|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako si zrihatate svojo malo?
14.11.2006 22:27:54   
Anonimen
evo že en cajt sm se odločala da bi si svojo malo spodaj spremenila. ampak nisem vedela kako...sj veste vse je enkrat prvič in še noben ni padel z neba vseved.user posted image user posted image torej, kupila sm si depilacijsko kremo(v paketku z kremco za pa depilaciji) za bikini-veet. in si z njo namazala malo, in se tako pobrila. majčen je blo neprijetno vmes ko je bla kremca gor, drgač pa ok. pa po depiliaciji so sramne ust. tko malo razdražene, vendar kremca kr fajn pomaga. a je tak sistem ok?
kako pa si jo ve zrihate? Glede britvic me je kr strah...da se nebi kje urezala....
drgač pa je mojemu ful všeč, pa tudi menj je ok, če že ne drugače zaradi higiene.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako si zrihatate svojo malo?
14.11.2006 22:58:18   
Anonimen
Old fashioned britvica in voda.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2006 9:47:10   
Taula
Isto kot Hothien, pa se še nisem nikoli porezala. Sem poskusila tudi z kremo, pa mi ni pasalo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2006 10:22:42   
til
Tudi jaz britvica in voda.Mi tudi depilacijske ne pašejo.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2006 11:12:43   
Anonimen
britvica (moška) in gel za britje! Sem pa poskušala tudi z depilacijami, pa se mi ne da toliko časa čakat in čakat, tako da samo odbrijem in je! vzemi moško britvico, potem se zihr ne urežeš!user posted image

(odgovor članu til)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2006 11:24:43   
Čupka
Britvica, voda in intimno milo. Vrezala se nisem še nikoli. Če imaš zelo bujno goščavo, je bolje, da najprej s škarjicami, ali pa z mašinco za triženje skrajšaš dlakice in jih šele potem pobriješ.
S kremicami ga jaz ne bi sračkala, ker imam zelo občutljivo sluznico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2006 12:39:19   
Nasy
Jaz ponavadi tudi kr z britvico, včasih pa se lotim dela z depilacijsko. Sem pa opazila, da me včasih ful peče, včasih pa nič (z isto kremo)user posted image Zadaj, nad >luknjico< se pa obvezno z depilacijsko, najbolje opravim

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2006 13:38:09   
NENAJANI
Jaz uporabljam britvico-gel za britje-vodo!
Sem pa ko sem bila že visoko noseča uporabljala depilacijsko kremico, ker pač nisem dosegla z roko user posted image user posted image user posted image Pa me je možek namazu in potem pod tuš!  Mi drugače ne sedejo depilacijske, ker je treba predolgo čakat! z britvico je pa to 1,2,3 sploh pri meni, ker se brijem vsak dan!  Se nisem še nikoli urezala, razen na začetku, ko se je še pojavil kak mozoljček-to pa tudi mine!!!

MATI RAZUME, ČESAR OTROK NE POVE.

judovski pregovor

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2006 15:31:05   
blue sky
Britvica je zakon. Sem že probala s kremo, pa me je mal peklo, pa še izpuščaje sem dobila.user posted image

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2006 17:52:40   
Anonimen
no pri meni ni blo nč izpuščajev...samo ni blo ravno prijetno ko je zadeva delovala. bm probala s britvico...sam bm zelo pazila ker me je kr strah.
pa verjetn mi bo pol pri G mal nerodno...bo že...

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.11.2006 9:52:05   
Edvina
Z britvico in kremnim milom.. najbolj preprosto, najbolj hitro.

Pa kaj bi ti bilo nerodno pri G! Glavno, da se ti ok počutiš, ko si urejena spodaj, G pa če je 'normalen/normalna' se bo že vzdržal/a vsekakršnih pripomb, če te to 'skrbi' user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.11.2006 9:58:22   
filipinka
Vedno samo britvica in voda. Pa nimam nikoli izpuščajev ali bilo česa, a moraš pogosto menjavat britev, da si kaj not ne zaneseš.

(odgovor članu Edvina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.11.2006 10:46:49   
MALINČICA
Jaz pa vsakem britju z britvico tam spodaj dobim izpuščaje, zato jaz prakticiram strojček brez nastavka, tako da ni čist čist pobrito, kot z britvico, ampak se dlake vseeno ne vidijo.

