|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako se znebiti ...
16.5.2007 0:08:14   
Anonimen
... prijateljev:

- z naj sošolko iz faksa sem prekinila stike, ker ji ni mar za zapuščene živali in se z njo nimam več kaj za pogovarjat,
- z dobro prijateljico, ker njen mož ne mara živali in ker mi je zavidala, ko sva se z možem odločila še za enega otroka,
- kolegice v službi ne maram, ker boža samo svojega psa, tujemu ne bi pomagala,
deli nasvete o vzgoji otrok, namesto da bi najprej prečekirala kako ravna s svojimi,

- ne maram ljudi, ki govorijo naglas, kot da jim manjka publike in želijo, da jih slišimo še trenutno prisotni,

rada imam preproste ljudi, ki skrbijo za svoje najbližje in nimajo besede: pomagati in sočutje samo na jeziku,
takih je bolj malo, zato sem obsojena, da čez polnoč pišem

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako se znebiti ...
16.5.2007 0:45:53   
korajža
Vsak sam zase ve, za katere stvari je vredno prekinit stike.

WTF

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2007 1:11:16   
Anonimen
Anonimna, tudi moj oče ne mara psov, in kaj, zaradi tega naj prekinem stike z njim??? Mislim halo ne..
Tudi nekateri ne marajo psov, nekateri ne pomagajo, ampak glavno je, da so do mene dobri.. Pa saj boš ti vse prijatelje izgubila, ker je full malo ljudi, ki pomagajo živalim...

In kaj je v tem tako slabega, če svetuje drugim glede otroka, s svojim pa ravna drugače.. Eni imate preveč presodkov, treba se je sprijaznit, DA NISMO VSI ISTI IN NIHČE NI POPOLEN!!!!!

(odgovor članu korajža)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2007 6:47:21   
maruškaŠ
rada imam preproste ljudi, ki skrbijo za svoje najbližje in nimajo besede: pomagati in sočutje samo na jeziku,

No, ti že nisi med njimi (preprostimi ljudmi namreč). Kajti če bi bila ne bi tako komplicirala in postavljala pogoje, kakšen mora biti človek, da lahko ima čast družiti se s teboj. Včasih je pač treba sprejemati drugačnost.

Moje mnenje pač.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2007 6:52:09   
Anonimen
Sprejmi ljudi takšne kot so,ker spremeniti jih ne moreš in tudi pravice nimaš nekomu postavljati pogoje,kakšen naj bo,da bo lahko v tvoji družbi.Če drugačnih ne moreš sprejeti,se od njih umakni in pusti naj živijo svoje življenje.
Pa še to:Kdor veliko govori o drugih,največ pove o sebi.

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2007 7:07:00   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: nežna

Kdor veliko govori o drugih,največ pove o sebi.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2007 7:10:52   
Anonimen
... prijateljev:

- z naj sošolko iz faksa sem prekinila stike, ker ji ni mar za zapuščene živali in se z njo nimam več kaj za pogovarjat, a ti se znaš pogovarjati samo o zapuščenih živalih? Potem verjetno res kmalu znamjka teme user posted image
- z dobro prijateljico, ker njen mož ne mara živali in ker mi je zavidala, ko sva se z možem odločila še za enega otroka, kaj ima veze, če njen mož ne mara živali user posted image  vendarle je ONA tvoja prijateljica
- kolegice v službi ne maram, ker boža samo svojega psa, tujemu ne bi pomagala, pri tej trditvi se mi že malo dlake dvigajo....bom raje tiho user posted image
deli nasvete o vzgoji otrok, namesto da bi najprej prečekirala kako ravna s svojimi, se mi zdi, da nisi ravno dojemljiva za predloge in nasvete drugih...torej se je s tabo res težko pogovarjati user posted image

- ne maram ljudi, ki govorijo naglas, kot da jim manjka publike in želijo, da jih slišimo še trenutno prisotni, ljudlje smo pač različni, eni šepetate, drugi govorimo normalno, tretji naglas...a je težko sprejeti drugačen od sebe user posted image  potem si najdi take, ki bodo imeli enake decibele glasu kot je tvoj

