Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 14.11.2006 22:58:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Old fashioned britvica in voda.
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 15.11.2006 9:47:10
|
|
|
|
Taula
|
Isto kot Hothien, pa se še nisem nikoli porezala. Sem poskusila tudi z kremo, pa mi ni pasalo.
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 15.11.2006 10:22:42
|
|
|
|
til
|
Tudi jaz britvica in voda.Mi tudi depilacijske ne pašejo.
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 15.11.2006 11:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
britvica (moška) in gel za britje! Sem pa poskušala tudi z depilacijami, pa se mi ne da toliko časa čakat in čakat, tako da samo odbrijem in je! vzemi moško britvico, potem se zihr ne urežeš!
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 15.11.2006 11:24:43
|
|
|
|
Čupka
|
Britvica, voda in intimno milo. Vrezala se nisem še nikoli. Če imaš zelo bujno goščavo, je bolje, da najprej s škarjicami, ali pa z mašinco za triženje skrajšaš dlakice in jih šele potem pobriješ. S kremicami ga jaz ne bi sračkala, ker imam zelo občutljivo sluznico.
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 15.11.2006 12:39:19
|
|
|
|
Nasy
|
Jaz ponavadi tudi kr z britvico, včasih pa se lotim dela z depilacijsko. Sem pa opazila, da me včasih ful peče, včasih pa nič (z isto kremo) Zadaj, nad >luknjico< se pa obvezno z depilacijsko, najbolje opravim
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 15.11.2006 13:38:09
|
|
|
|
NENAJANI
|
Jaz uporabljam britvico-gel za britje-vodo! Sem pa ko sem bila že visoko noseča uporabljala depilacijsko kremico, ker pač nisem dosegla z roko Pa me je možek namazu in potem pod tuš! Mi drugače ne sedejo depilacijske, ker je treba predolgo čakat! z britvico je pa to 1,2,3 sploh pri meni, ker se brijem vsak dan! Se nisem še nikoli urezala, razen na začetku, ko se je še pojavil kak mozoljček-to pa tudi mine!!!
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 15.11.2006 15:31:05
|
|
|
|
blue sky
|
Britvica je zakon. Sem že probala s kremo, pa me je mal peklo, pa še izpuščaje sem dobila.
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 15.11.2006 17:52:40
|
|
|
|
Anonimen
|
no pri meni ni blo nč izpuščajev...samo ni blo ravno prijetno ko je zadeva delovala. bm probala s britvico...sam bm zelo pazila ker me je kr strah. pa verjetn mi bo pol pri G mal nerodno...bo že...
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 16.11.2006 9:52:05
|
|
|
|
Edvina
|
Z britvico in kremnim milom.. najbolj preprosto, najbolj hitro. Pa kaj bi ti bilo nerodno pri G! Glavno, da se ti ok počutiš, ko si urejena spodaj, G pa če je 'normalen/normalna' se bo že vzdržal/a vsekakršnih pripomb, če te to 'skrbi'
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 16.11.2006 9:58:22
|
|
|
|
filipinka
|
Vedno samo britvica in voda. Pa nimam nikoli izpuščajev ali bilo česa, a moraš pogosto menjavat britev, da si kaj not ne zaneseš.
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 16.11.2006 10:46:49
|
|
|
|
MALINČICA
|
Jaz pa vsakem britju z britvico tam spodaj dobim izpuščaje, zato jaz prakticiram strojček brez nastavka, tako da ni čist čist pobrito, kot z britvico, ampak se dlake vseeno ne vidijo. Bom pa sprobala kako depilacijsko kremo še, samo upam, da ne bom dobila kakega vnetja al kaj podobnega...
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 16.11.2006 11:17:46
|
|
|
|
Anonimen
|
A, da bi ti pri G. bilo nerodno, ker si si jo uštimala? Mislim, da se tako tudi G. lažje pretolče skozi kot pa skozi tisto goščevo. Pa še bolj higienično je. Mislim, da ima dan danes kar 70% žensk poštimano ta malo, če že ne več. Tako,da je vsak sram pred G. odveč. Malinčica briti moraš vedno v smeri rasti dlak in ne kontra. Tako, ne boš dobila izpuščajev. Pa čim več britvico menjavati, pa kakšno kvalitetno britvico si kupi npr. Gillet Mach 3
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 18.11.2006 21:10:52
|
|
|
|
tadruga
|
zdele sem se spomnila...potem, ko so me v porodnišnici pobrili, se mi je naredu taaak mozolj, da sem mislila, da gre za kaj hujšega. videt nisem mogla, mož pa je bil še bolj zaskrbljen kot jaz. sem šibala h g, potem sva se pa smejali...
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 19.11.2006 12:46:10
|
|
|
|
Anonimen
|
kakor vecina...britvica, gel za britje (alternativa intimno milo, tus gel al pa kr navadna zajfa), voda...na zacetku sem se morala obvezno briti v smeri rasti dlak, drugace so se mi rdece pikice pojavile...no ampak zdej to ni vec problem...se lahko pobrijem tud v obratni smeri (kar da definitivno boljse rezultate) aja, pa britvico je potrebno kar pogosto menjat...mora bit vedno ful ostra
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 19.11.2006 13:25:22
|
|
|
|
AiMa
|
kot predhodnice-britvica, če pa znaš potrpet,lahk poskusiš pa voskanje.js sm šla in je mal neprijetno,ampak ostane gladko tri teden. zdej nabiram pogum za brazilsko..
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 20.11.2006 10:12:12
|
|
|
|
Klarita
|
Kakšna je brazilska?
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 11.12.2006 22:14:59
|
|
|
|
olivia
|
Po poklicu sem kozmetičarka ,največ strank imam ravno za depilacijo bikini dela oz.brazilske variante.Sicer pa depiliram po želji. Ne vem,zakaj se brijete,če imate pa take reakcije oz.dlake zrastejo že čez 2 dni.Zakaj ne poizkusite z dep.smolo?
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 7:41:13
|
|
|
|
srki
|
Jaz tudi ne vem, kakšna je brazilska .
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 8:02:11
|
|
|
|
Shuka
|
Brazilska depilacija je depilacija pri kateri ti odstranijo vse dlake z bikini predela in tamalih ustnic. Sama se za to še nisem odločila ker imam prenizek prag bolečine in je zdaj že kako leto odkar tudi na depilacijo ne hodim več. Mene je čist preveč bolelo. Zdej sta v igri britvica in gel za britje na bikini predelu, mucico pa le z britvico in vodo uštimam. Proti vnetju in bolečim rdečim pikicam pa pomaga Bepanten Plus, vsaj meni, tako da se zdaj brijem na 4 dni, pa je vnetje minimalno ali ga skoraj ni, koža pa je gladka.
< Sporočilo je popravil Shuka -- 12.12.2006 8:06:29 >
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 10:37:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst tud.. kot predhodnice.. z mosko britvico..
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 10:39:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Jst tud.. kot predhodnice.. z mosko britvico.. aja Tjazi, a na brazilsko si ze sel?
< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 12.12.2006 10:43:47 >
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 10:56:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Neki je o pragu bolecine govora.. tko da ne vem, ce bi se za brazilsko odlocu.. mogoce, ci bi dopalcu za anastezijo.. Pa sej britvica cist v redu.. ni panike..
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 11:00:50
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Jst tud.. kot predhodnice.. z mosko britvico.. aja Tjazi, a na brazilsko si ze sel? Se ne upa....kaj pa če preveč namaže in še kaj drugega izruva..ne samo kocine??
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?