Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako se pokaze alergija? 29.10.2009 14:09:11
|
|
|
|
ledenaa
|
Alergija na jajca in laktozna int. kazala z jokom ponoči zaradi bolečin Drugih znakov ni bilo
|
|
|
|
RE: kako se pokaze alergija? 29.10.2009 14:36:13
|
|
|
|
JAPE
|
Alergija na mleko in mlečne izdelke Kadar je živilo prišlo v stik s kožo ( okoli ust) je bila čisto rdeča. Potem je vse zbruhala.
|
|
|
|
RE: kako se pokaze alergija? 29.10.2009 17:45:21
|
|
|
|
luan
|
Alergija na jajca, jajčne izdelke in E 322 se mu je kazala v obliki izpuščajev po obrazu in trebuhu iz katerih je včasih mezela tudi kri, imel je hude vetrove in krče.Veliko je prejokal. LP
|
|
|
|
RE: kako se pokaze alergija? 30.10.2009 12:00:56
|
|
|
|
miti263
|
Moj sin je pri 3 tednih dobil zeleno sluzasto blato s krvavimi nitkami. Imel je tudi krče in vetrove, kasneje tudi driske. Takoj sva šla na pediatrično na gastro oddelek, kjer so ga testirali in ugotovili alergijo na beljakovine kravjega mleka. Ukrep je bil moja stroga dieta zaradi dojenja in dobila sva tudi recept za Allernovo.
|
|
|
|
RE: kako se pokaze alergija? 2.11.2009 13:32:58
|
|
|
|
JAPE
|
miti, koliko časa si čakala na recept. Jaz sedaj čakam. Imam pa tudi jaz dieto, ker dojim. Ali ste že prerasli?
|
|
|
|
RE: kako se pokaze alergija? 3.11.2009 9:51:11
|
|
|
|
miti263
|
Prvič sem ga dobila takoj na oddelku za 10 škatel (za 1 mesec), potem pa naknadno še ob vsakem pregledu pri alergologu za sproti. Sedaj je sin star 19 mesecev, zadnjo kontrolo smo imeli pred pol leta, je imel še kožno pozitivno na mleko in tudi takrat smo dobili recept takoj za 60 škatel za pol leta. Nasl. pregled imamo sredi decembra in upam, da je izzvenelo.
|
|
|
|
RE: kako se pokaze alergija? 3.11.2009 18:34:02
|
|
|
|
Urska09
|
Punce, a slučajno veste, če je bruhanje lahko znak alergije? Naša tamala ima skoraj 9 mesecev in je v zadnjih 2 tednih 2-krat jedla rumenjak za kosilo, pa je pol popoldne 3-krat bruhala. Drugih znakov alergij pa ne opažam. Mogoče en ali dva majhna rdeča izpuščajčka pod očesom. A bi blo to možno? Drugač pa papca rumenjak že od 7. meseca in je blo do zdaj vse ok. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?