Od 6. meseca dalje, od kar su mu začeli rasti zobki, se zbuja tudi ponoči. Dopoldan in popoldan spi kako uro do dve. Zvečer gre spati tam ob 21h, nato pa se zbudi tam od 2h do 3h zjutraj. nato zaspi do 5h zjutraj in se stvar ponovi. Razmišljala sem tudi o tem, da je mogoče krivo tudi nočno dojenje, saj se zbudi, joče, ga vzamem k sebi, podojim in lepo sladko spi naprej.... Skratka, ne vem a so res zobki krivi ali je kaj drugega.... user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2006 19:44:10   
Vrtnica1
Joj, pri nas je tudi obup glede spanja. Žiga bo kmalu 9 mesecev star, in je celo noč prespal samo kakšen mesec in to v četrtem mesecu, od takrat se ponoči zbuja na 2-3 ure user posted image . Meni je to čisto za umret. Pa nimam kaj. Spat gre med 18-19. uro zvečer in se zbudi prvič okrog 22., nato okrog 1. zjutraj, potem okrog 3.30 in ob 5 že vstanemo. Čez dan spi pa smao dopoldan dvakrat po dobre pol ure. Pa š ezobje ga mučijo, tako da je siten ko muha user posted image .
Mogoče bomo pa potem pa spaaali in spaali in spaali user posted image .
lp.

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2006 16:25:45   
Tjuša
Ja, moj sine je star ravno 2 leti. Smo imeli žurke ponoči. Spal je čez opoldne 2-3 uri. Ponoči se je zbujal 2-6 krat. user posted image Poskušala sem vse mogoče. Da sem ga čez dan prej zbudila (spal le eno uro), češ bo ponoči bolj spal. Pil je ponoči le vodo, ker so mi govorili, naj kar vstajam, če mu kuham čajčke. Ignorirala sem jok, ne spominjam se več vsega. Nič! lepo sem vstajala do njegovega 22 meseca. Potem je vse več in več noči prespal in sedaj spimo. Prej sem bila pa kakor zombi, ponoči vstajala, čez dan pa gospodinjska opravila, vrt, služba, študijske obveznosti, .. za znoret.
Upam, da boste imeli vi več sreče.user posted image
Žal pa nimam pametnega nasveta, kar je očitno, če sem bedela skoraj dve leti.user posted image

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Teža po porodu
grahek85

Koliko časa po porodu ste rabile, da ste dosegle težo kot pred nosečnostjo?

en mesec ali manj (21%)

nekaj mesecev (19%)

vsaj pol leta (18%)

eno leto ali več (17%)

je nisem dosegla (25%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!