|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako reagirate?
9.2.2009 21:51:28   
maya2
Nekajkrat se je že zgodilo, da so ljudje mojo hčer komentirali kot debelo, zalito, okroglo,... vedno je bila zraven...... mene osebno to zelo moti, vendar sem bila tiho, ker nisem želela delati cirkusa vpričo nje in vsemu dati še večji pomen kot je. Mala bo stara tri leta, je velika 1 meter in ima 17 kg. Meni se sploh ne zdi debela, res pa ni ravno drobcena; moti me tudi primerjava v stilu: joj k je ena tam drobižek ti si pa taka težka punca user posted image user posted image user posted image me ima da bi res skočila v zrak.... 

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako reagirate?
9.2.2009 21:54:35   
CUKRČEK
priznam...tole tudi  mene ful moti. In sicer zato, ker vem kakšne travme sem jaz imela v otroštvu zaradi takih komentarjev. PA neglede za čigavega otroka gre.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2009 22:06:24   
K_a_t_i
Rečem, da mi vsaj ni treba panike zganjat, če kak dan ne je, da je užitek, ker ga ni treba pitat in predvsem, da je že prav, da ima par dek viška, ker me potem manj skrbi, če je bolan.
Seveda so pa itak krive "tele hlače", ki ga mal bolj nabildanga nardijo user posted image .

A si pol name tud huda, če rečem, da ma Karin lepo zalita lička? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2009 22:10:16   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

A si pol name tud huda, če rečem, da ma Karin lepo zalita lička? user posted image

ne sej to je sam ta nova frizura...... user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2009 8:23:13   
Taanikaa
Moj otrok bo kmalu star 8 mesecev ima 11 kil (na pamet govorim),če ne več velik je okrog 77 in sem skoz deležna takih opazk..najprej sem bila užaljena,ker pač se zgleda pričakuje da bo otrok te starosti imel 8 kil in potem na ostale malo drugače gledajo,ker imajo več kil..zdej se poskušam ne sekirat..men se osebno mali ne zdi neki debel...pač zlobni jeziki v mojem primeru...

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.2.2009 8:58:30   
Lunca1
Tole si pa jaz ne predstavljam, da bi bila tvoja debela.user posted image  Moja je visoka 102 cm in ima 15 kg, pa je precej suha. Po moje ima tvoja čist normalno postavo. Gre pa meni tud na jetra, če za mojga tamalga pravijo, da je debel. No je res bolj konkreten. Ima pa cca. 80 cm in 10,5 kg.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.2.2009 9:02:18   
Mišni
Oh, po moje to bolj pohvalijo, v smislu, kako fajn zdrava izgleda. Ne se preveč sekirat.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.2.2009 9:04:26   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Oh, po moje to bolj pohvalijo, v smislu, kako fajn zdrava izgleda. Ne se preveč sekirat.

Sem hotela ravno to napisat.

Jaz sem se za našo hecala, da je mišelinkauser posted image .

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2009 9:11:48   
ttamariskaa
    Daj nehaj; če ti kdo reče kaj takega pač odgovoriš, da se tvojemu otroku vidi, da imate denar da hrano kupite in da imaš ti čas da mu jo tudi skuhaš. Otroci se pa že ne delijo na debele in suhe. Jaz bi na tvojem mestu odgovorila kar vpričo otroka, da bo že od malega videl, da mu stojiš ob strani in da ga braniš. Mene je motilo ki so mi vedno govorili, da je moj mali presuh in če sploh kaj je. In s takimi mamicami nisem nikoli nič debatirala, sem samo rekla, da js nisem človek, ki bi kuhal ( itak da to ni res ). Pa naj si mislijo svoje!!!!!!!!!!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.2.2009 9:15:33   
Amam
Meni so pa všeč bolj zaliti otročički. Jaz bi to vzela kot pohvalo.
Če te pa take primerjave in opazke motijo, jim pa kar povej.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.2.2009 9:22:23   
higuys
verjamem, da te moti. Jaz sem tudi ekstra občutljiva kar se malega tiče...no zdaj sem se malo skulirala .
Jaz bi odgovorila, "ja, če je predebela bo že še shujšala. Neumnim pa ni spasa. user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.2.2009 9:37:48   
Kontrakarambolšrauf
Ne sekiraj se, prej ali slej se bo "potegnila" in bo na hitro zrasla, ne bo pa šla teža gor in bo še prava suhicauser posted image .
Moj je bil do prvega leta prav luštno okrogel, sedaj je pa na hitro zrasel 5cm in se niti grama zredil in je prav "po meri", kakšne hlače mu celo dol lezejo po novemuser posted image .

