|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako se sami vsedejo?
7.2.2006 15:26:40   
Grascakinja
Naša žabica je zdaj začela kar trdno sedeti, seveda ko jo posedem jaz. Včasih jo tudi še tiltne na eno ali drugo stran, tako da moram bit še vedno zraven in malo paziti, da se ne bo bunknila v bučko. Postavi se tudi na vse štiri in pri tem gunca naprej in nazaj, puzanje ji počasi verjetno prihaja v okončine, pri čemer se vsi ful nasmejimo.

Ker si ne predstavljam, kako to zgleda, ko se otrok sam vsede, prosim katero od vas, da mi napiše, kako to poteka - a se dvignejo z ležečega položaja s hrbta ali s strani ali kako drugače? Kaj mora pravzaprav otrok narediti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako se sami vsedejo?
7.2.2006 15:30:40   
taška30
Ne vem, če gre še kako drugače, ampak pri nas je tako, da iz kravc - trebuha (če je na hrbtu, se pa obrne na trebuh) dvigne rito in gre na kolena, potem pa rito nagne v eno smer in nazaj - in sedi!

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2006 15:57:43   
Tricia
Mei se vsede ko leži na hrbtu (na trebuh ne mara bit niti pod razno). Enostavno dvigne glavo in prenese težo naprej dokler ne sedi. Včasih si pomaga z rokami, če jo pri tem dvigovanju zanese na en kraj. 

Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2006 16:18:29   
*goldfish*
Tako kot pravi taška30! Tako so nas tudi učili na fizioterapiji, da ko je na vseh štirih, mu z nogico tako "pripomoreš" k temu da se vsede. Eno nogico ima pokrčeno, drugo pa stegneš ven, ali nekaj takegauser posted image  Naj katera kaj več napiše o tem, jaz sem čisto pozabila kako to že gre. Vem pa da nekako tako je.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2006 16:49:04   
sezam
Pri nas je tud tko kot je napisala Tricia. Saj naša tud noče bit kaj dost na vsah štirih. V glavnem si pa pomaga z rokami.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2006 17:17:41   
tehnofil
Boš izvedela, zelo, zelo hitro.

Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2006 18:08:30   
taška30
Ja, sem si jo zdajle ogledala. Tako kot pravi mana_t. Ko je na vsem štirih, nagne rito na eno stran, da je v bistvu tista noga (na katero stran se nagne) pokrčena, drugo pa stegne predse oz. na stran.

Začela je pa tako, da ko je bila na hrbtu, se je obrnila na bok, oprla na roko in poskušala dvignit, pa ni bilo preveč uspešno, sploh na parketu, ker ji je drselo.

Sicer pa, kot pravi Tehnofil, boš kmalu sama videla. Jaz ji nisem nič 'pomagala'.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2006 20:58:55   
Grascakinja
Hvala, punce. Saj ne, da ji hočem pomagat, jo kar lepo pustim, da dela po svojih močeh in željah (se plazi ritensko user posted image ), samo danes, ko sem jo opazovala, kako sedi, mi je prišlo v glavo, ja kako zaboga se bo pa otrok usedel kar sam? OK, zdaj mi je približno jasno.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?