|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako sem žalostna
16.8.2009 13:23:47   
Anonimen

Dolgo časa že delava na otročku in v petek po 11 dnevni zamudi tečke delam test,ki je lepo pokazal plusek.Vem prekmalu sva se veselila,saj je danes nastopila krvavitev in očitno je šla nosečnost po zlu.Jutri grem do G.Tako mi je hudouser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako sem žalostna
16.8.2009 13:25:03   
nincrli
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.8.2009 13:52:43   
buči
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.8.2009 14:16:52   
Isabellabina
Pa veliko krvaviš in ali te kaj boli,ali je to bolj švoh.Ker jaz sem imela tudi stalno prisotne te krvavitve in se je potem kasneje tudi umirilo:Imela pa sem tudi ene tablete(sedaj ne vem kako se rečejo),.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.8.2009 19:54:56   
azik
Ne zgubi upanja ,bo boljše.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.8.2009 21:26:56   
Anonimen
user posted image

saj bo! samo ne obupat!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.8.2009 21:35:15   
hedviga
Pupa, ne obupaj! Morda pa le ni šla po zlu...včasih se tudi to zgodi. Če pa to pot ni šlo, pa verjemi da enkrat bo,zagotovo!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.8.2009 22:32:44   
mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dolgo časa že delava na otročku in v petek po 11 dnevni zamudi tečke delam test,ki je lepo pokazal plusek.Vem prekmalu sva se veselila,saj je danes nastopila krvavitev in očitno je šla nosečnost po zlu.Jutri grem do G.Tako mi je hudouser posted image

krvavitve so normalne v zgodnji nosečnosti....pušenjak ti bo isto povedal....ne takoj negativno gledat...ja sej vem, vidiš kri in misliš konec...samo dokler ne boš prišla do ultrazvoka ne moreš trdit ne eno ne drugo....zato pejdi magari na urgenco, da te pgreledajo pod ultrazvokom in misli pozitivno....

držim pestiuser posted image

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.8.2009 22:50:17   
Mavrica32
Oj,
jaz bi šla namesto tebe tudi takoj na urgenco. Morda se da še kaj rešiti.
Ene ženske menda itak celo nosečnost malce krvavijo.
Kljub večkratni smoli in tokratnem mazolju pred tednom, in ker imam jutri rok menstre...pa nekam kaplicam še vedno upam.... da je to le vgnezdna rahla krvavitev... čeprav mi plusek na testu ne bo nič pomenil....ampak šele lep ultrazvok.....
drži se..... upam, da bo vse vredu....
user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.8.2009 23:06:31   
tropical
Jaz bi tud šla na urgenco še danes.  Drži se!!!

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.8.2009 23:13:33   
Anonimen
Anonima, sicer si želim, da pri tebi ne bo tako... ampak pri meni se je zgodilo leto in pol nazaj isto. Plusek, potem pa se mi 1x sredi noči samo ulije. Odšla do G, kjer smo spremljali hormon ßhcg, ki je žal samo še padal, krvavitve pa ni bilo več, le rahli rjavi izcedki sem pa tja. Na srečo se je izčistilo vse samo od sebe, sem pa naslednjo M ali karkoli je pač že to bilo dobila čez 14 dni?! No, danes v svoji posteljici mirno spi najina še ne 6 mesečna hči. user posted image Drži se in NIKOLI ne obupaj.

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.8.2009 0:25:59   
Kliki
Ne obupaj prehitro in misli pozitivno. pa srečno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.8.2009 6:11:46   
tassi1
user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.8.2009 8:30:22   
Pingvinčica
Jaz sem krvavela v obeh nosečnostih. Obakrat tudi že v zelo zgodnji nosečnosti. Čimprej pojdi do zdravnika. Pri meni se je obakrat končalo srečno. Naj ti bo to upanje. user posted image Lahko se mi javiš tudi na ZS, če želiš.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.8.2009 13:12:04   
beaglekriss
user posted image
Ne obupat! Srečno!
user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?