Generalni nasvet: kupi si še par psov ali drugih živali, samo kaj, ko nekateri tudi lajajo na glas. A to te pa ne moti? Aja, kako pa se znebiti prijateljev? Me čudi, da se že oni niso znebili tebe. Malo si čudna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2007 7:30:20   
Marogica
Se strinjam z al bino. Če ti neprestano govoriš o živalih oz. pseh, kar je že samo iz tvojega posta razvidno, ni čudno, da nimaš prijateljev, ker se tvoji prijatelji očitnone NE marajo pogovarjati SAMO o tem. Obstajajo še druge teme v življenju.  Najdi si kakšne prijatelje, ki delajo v azilu-tako boste imeli skupno temo.

In včasih je treba govoriti tudi na glas, saj nismo družba nemih.

Sprejmi drugačnost soljudi, ne pa da pričakuješ, da bodo samo oni sprejeli tebe, takšno, kakršn si.

< Sporočilo je popravil Marogica -- 16.5.2007 7:36:33 >

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.5.2007 7:35:02   
maruškaŠ
Evo, jaz sem ena tistih glasno govorečih. Pač ko nekaj razlagam, padem čist not in sploh ne vem, da postanem glasna (moj me včasih opozori), pač sem v afektu.

Pa če recimo na javnem prostoru govorim po mobitelu, sem baje tut ful glasna, sam jst tega sploh ne slišim, ker spet čit not padem. Pol k pa neham mi moj reče: "Še dobr, da niso čist vsi slišal"user posted image  

Mene pa bolj motijo ljudje k pretirano šepetajo, kot bi nekaj skrivali...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.5.2007 7:36:22   
srki
Malo hecna si mi ti, anonimna.

In kaj, če ne mara psov? A zato ti pa ne more biti prijateljica? In kaj, če svojega otroka vzgaja drugače? In kaj potem, če boža samo svojega psa?

Jaz tudi običajno božam samo svojega otroka, ne drugih otrok drugih mamic, rzen če se poznamo in seveda nečake.

Kaj, a naj zdaj prekinejo stike z mano?

In res obstajajo še druge teme, kot samo živali. Tudi jaz nimam vedno istih interesov kot moje prijateljice in seveda obratno. Pa smo še vedno prijateljice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.5.2007 7:42:11   
Anonimen
Ja ljudje božji...moj mož tudi ne mara mačk,naj kar zdaj vložim vlogo za ločitev??Anonimna ljudje smo si različni kaj češ,sigurno obstaja kakšna tema za pogovor,ki je obema blizu.A ni škoda zavreči prijateljstvo zaradi takih traparij-meni je...samo moje mnenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.5.2007 7:53:32   
caillou
 No ja, važno da si preprosta z zakompliciranim vsakdanjikom.

Prijateljica s faksa in tista, ki ti je zamerila da bosta imela še enega otroka, sta ti pa ušle. Mislim, saj bi ti vsak normalen.

Za takle je pa res dobro, da je človek lahko anonimen.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.5.2007 8:19:51   
Angellina
Anonimna zdi se mi, da si ena tistih ljudi, ki jim živali pomenijo veliko več kot ljudje. Ne moreš si pomagat, pač tako čutiš.
Pogled na nebogljeno, ranjeno žival, te popolnoma vrže iz tira...moraš pomagat, ni šans, da bi pozabiš in greš na prej...
Z ljudmi, ki imajo negativen odnos do živali, sploh ne moreš komunicirat, preveč jim zameriš to, ne moreš mimo tega, pa če si še tako prizadevaš...

... imam prav? Vsaj delno?

