Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako se že zlagajo plenice... 11.9.2004 18:52:15
|
|
|
|
beti 1
|
Po strani, ki je daljša (ni entlana) dvakrat na pol (štiri plasti) in potem še po drugi strani čez pol. Mora priti bolj kratka in široka. Lahko probaš dve, eno pa tej, drugo po drugi strani, da bo ziher prav. lp beti
|
|
|
|
kako se že zlagajo plenice... 11.9.2004 19:57:03
|
|
|
|
Ivi33
|
Nas pa so učili naj jih po daljši strani zložimo na tretjino:zmeden:? Se pravi 3 plasti in ne 4. Pa kdo bi vedel. Najbolje, da jih zlikaš polovico na četrtine, pol pa na tretjine. Pol boš pa tiste, ki ne bodo prav pa za podloge, podiranje kupčkov ipd porabila:). LP:angel:
|
|
|
|
kako se že zlagajo plenice... 11.9.2004 20:35:34
|
|
|
|
filipinka
|
:(Tudi meni ni najbolj jasno, zato čakam, da mi bodo pokazali porodnišnici, še enkrat. Sem si jih pripravila na tri plasti. Sicer pa pravijo, da kak pač kera mamica zlaga. Ni ravno enega pravila!
|
|
|
|
kako se že zlagajo plenice... 11.9.2004 21:39:24
|
|
|
|
Seven*
|
Vse je odvisno od velikosti plenic. Nekatere so namrec vec kot 10 cm manjse. Posebej tiste od DM-a. Tiste se zlagajo na 3 dele (tako, da so 3 plasti). Ta velike zlagas na 4 plasti. Zlozis po dolgem in potem prelozis. Tako lahko potem najhitreje povijes otrocka...
|
|
|
|
kako se že zlagajo plenice... 12.9.2004 13:29:09
|
|
|
|
Mandarin
|
Finta je v tem, da v LJ previjajo drugače kot v MB! :)- Ravno, ko sem jaz bila v šoli, so imele babice neko konferenco ali nekaj podobnega in potem je naša vsa zgrožena ugotavljala kako v MB že leta previjajo drugače. :)- lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?