Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako se rešiti vonja cigaret 13.5.2010 11:21:11
|
|
|
|
*alja*
|
Prebelit sobo preprat zavese, posteljnino
|
|
RE: kako se rešiti vonja cigaret 13.5.2010 11:26:57
|
|
|
|
špelin@
|
Isti problem sta imela kolega. Na daljši obisk sta dobila starejše sorodnike iz tujine in sta morala "kadilnico" nujno "razkadit". Žal si glede sedežne nista imela kaj pomagat, ker se je dim oz. vonj tako zažrl vanjo, da sta morala kupiti novo. Sta pa prostor prebelila in je bilo ok. Preperi, kar se preprati da. Prebeli sobo. Mogoče lahko kupiš novo vzmetnico, če stara smrdi?
|
|
|
|
RE: kako se rešiti vonja cigaret 13.5.2010 11:29:06
|
|
|
|
lidik
|
Ja zavese so že tako v smeteh, ostale stvari ki se dajo prati so že tudi oprane. Soba se bo tudi prebelila (samo a mislite, da bo šel potem vonj ven?) - glede vzmetnice je pa tako, da se ne da kupiti nova, ker je postelja v celem in po eni strani mi je žal jo vreči stran, ker je bila v uporabi samo dobra dva meseca.
|
|
|
|
RE: kako se rešiti vonja cigaret 13.5.2010 11:31:14
|
|
|
|
lidik
|
Aja pa še to sem pozabila povedat - najbolj me skrbi, ker strop je iz ladijskega poda - torej les - kako naj tam dobim vonj ven?
|
|
|
|
RE: kako se rešiti vonja cigaret 13.5.2010 11:33:43
|
|
|
|
witch
|
Prebeli sobo, jogi probaj s kakšnim vodnim sesalcem dobro presesat, kar se da oprati operi, les pa bi jaz prebarvala s kakšnim brezbarvnim lakom... Potem pa že skoraj nebi smelo smrdeti..
|
|
RE: kako se rešiti vonja cigaret 13.5.2010 11:35:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik Ja zavese so že tako v smeteh, ostale stvari ki se dajo prati so že tudi oprane. Soba se bo tudi prebelila (samo a mislite, da bo šel potem vonj ven?) - glede vzmetnice je pa tako, da se ne da kupiti nova, ker je postelja v celem in po eni strani mi je žal jo vreči stran, ker je bila v uporabi samo dobra dva meseca. To bo čisto ok. Kar se postelje tiče, je pa tako, da odvisno, koliko je prepojena z dimom, ali je bila ornk pokrita, da je dim ni "impregniral",... Če ni bila leta in leta nonstop direktno izpostavljena dimu, potem se jo verjetno še da kako prezračit - mogoče bi jo lahko očistila s parnim čistilnikom? Samo ideja, nisem še nikoli preizkusila. Prav kakšnih specialnih čistil za te zadeve pa žal ne poznam Pri kolegih so kadilci na sedežni sedeli ure in ure ob tarok večerih (nočeh ) ter kadili, zato ji ni bilo pomoči.
|
|
|
|
RE: kako se rešiti vonja cigaret 13.5.2010 11:37:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik Aja pa še to sem pozabila povedat - najbolj me skrbi, ker strop je iz ladijskega poda - torej les - kako naj tam dobim vonj ven? Ej, točno o temle sem hotela pisat, misli mi bereš! Kolega imata točno tak strop in sta ga menjala, ker se je ravno v tisti les zažrlo največ smradu. V bistvu je bil to njun največji problem
|
|
|
|
RE: kako se rešiti vonja cigaret 13.5.2010 11:44:43
|
|
|
|
alejna
|
pa uporabi "Febreeze" ker on tudi neutralizira neprijeten vonj ...
|
|
|
|
RE: kako se rešiti vonja cigaret 13.5.2010 12:22:17
|
|
|
|
norge
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: lidik Aja pa še to sem pozabila povedat - najbolj me skrbi, ker strop je iz ladijskega poda - torej les - kako naj tam dobim vonj ven? Ej, točno o temle sem hotela pisat, misli mi bereš! Kolega imata točno tak strop in sta ga menjala, ker se je ravno v tisti les zažrlo največ smradu. V bistvu je bil to njun največji problem To vse skupaj je pa stroškovo že toliko, da je bolje, da jih nastaniš v hotelu
|
|
|
|
RE: kako se rešiti vonja cigaret 13.5.2010 12:26:33
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: norge IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: lidik Aja pa še to sem pozabila povedat - najbolj me skrbi, ker strop je iz ladijskega poda - torej les - kako naj tam dobim vonj ven? Ej, točno o temle sem hotela pisat, misli mi bereš! Kolega imata točno tak strop in sta ga menjala, ker se je ravno v tisti les zažrlo največ smradu. V bistvu je bil to njun največji problem To vse skupaj je pa stroškovo že toliko, da je bolje, da jih nastaniš v hotelu Ja v hotelu jih ravno ne bom nastanila - bodo pač morali v dnevni sobi na sedežni spati. Hvala vam punce za nasvete. Bom še sicer poskušala - še vedno pa upam, da mi bo uspelo.
|
|
|
|
RE: kako se rešiti vonja cigaret 13.5.2010 12:46:46
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: alejna pa uporabi "Febreeze" ker on tudi neutralizira neprijeten vonj ... kje se ga da pa kupiti?
|
|
|
|
RE: kako se rešiti vonja cigaret 13.5.2010 12:52:59
|
|
|
|
tajtaja
|
Probaj še tako: z malo večjo dozo dobrega mehčalca operi kako deko in ne daj na močno ožemanje, potem pa mokro prekrij žez posteljo. Mogoče bo kaj potegnilo ven? To mi je zdaj v trenutku šinilo v glavo, ker drugače teh težav nimam in v svoji hiši nikomur ne dovolim kaditi, prijateljstvo gor ali dol. Moji hodijo kadit ven, sicer pa jih že večina abstinira.
|
|
RE: kako se rešiti vonja cigaret 13.5.2010 13:11:18
|
|
|
|
lidik
|
Ja sej tudi pri nama v drugih prostirih se ne sme kaditi. Samo je pa tako, da tu pri meni, kjer sva zdaj trenutno imava sicer zgornje nastropje urejeno, samo ni balkona, in če kdo pride mora direkt čisto ven hodit. Pa sva potem rekla, pa naj bo, ta soba itak še ni preurejena pa zaenkrat še ni v uporabi, pa tudi verjetno ne bo, ker se imava namen seliti, pa se naj tam kadi, boljše kot da po celem stanovanju smrdi. Hvala za nasvet. Upam, da bo nekaj pomagalo.
|
|
|
|
RE: kako se rešiti vonja cigaret 13.5.2010 13:31:48
|
|
|
|
alejna
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: alejna pa uporabi "Febreeze" ker on tudi neutralizira neprijeten vonj ... kje se ga da pa kupiti? v Intersparu,Dm-u,Müller-ju...in ni tako drag(3-4 eure),imajo jih vec vrst...
|
|
|
|
RE: kako se rešiti vonja cigaret 13.5.2010 13:34:35
|
|
|
|
alejna
|
aja pa tisti strop ki je iz ladijskega poda ocisti z Prontom,ker potem les zelo lepooo disi
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?