|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako se rešiti vonja cigaret
13.5.2010 11:13:33   
lidik
Ali mogoče katera ve kako se naj iz ene sobe rešim vonja po cigaretah. Imava namreč veliko prijateljev, ki kadijo in zato sva eno sobo namenila temu, da pač naj bo to "kadilnica". Poleti pa dobiva na počitnice prijatelje za 10 dni in v tej "kadilnici" je zakonska postelja in v glavnem bolj primerno za spanje kot pa sedežna. Tako da do konca avgusta imam čas, da se vonja po cigaretah iz te sobe rešim, ampak ne vem kako. Že namreč zračim cca 1 mesec, pa je še vedno kot bi stopila v "zelhnico". A mogoče mi lahko katera pomaga, kako naj se rešim vonja cigaretnega dima iz postelje oz. iz celotne sobe. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako se rešiti vonja cigaret
13.5.2010 11:21:11   
*alja*
Prebelit sobo preprat zavese, posteljnino

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2010 11:26:57   
špelin@
Isti problem sta imela kolega. Na daljši obisk sta dobila starejše sorodnike iz tujine in sta morala "kadilnico" nujno "razkadit". Žal si glede sedežne nista imela kaj pomagat, ker se je dim oz. vonj tako zažrl vanjo, da sta morala kupiti novo. Sta pa prostor prebelila in je bilo ok.

Preperi, kar se preprati da. Prebeli sobo.

Mogoče lahko kupiš novo vzmetnico, če stara smrdi?

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2010 11:29:06   
lidik
Ja zavese so že tako v smeteh, ostale stvari ki se dajo prati so že tudi oprane. Soba se bo tudi prebelila (samo a mislite, da bo šel potem vonj ven?) - glede vzmetnice je pa tako, da se ne da kupiti nova, ker je postelja v celem in po eni strani mi je žal jo vreči stran, ker je bila v uporabi samo dobra dva meseca. 

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2010 11:31:14   
lidik
Aja pa še to sem pozabila povedat - najbolj me skrbi, ker strop je iz ladijskega poda - torej les - kako naj tam dobim vonj ven? user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2010 11:33:43   
witch
Prebeli sobo, jogi probaj s kakšnim vodnim sesalcem dobro presesat, kar se da oprati operi, les pa bi jaz prebarvala s kakšnim brezbarvnim lakom... Potem pa že skoraj nebi smelo smrdeti..

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2010 11:35:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: lidik
Ja zavese so že tako v smeteh, ostale stvari ki se dajo prati so že tudi oprane. Soba se bo tudi prebelila (samo a mislite, da bo šel potem vonj ven?) - glede vzmetnice je pa tako, da se ne da kupiti nova, ker je postelja v celem in po eni strani mi je žal jo vreči stran, ker je bila v uporabi samo dobra dva meseca. 

To bo čisto ok.

Kar se postelje tiče, je pa tako, da odvisno, koliko je prepojena z dimom, ali je bila ornk pokrita, da je dim ni "impregniral",...
Če ni bila leta in leta nonstop direktno izpostavljena dimu, potem se jo verjetno še da kako prezračit - mogoče bi jo lahko očistila s parnim čistilnikom? Samo ideja, nisem še nikoli preizkusila.
Prav kakšnih specialnih čistil za te zadeve pa žal ne poznam user posted image

Pri kolegih so kadilci na sedežni sedeli ure in ure ob tarok večerih (nočeh user posted image ) ter kadili, zato ji ni bilo pomoči.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2010 11:37:03   
špelin@
Aja pa še to sem pozabila povedat - najbolj me skrbi, ker strop je iz ladijskega poda - torej les - kako naj tam dobim vonj ven? user posted image

Ej, točno o temle sem hotela pisat, misli mi bereš! Kolega imata  točno tak strop in sta ga menjala, ker se je ravno v tisti les zažrlo največ smradu. V bistvu je bil to njun največji problem user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2010 11:44:43   
alejna
pa uporabi "Febreeze" ker on tudi neutralizira neprijeten vonj user posted image ...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.5.2010 12:22:17   
norge
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ej, točno o temle sem hotela pisat, misli mi bereš! Kolega imata  točno tak strop in sta ga menjala, ker se je ravno v tisti les zažrlo največ smradu. V bistvu je bil to njun največji problem user posted image

To vse skupaj je pa stroškovo že toliko, da je bolje, da jih nastaniš v hotelu  user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.5.2010 12:26:33   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: norge

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

To vse skupaj je pa stroškovo že toliko, da je bolje, da jih nastaniš v hotelu  user posted image

Ja v hotelu jih ravno ne bom nastanila - bodo pač morali v dnevni sobi na sedežni spati.

Hvala vam punce za nasvete. Bom še sicer poskušala - še vedno pa upam, da mi bo uspelo. 

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.5.2010 12:46:46   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: alejna

pa uporabi "Febreeze" ker on tudi neutralizira neprijeten vonj user posted image ...

kje se ga da pa kupiti?

(odgovor članu alejna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.5.2010 12:52:59   
tajtaja
Probaj še tako: z malo večjo dozo dobrega mehčalca operi kako deko in ne daj na močno ožemanje, potem pa mokro prekrij žez posteljo. Mogoče bo kaj potegnilo ven?
To mi je zdaj v trenutku šinilo v glavo, ker drugače teh težav nimam in v svoji hiši nikomur ne dovolim kaditi, prijateljstvo gor ali dol. Moji hodijo kadit ven, sicer pa jih že večina abstinira.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.5.2010 13:11:18   
lidik
Ja sej tudi pri nama v drugih prostirih se ne sme kaditi. Samo je pa tako, da tu pri meni, kjer sva zdaj trenutno imava sicer zgornje nastropje urejeno, samo ni balkona, in če kdo pride mora direkt čisto ven hodit. Pa sva potem rekla, pa naj bo, ta soba itak še ni preurejena pa zaenkrat še ni v uporabi, pa tudi verjetno ne bo, ker se imava namen seliti, pa se naj tam kadi, boljše kot da po celem stanovanju smrdi.

Hvala za nasvet. Upam, da bo nekaj pomagalo.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.5.2010 13:31:48   
alejna

kje se ga da pa kupiti?

v Intersparu,Dm-u,Müller-ju...in ni tako drag(3-4 eure),imajo jih vec vrst...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.5.2010 13:34:35   
alejna
aja pa tisti strop ki je iz ladijskega poda ocisti z Prontom,ker potem les zelo lepooo disi user posted image

(odgovor članu alejna)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.5.2010 13:34:50   
lidik

kje se ga da pa kupiti?

v Intersparu,Dm-u,Müller-ju...in ni tako drag(3-4 eure),imajo jih vec vrst...

o super hvala ti za odgovor. Grem pa danes kr v nabavo.

(odgovor članu alejna)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?