Bom pa sprobala kako depilacijsko kremo še, samo upam, da ne bom dobila kakega vnetja al kaj podobnega...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.11.2006 11:17:46   
Anonimen
A, da bi ti pri G. bilo nerodno, ker si si jo uštimala? user posted image

Mislim, da se tako tudi G. lažje pretolče skozi kot pa skozi tisto goščevo. Pa še bolj higienično je. Mislim, da ima dan danes  kar 70% žensk poštimano ta malo, če že ne več. Tako,da je vsak sram pred G. odveč.

Malinčica briti moraš vedno v smeri rasti dlak in ne kontra. Tako, ne boš dobila izpuščajev. Pa čim več britvico menjavati, pa kakšno kvalitetno britvico si kupi npr. Gillet Mach 3

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
18.11.2006 21:10:52   
tadruga
user posted image zdele sem se spomnila...potem, ko so me v porodnišnici pobrili, se mi je naredu taaak mozolj, da sem mislila, da gre za kaj hujšega. videt nisem mogla, mož pa je bil še bolj zaskrbljen kot jaz. sem šibala h g, potem sva se pa smejali...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.11.2006 12:46:10   
Anonimen
kakor vecina...britvica, gel za britje (alternativa intimno milo, tus gel al pa kr navadna zajfa), voda...na zacetku sem se morala obvezno briti v smeri rasti dlak, drugace so se mi rdece pikice pojavile...no ampak zdej to ni vec problem...se lahko pobrijem tud v obratni smeri (kar da definitivno boljse rezultate)user posted image

aja, pa britvico je potrebno kar pogosto menjat...mora bit vedno ful ostra 

(odgovor članu tadruga)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
19.11.2006 13:25:22   
AiMa
kot predhodnice-britvica, če pa znaš potrpet,lahk poskusiš pa voskanje.js sm šla in je mal neprijetno,ampak ostane gladko tri teden. zdej nabiram pogum za brazilsko..user posted image

AiMa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.11.2006 10:12:12   
Klarita
Kakšna je brazilska? user posted image

(odgovor članu AiMa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.12.2006 22:14:59   
olivia
Po poklicu sem kozmetičarka ,največ strank imam ravno za  depilacijo bikini dela oz.brazilske variante.Sicer pa depiliram po želji.
Ne vem,zakaj se brijete,če imate pa take reakcije oz.dlake zrastejo že čez 2 dni.Zakaj ne poizkusite z dep.smolo?

olivia

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.12.2006 7:41:13   
srki
Jaz tudi ne vem, kakšna je brazilska user posted image .

(odgovor članu olivia)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.12.2006 8:02:11   
Shuka
Brazilska depilacija je depilacija pri kateri ti odstranijo vse dlake z bikini predela in tamalih ustnic.user posted image

Sama se za to še nisem odločila ker imam prenizek prag bolečine in je zdaj že kako leto odkar tudi na depilacijo ne hodim več. Mene je čist preveč bolelo.

Zdej sta v igri britvica in gel za britje na bikini predelu, mucico pa le z britvico in vodo uštimam. Proti vnetju in bolečim rdečim pikicam pa pomaga Bepanten Plus, vsaj meni, tako da se zdaj brijem na 4 dni, pa je vnetje minimalno ali ga skoraj ni, koža pa je gladka.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 12.12.2006 8:06:29 >

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.12.2006 10:37:32   
Anonimen

Jst tud.. kot predhodnice.. z mosko britvico.. user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
12.12.2006 10:39:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Jst tud.. kot predhodnice.. z mosko britvico.. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja Tjazi, a na brazilsko si ze sel?

< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 12.12.2006 10:43:47 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
12.12.2006 10:56:07   
Anonimen
Neki je o pragu bolecine govora.. tko da ne vem, ce bi se za brazilsko odlocu.. mogoce, ci bi dopalcu za anastezijo.. user posted image

Pa sej britvica cist v redu.. ni panike.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
12.12.2006 11:00:50   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja Tjazi, a na brazilsko si ze sel?

Se ne upa....kaj pa če preveč namaže in še kaj drugega izruva..ne samo kocine??user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?