Sama sem bila ista in trpela sem ko hudič, ker sem imela čut do živali tako močan, da nisem mogla normalno funkcionirat. Sosedje, znanci, vsi so me klicarili, če se je kje našla kaka mala mucka, ranjena žival...ker so vedeli, da bom pomagala, da bom prevzela skrb, da ne bom rekla, ne morem, nimam časa...
Enostavno nisem mogla it naprej in se delat, da ni nič, da se mene ne tiče, če sem vedela, da neka živalca trpi in potrebuje pomoč.
Enkrat, ko sem šla na faks na ispit in sem se peljala čez eno vasico, sem ob cesti zagledala mičkeno mucico. Ni šans, da bi šla naprej in jo pustila tam ob cesti, kjer ni bilo žive duše, pa tko micena je bila, nebogljena, tko je mjavkala...no way, da bi jo pustila. Tko sem idiotsko iskala lastnika...to vam raje ne povem kak je zgledalo, v glavnem, na ispit takrat nisem šla. Isto je bilo parkrat z službo...zamudila sem, ker sem reševala živali.
Svinsko sem trpela, ker me ni noben razumel, kregala sem se z možem, ki je moje totalno nasprotje, ma vse je blo križem kražem. Če se je kje zgubil pes, sem odkorakala za njim in iskala lastnika, pa ni blo važno al je blo to v mojem kraju al pa kje drugje. Nisem prenesla misli na to, da revček tava nekje sam, da je lačen, da ga je strah, ne ve kje je...ob tem me je popadla histerija.

Nekaj mesecev po tem, ko sem dobila službo, ki me je zahtevala celo in še več, sem se začela spreminjati. Ko pa sem zanosila, sem čut v precejšnji meri izgubila. Zdaj skrbim za svojega sinka in prvo je on, pol vse drugo.
Priznam, da se bolje počutim, brez tistega močnega čuta, ker sem preveč trpela.

Po moje je najbolje, da se res drižiš z ljudmi, ki čutijo enako oz imajo podobne poglede na svet.
Ostali te ne bodo razumeli...razumi, saj ne morejo, če nimaš tega filinga, pač ne moreš razumet.
Ampak ostalih tudi ne moreš kar zavreči. Pogovarjate se o drugih temah, zamiži an eno oko, prijatelji to delajo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.5.2007 8:35:48   
kalbo

Sam bohnedej, da zmečkajo ob steno kakega komarja, ker boš zaradi tega tudi z njimi prekinila stike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.5.2007 8:40:58   
Anonimen
Sama obožujem živali (včasih jih mam rajš k ljudi). Imam pa prijatelje, k niti približno ne bi imeli živali doma, ne da jih ne marajo, sam všeč jim niso tolk k men.
Moja najboljša prijateljica se kar ježi k pride k meni, k ni glih ljubiteljica mačk. Pač se rajš kje drugje dobivave ne pri men k ji skoz mačka v naročje lezeta.

Pač ja rajš bi vidla da bi imela tud ona rada živali, ampak to je njena stvar. Se pač o teh stvareh ne pogovarjave, ker ne najdeve skupnega jezika.
Nikoli ne bi prekinila stikov z njo, zarad živali, ima ogromno dobrih lastnosti, je čudovit človek, edina ki mi vedno pove realno v obraz....edina napaka je da ne mara mačkuser posted image . Ampak je še zmeri najboljš prjatlcauser posted image

Edino z nekom, ki bi grdo delal z živalmi, jih mučil... ne bi mogla bit prijateljica. Ker se mi taki ljudje gnusjo iz dna srca.

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
16.5.2007 9:23:55   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

No, ti že nisi med njimi (preprostimi ljudmi namreč). Kajti če bi bila ne bi tako komplicirala in postavljala pogoje, kakšen mora biti človek, da lahko ima čast družiti se s teboj. Včasih je pač treba sprejemati drugačnost.