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.2.2009 9:47:16   
Anonimen
hmm.. sedaj sem se pa zamislila. Jaz večkrat rečem za eno punčko, da ima zalita lička. Ampak to ne mislim slabo - jo je prav luštno pogledat. user posted image

(odgovor članu Kontrakarambolšrauf)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
10.2.2009 9:51:03   
ttamariskaa
Enako! Js sm tud že kdaj rekla za kakšnega malega, kako je šikan, ko je tak okrogel. sam pazim da to rečem le tistim mamicam ki jih poznam in vedo da s tem ne mislim nič slabega. Meni je ful lepo, če otrok taka mala žogica. Sam res moraš biti previden komu to rečeš. So pa nekatere ki kaj takšnega rečejo iz zlobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.2.2009 10:24:31   
Lalica1
Naša je bila tudi cel čas bolj debelušna, se je pa v zadnje pol leta (stara je 3,5) kar pretegnila in se zelo vidi, da ni več nič debelušna. Ima pa 16 kil in nekaj čez meter. Tako, da po tvojih merah se mi ne zdi nič preveč debela. Je pa res, da so sedaj v teh letih, ko bodo bolj rasli in bodo postali kar suhceni.

Ljudje pa so itak neumni in fouš in bodo vedno imeli kakšne pripombe. Jaz bi jih kar s kakšno pikro postavila na njihovo mesto. Predvsem zaradi hčerke, ker so otroci že pri zelo zgodnjih letih obremenjeni s težo, čeprav ropotajo po ulici.

(odgovor članu ttamariskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.2.2009 10:25:29   
timoteja
Po mojem mnenju tudi sploh ni predebela, sicer imaš na med.over.net tabele, malo za orientacijo. Bolj od kilogramčkov pa se mi zdi pomembno, da se še posebej vpričo otroka postaviš na njeno stran, ter opraviš z grdimi jeziki, torej občutek tvoje hčerkice, da se potegneš za njo.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.2.2009 13:33:16   
PIRANJA
jaz se ne bi sekirala. Na to lahko mirno skomigneš. Veš kako so šele suhceni otroci bogi, ko zbolijo in jim ni do hrane??

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.2.2009 13:40:55   
metuljčica1
Ne se preveč sekirat, za mojo tavečjo so vsi pravili kak drobcena je pa suha.Sem jim pač povedala da je po mami, pa kaj zato.Za tamalo pa pravijo kako veliko poje( pa sploh ni debela)samo rada je, jim pač povem da ima apetit po atijouser posted image

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.2.2009 13:43:35   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Jst tudi tako mislim. Moja mati vedno, ampak vedno, za vsako dete reče OOO kakšen debelušček. Pa vem, da nič slabega ne misli, ampak tako reče že iz gole navade.

< Sporočilo je popravil ZARA -- 10.2.2009 13:44:45 >

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.2.2009 15:29:16   
ronja
maya, ne ženi si preveč k srcu, če bi imela pa suhceno bitje, bi ti pa vsi morili: "Lej kako je suha!" "A ji nič ne date za jest?" ipd... MOja je suhcena, pa se mi zdi, da je to, da je dojenček debel, navadno mišljeno kot kompliment... (v smislu, je zdrav, dobro skrbite zanj,...) Ljudje pač vedno komentirajo in primerjajo, ap ne mislijo nič slabega. Saj verjetno tudi je res bolj konkretna od enega drobižka tam, pa kaj potem? Oba sta super! Po moje če ti to vzameš kot pohvalo, potem tudi mala ne bo tega vzela kot kritiko, se sploh ne bo spomnila, da bi to lahko bil problem.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.2.2009 21:46:06   
marelicaa
Pa glej hčerko in ji reci pred vsemi: ''a ne______,sem pa zato ena fejst punca. Vedno nasmejana, dobre volje,.... (naštej nekaj njenih pozitivnih lastnosti)''.
To ponavadi zapre usta.
Naša babi reče: ''Kdo ne bo pohvalil otroka, kot nejgova mama.'' Pa še prav ima. 

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

joh ansa jansa
gabb

jansa sucks - yes or no?

yes (64%)

no (36%)

Število vseh glasov: 221

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!