Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako se ubadate z madeži na otr. oblačilih 23.11.2007 14:04:59
|
|
|
|
smigli
|
Ojoj madeži, ma groza ej. Glih včerej sm ene kup cunc od tamalga namakala 2 uri v enem čudežnem prašku (tako pravi reklama ), dala v stroj in rezultat? madeži so še vedno gor, ma nej gre u rit! Eni gredo eni pa žal ne, ti so bili od raguja. Včasih pa grjo dol šele po enih treh štirih pralnih rundah. Za doma ga skoraj vedno preoblečem v trenirko, al pa kšne cunje, s katerih madeži ne grejo dol, teh pa je vedno več. Žal je tako, se moramo sprijaznit, da veniš deluje sam po tv-ju! lp
|
|
|
|
RE: kako se ubadate z madeži na otr. oblačilih 23.11.2007 14:07:14
|
|
|
|
Gordana-3
|
solatja, isti problemi! če je fejst zaflekano, dam venish direkt na madež in namakam kakšne pol ure pred pranjem. ampak pri nas niso packi samo otroci, ampak tudi moj dragi. zadnjič je imel na eni majčki velik masten flek, ki sem ga lepo namazala z venisem in dala namakat ter se na njegovo majčko spomnila drug dan. jasno ti je lahko, da je sicer flek izginil, na tistem mestu pa je izginila tudi barva, je majčka hitro romala v koš, do danes je še ni pogrešal vedno sem uporabljala venish v prašku, danes sem kupila gel, bomo videli, kako bo, ker čisto vse fleke ne spravim ven niti z venishem. mislim, da je odvisno tud od pralnega stroja. mi imamo neko poceni varianto, moja mami ima novega zanussijevega, uporalja tak prašek kot mi, pa vendar so njena oblačila bolj dišeča, fleki gredo bolj ven ...
|
|
|
|
RE: kako se ubadate z madeži na otr. oblačilih 23.11.2007 14:07:25
|
|
|
|
April
|
Se ne sekiram, če je kje kakšen mali flekec. Namakam ne, včasih edino z vanishem pošpricam. Ponavadi pa gre dol, ko stvar večkrat operem. Iz vrtca pa pride tak, kot da bi ga tam preoblekli. Ne vem kako jim to rata. Nič popacam, čist kot zjutraj. Je pa zato doma po petih minutah že umazan. Preoblečem ga pa takrat, ko se fejst umaže.
|
|
|
|
RE: kako se ubadate z madeži na otr. oblačilih 23.11.2007 15:06:34
|
|
|
|
fricka
|
Moja varuška mi je prodala sprej od AMwaya po zasoljeni ceni, ampak deluje.
|
|
|
|
RE: kako se ubadate z madeži na otr. oblačilih 23.11.2007 15:08:05
|
|
|
|
klepetka
|
za Trim ni ovir .Čist zares,preverjeno
|
RE: kako se ubadate z madeži na otr. oblačilih 23.11.2007 15:29:54
|
|
|
|
asso
|
Jaz cunje namakam ene dve uri v Vanishom pred pranjem in ponavadi gre stran. Če so res večji fleki dam že prej gor Vanish (tekoč) pustim gor ene 10 minut in potem še namakam ene 2 uri (no včasih se mi zgodi, da tudi 24 ur) in gre ponavadi dol. Pa barva mi še pri tekočem ni šla dol (od oblačil). Če ne gre s tem dol uporabljam tiste majhne flaške od Dr.Becham (ali neki tacga) predvsem za kakšno čokolado (obvezno, ker drugače ne gre dol), kakšno šalšo in kakšno sadje, ki gre težje dol (poleti je to lubenica ). Če ostane kakšen flek pa se ne sikiram, vem, da je čisto in ji dam še naprej za nosit, tudi v vrtec...
|
|
RE: kako se ubadate z madeži na otr. oblačilih 23.11.2007 23:13:09
|
|
|
|
malecka
|
za Trim ni ovir .Čist zares,preverjeno Pa ne pri madežu od benkota , če kdo ve kako se tega rešit mu častim kavico.
|
|
RE: kako se ubadate z madeži na otr. oblačilih 24.11.2007 13:34:10
|
|
|
|
Peteršilj
|
meni je za odstranjevanje madežev najboljše Vanish milo. Po madežu zmočiš, namiliš pa daš prat.Sem tudi probala vse drugo, ampak to je delovalo.
|
|
|
|
RE: kako se ubadate z madeži na otr. oblačilih 24.11.2007 21:20:19
|
|
|
|
jakaracman
|
SIL iz Mullerja in nimam nobenih težav.
|
|
|
|
RE: kako se ubadate z madeži na otr. oblačilih 25.11.2007 12:25:54
|
|
|
|
Anonimen
|
se sploh več ne ubadam. če je flek je pa flek. če po več pranjih izgine super če pa ne pa tut prov. ko ga šljivi!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.