Moje mnenje pač.

se strinjam z maruškouser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.5.2007 9:24:50   
Dejča
V bistvu me najbolj čudi to, da si delaš probleme s "kako se znebiti ..." - kdo le želi biti v tvoji družbi?? user posted image  Če pri vseh stvareh tako kompliciraš user posted image  ... Malo zmernosti v vsem ti ne bi škodilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.5.2007 9:27:48   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

... prijateljev:

- z naj sošolko iz faksa sem prekinila stike, ker ji ni mar za zapuščene živali in se z njo nimam več kaj za pogovarjat,
- z dobro prijateljico, ker njen mož ne mara živali in ker mi je zavidala, ko sva se z možem odločila še za enega otroka,
- kolegice v službi ne maram, ker boža samo svojega psa, tujemu ne bi pomagala,
deli nasvete o vzgoji otrok, namesto da bi najprej prečekirala kako ravna s svojimi,

- ne maram ljudi, ki govorijo naglas, kot da jim manjka publike in želijo, da jih slišimo še trenutno prisotni,

Pa kaj pol če ne mara psov, se ne moreš o ničemer drugem pogovarjat z njim/njo?

Zakaj kar takoj ne poveš: rada imaš sebe in misliš da je edino prav tako kot ti to počneš.

Kako prekiniti stike? Preprosto, poveš jim kar jim gre (po tvojem mišljenju), dodaš kako žaljivko in je to to.

< Sporočilo je popravil Nixxon -- 16.5.2007 9:28:51 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.5.2007 9:30:21   
Anonimen
In pod kakšno pravico se ti smatraš za njihovo prijateljico???

Zate nikoli ne bo nihče zadost dober za prijatelja, razen, če ti naredijo klona!

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
16.5.2007 9:40:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

... prijateljev:

Hm.
Ne kličeš jih, ne dvigaš telefona, ne odpiraš vrat, ne odgovarjaš na njihova vprašanja, jih ne pozdraviš, ...
Možnosti je veliko. Enkrat bodo že dojeli, da jih ne želiš več v svoji bližini.

Ampak, a je vrednouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
16.5.2007 9:44:50   
maruškaŠ
POvej jim kaj si misliš o njih, tako kot si nam. Verjemi čudežno se bodo sami od sebe ostranili stran od tebe,....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.5.2007 10:37:52   
tanikaa
Jaz pa ne maram mačk.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.5.2007 10:44:43   
maruškaŠ
Jaz pa ne maram mačk.

Fuj! Nisi vredna da bi pes scal po tebi. user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.5.2007 10:53:11   
Anonimen
Če razmišljaš, kako se znebiti prijateljev, potem kot prvo to sploh niso prijatelji. Ne moreš jih tako poimenovat. Ker prijatelje sprejmeš z vsemi napakami vred.
Biti prijatelj ne pomeni, da moraš z nekom biti isto, isto čutit, imeti iste poglede na svet v prav vsaki zadevi, iste načrte,.... Ne, prijatelji so tisti, ki se imajo radi in se spoštujejo neglede na podobnosti in razlike. Prijatelj te ima rad, čeprav se v vsemu ne strinjata. In predvsem pravi prijatelj te podpira v tvojih odločitvah, čeprav se s tabo ne strinja.

Kako se znabit prjateljev? Nadaljuj s takim odnosom, pa bo.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
16.5.2007 11:11:18   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Evo, jaz sem ena tistih glasno govorečih. Pač ko nekaj razlagam, padem čist not in sploh ne vem, da postanem glasna (moj me včasih opozori), pač sem v afektu.

Pa če recimo na javnem prostoru govorim po mobitelu, sem baje tut ful glasna, sam jst tega sploh ne slišim, ker spet čit not padem. Pol k pa neham mi moj reče: "Še dobr, da niso čist vsi slišal"user posted image  

Mene pa bolj motijo ljudje k pretirano šepetajo, kot bi nekaj skrivali...

se ti pridružujemuser posted image . jaz tud včasih tak not padem, da me mož opozori, naj se ne deremuser posted image .  sem iz glasne familije in kadar nas je več, je komuniciranje podobno kot pri Moji obilni grški porokiuser posted image  .

da ne bom dolgovezla, se podpišem pod Marogico in Al bino

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?