Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako se danes počutite? 12.4.2005 11:52:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene bolita desna rama in trtica.
|
|
|
|
kako se danes počutite? 12.4.2005 11:53:34
|
|
|
|
Kris
|
Kako pa to? Si predolgo sedela? Sama sem že pred časom imela probleme s trtico. Tako me je bolela, tudi ko sem ležala. Prav noro.
|
|
|
|
kako se danes počutite? 12.4.2005 12:04:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne padla sem, ko sem lovila sina, ki se je s kolesom zapeljal po stopnicah. No, ujela ga nisem, samo trtica me že 14 dni tako boli, da sem skozi na tabletih. Pribita. Samo da tamalmu nič ni.
|
|
|
|
kako se danes počutite? 12.4.2005 12:05:29
|
|
|
|
SIJA
|
pozdravljene, da še jst mal pojamram. Sem sredi 7 tedna, slabost me mal muči, ne pretirano, me pa že cel dan špika v levem jajčniku:zmeden:. UZ imam šele 18.4., ima ktera kj izkušenj, da me mal potolaž, npr. nekje sem brala, da je to zarad rasti rumenega telesca-hormončkov. Na lepše dni, baje že-šele v petek. LP Sija:metulj:
|
|
|
|
kako se danes počutite? 12.4.2005 12:31:13
|
|
|
|
baguSka
|
Mene tud bolita obe rami, trtice - kr cela hrbtenica, pa še jajčniki zravn.:grrr:
|
|
|
|
kako se danes počutite? 12.4.2005 12:31:35
|
|
|
|
baguSka
|
do trtice sm misnla..
|
|
|
|
kako se danes počutite? 12.4.2005 12:34:08
|
|
|
|
Kris
|
ojoj, kako je šele tebi baguška! tebe vse boli. upam, da bo hitro mimo. Ta mesec sva se odločila, da bova pridna in bova intenzivno delal na :duda:. Me prav zanima, kakšni rezultati bodo. Če ne bo :modri: potem pa res ne vem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?