|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako se pripravi prosene kosmiče
18.3.2008 17:45:20   
beruška
na embalazi nic ne pise, ne poznam zadeve, me zanima,jih je treba kaj kuhati ali namakati? Kako jih pripravite svojim malčkom?
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako se pripravi prosene kosmiče
18.3.2008 18:22:13   
Anonimen
Za kosmiče ne vem.....
Proseno kašo kuham na mleku tako dolgo, dokler ni mehka. Kakšnih 10 minut. Se pa dvakrat poveča velikost zrnc.

Lahko pa še kakšno jabolko zraven kuhaš, ali pa rozine.

Jaz si pripravim žitni obrok takole:
malo kuskusa, malo ovsenih kosmičev in malo prosa vržem v mleko in dam za 2 minuti v MVP. Potem pa še kake 3 minute pustim, da se razmoči. Proso ostane malo trdo, ampak meni je všeč.
Če pa dodaš še nekaj rozin je pa res super.

(odgovor članu beruška)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2008 18:27:12   
Anonimen
Ojoj....šele sedaj sem videla, da je vprašanje o uvajanju GH.....

Kašo potem skuhaš na vodi, pa malo bolj gosto narediš, na koncu v ohlajeno pa primešaš umetno ali pa svoje mleko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2008 19:19:23   
beruška
za kašo vem,kaj pa kosmiči? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2008 20:47:35   
piko12
Jaz skuham jabolko al pa hruško al pa oboje- cca 10 min, potem pa kar zraven vržem prosene kosmiče od alnature (DM)- tri žlice za juho, pol pa še malo kuham- dobrih 5 minut. Se pa napihnejo in popivnajo vodo in so primerni za zažgat (če daš premalo vode kot jaz taprvičuser posted image ). Pol pa to vse skupi odcedim-je kar malo sluzasto in potem pretlačim z vilico. In z veseljem poje.user posted image

(odgovor članu beruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2008 7:52:37   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Lahko pa še kakšno jabolko zraven kuhaš, ali pa rozine.

Samo ne jabolko zraven, ko kuhaš na mleku, ker potem mleko zakisa...

Jaz proseno kaše ne delam na mleko, ker moji je ne marajo, ampak jo skuham z jabolkom, slivami... na vodi in nato vse skupaj zmiksam in jo jedo...

Za kosmiče pa ne bi vedla

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2008 11:58:59   
mateyka
mi mamo prosene kosmiče od Alnaute in piše da jih samo preliješ z vrelo vodo (kompotom, itd..) in ohladiš na primerno temperaturo in ponudiš.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......