Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako se pripravi prosene kosmiče 18.3.2008 18:22:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Za kosmiče ne vem..... Proseno kašo kuham na mleku tako dolgo, dokler ni mehka. Kakšnih 10 minut. Se pa dvakrat poveča velikost zrnc. Lahko pa še kakšno jabolko zraven kuhaš, ali pa rozine. Jaz si pripravim žitni obrok takole: malo kuskusa, malo ovsenih kosmičev in malo prosa vržem v mleko in dam za 2 minuti v MVP. Potem pa še kake 3 minute pustim, da se razmoči. Proso ostane malo trdo, ampak meni je všeč. Če pa dodaš še nekaj rozin je pa res super.
|
|
|
|
RE: kako se pripravi prosene kosmiče 18.3.2008 18:27:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj....šele sedaj sem videla, da je vprašanje o uvajanju GH..... Kašo potem skuhaš na vodi, pa malo bolj gosto narediš, na koncu v ohlajeno pa primešaš umetno ali pa svoje mleko.
|
|
|
|
RE: kako se pripravi prosene kosmiče 18.3.2008 19:19:23
|
|
|
|
beruška
|
za kašo vem,kaj pa kosmiči?
|
|
|
|
RE: kako se pripravi prosene kosmiče 18.3.2008 20:47:35
|
|
|
|
piko12
|
Jaz skuham jabolko al pa hruško al pa oboje- cca 10 min, potem pa kar zraven vržem prosene kosmiče od alnature (DM)- tri žlice za juho, pol pa še malo kuham- dobrih 5 minut. Se pa napihnejo in popivnajo vodo in so primerni za zažgat (če daš premalo vode kot jaz taprvič ). Pol pa to vse skupi odcedim-je kar malo sluzasto in potem pretlačim z vilico. In z veseljem poje.
|
|
|
|
RE: kako se pripravi prosene kosmiče 19.3.2008 7:52:37
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti Lahko pa še kakšno jabolko zraven kuhaš, ali pa rozine. Samo ne jabolko zraven, ko kuhaš na mleku, ker potem mleko zakisa... Jaz proseno kaše ne delam na mleko, ker moji je ne marajo, ampak jo skuham z jabolkom, slivami... na vodi in nato vse skupaj zmiksam in jo jedo... Za kosmiče pa ne bi vedla
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......