|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako smo umirili nočni kašelj
26.1.2006 7:37:35   
bini
Ja.. tole bi samo rada delila z vami... sicer je delovalo šele prvo noč, ker sem poskusila šele danes, ampak jaz sem navdušena...
nasvet mi je dala znanka zdravnica - na majhne koščke sem narezala čebulo, jo dala na krožnik, krožnik pa poleg posteljice, tako da je ta smrdeča zelenjava izhlapevala celo noč - posledica je, da se mala ni zbudila niti enkrat in ti prvič po polnih 2 tednih nočnih eno ali večurnih napadih kašlja in bruhanja.. menda nekateri čebulo imenujejo naravni antibiotik user posted image
najbrž mi ni treba poudarjati kako 'diši' njena sobica user posted image , ampak mi je tako vseeno, da bomo zvečer gotovo zdravljenje ponovili.
me pa zanima ali ima še katera take izkušnje s čebulo??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako smo umirili nočni kašelj
26.1.2006 7:41:56   
tascha
Slišala sem, da se dela sirup iz čebule in sladkorja proti kašlju. Da pa lahko takole...user posted image user posted image user posted image Še boljš! Lažje čebulo voham, kot pa jem sirup iz nje.user posted image user posted image
Si bom zapomnla, sicer pa upam, da bom tak nasvet čim kasneje rabla.user posted image

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2006 7:46:07   
Magi*
bomo poskusili. rajši jem čebulo kot pa antibiotikeuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2006 8:35:06   
tinica
Pri nas doma pa čebulo prepražimo in jo potem damo na robec ali pa serveto in potem to serveto damo na prsni koš za nekaj minut seveda še toplo čebulo.
In bojde pomaga, jaz mojemo sinčku še tega nisem kdaj naredila, ker še hvala bogu ni bilo takšne krize glede kašlja.

Lp, Tina

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2006 9:04:59   
Anonimen
Jaz uporabljam dva cebulna recepta.

Za kaselj: narezem cebulo, dodam 2 zlici medu, po dveh urah precedim in pijemo po zlickah.

Za vneto grlo: cebulo malo poprazim, zavijem v krpo in ovijem okrog vratu. Preverjeno deluje tudi v borbi proti pohotnemu mozu user posted image

(odgovor članu tinica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2006 9:15:49   
Anonimen
A veš,da to pa nisem zasledilauser posted image
Sicer imam jaz osebno tak problem,da že teden dni po cele noči kreham.
Da pa čebulo na nočno omarico postavim,me pa mož res kar čez okno na dvorišče vržeuser posted image Že tako jamra,da ne more zaradi mojga krehanja spat,pol pa ne bi še zaradi smradu.Ja ne vem,če bo izvedljivo,edino,če grem v garažo spat,daleč od nosov.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2006 9:44:44   
dejčka2
Smrad čebule pomaga tudi pri polnem nosku.Smrdi pa res kotuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2006 13:22:24   
bini
he he user posted image  ja, smrdi res grozljivo in še po celem dopoldnevu zračenja, je še vedno precej dišeče... ampak vam povem, da se lažje navadim živet s smradom čebule kot pa še kaj dolgo poslušati tako krehanje - resnično VSAKO NOČ DVA TEDNA je kašljala po več kot eno uro... pljuča čista, zdravnica je rekla da je pač potreben čas...
srečo imamo le to, da spi v svoji sobici in smrdi le tam.... ja, ne vem pa kako bi to blo, če bi poskusla v spalnici..

ej Meta - povej kako pa spraviš Ani to mešanico po grlu?? jaz sem slišala tud za to mešanico z medom, ampak si ne predstavljam kako bi to vanjo spravila... zato smo pač naredili preprosto - čebulo na krožnik in zraven postelje... bomo videli, če bo tud dans ponoči delovalo - upam da ja, ker je tako fajn spat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?