Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako se kličete pred otroci 15.9.2005 10:20:01
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Oči in mami ali pa kar po imenu....koker kdaj
Po moje to otroka ne zmede, če se pač včasih kličemo tako, drugič drugače.
|
|
|
|
kako se kličete pred otroci 15.9.2005 10:29:51
|
|
|
|
lory05
|
Midva strogo po imenu, mi ni všeč da bi klicala mojega moža- oči. On je oči mojih otrok, ne moj. Moj oči je samo eden, ne morem obeh klicati oči, se mi ne zdi primerno.
Sin pa nima nobenih problemov, da bi se zmedel zaradi tega.
|
|
|
|
kako se kličete pred otroci 15.9.2005 10:46:40
|
|
|
|
urška
|
midva se kličeva po imenu mi na kraj pameti ne pase, da bi se klicla kako drugače. edino, če malega pošljem k njemu mu rečem pojdi k očiju.
|
|
|
|
kako se kličete pred otroci 15.9.2005 11:17:46
|
|
|
|
urla
|
Midva se tudi kličeva po imenih. Se je pa glih zadnjič zgodilo, da je mali neki klicu očija in ker se mu ni oglasil je naglas zaupil Daniiiiiii! Sva se skoraj polulala od smejanja. Drugače naju kliče mami in oči, ve pa da imava tudi imena, ki jih uporabi samo če ga nap. vprašam kako je mamici ime.
|
|
|
|
kako se kličete pred otroci 15.9.2005 11:31:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Gospod...in gospa....., za praznike in če se nagovarjava za "akcijo" pa se onikava.
Ja, itak da po imenih.
|
|
|
|
kako se kličete pred otroci 15.9.2005 11:35:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva se tudi prej po imenih, zdaj pa, odkar Tibor očija kliče Gorazd, tudi jaz Gorazda kdaj pokličem oči, apak z namenom, da bi ga Tudi Tibor. Ali pa rečem npr. daj reci očiju ..., Tibor pa: Goraaazd, ... Mulc.
|
|
|
|
kako se kličete pred otroci 15.9.2005 11:39:38
|
|
|
|
cmokec
|
Tud midva se kličeva po imenih, tamala pa naju oči in mami, redko po imenu. Drugače pa jaz zdej svoje starše kličem isto kot Sara, babi in dedi.
|
|
|
|
kako se kličete pred otroci 15.9.2005 11:49:52
|
|
|
|
katka31
|
Tudi midva se kličeva po imenih je pa tudi zadnjič prišla hčerka domov iz vrtca pa je rekla a bomo sli dons na sprehod z miranom so mi kr vn padle le kje to vse poberejo
|
|
|
|
kako se kličete pred otroci 15.9.2005 12:17:09
|
|
|
|
puncica
|
ati, mami, ko govoriva kej takega, da se tiče nje in posluša, drugače pa poimensko.
|
|
|
|
kako se kličete pred otroci 15.9.2005 13:28:25
|
|
|
|
NinKa
|
Ati in mami, ker se mi zdi, da bi me kap, da pride tamali do mene pa me pokliče po imenu.
Sicer sem pa tut sama navajena na mami in ati, dedi in babi. Vse brez imen.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.