|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako pripraviti kašico
23.2.2009 9:29:54   
pikolina66
začeli smo z uvajanjem GH, pa me zanima kako zmiksate npr. korenjček, ali s paličnim, ali samo pretlačite z vilico ali čim drugim...mogoče se čudno sliši, ampak prvi dan sem mu dala samo vodo, v kateri se je kuhal korenjček, potem sem malo z vilico spasirala in dodala vodi čisto malo korenjčka, naslednji dan pa sem s paličnim zmiksala in ni hotel jest, ko sem poskusila, se mi zdi, da je spremenilo okus, da je bolj grenko. a je možno, da palični spremeni okus?a je bolje, da mu dam sveže stsnjen sokec kot prekuhano, prekuhala sem, ker je podvržen alergijam....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako pripraviti kašico
23.2.2009 9:47:53   
Anonimen
Baje sadja in zelenjave ni fino zmiksat s paličnim ali nastrgat na kovinskem strgalu, ker spremeni okus, pa še ful zraka se not ujame ... hrano naj bi se speštalo z vilico ali pa nastrgalo na steklenem strgalu.

(odgovor članu pikolina66)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2009 10:23:27   
Tisana
Vedno strgali na steklenem strgalniku ali pretlačili z vilico.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2009 11:02:13   
lilija*
Vedno z vilico, ker se mi zdi najbolj hitro in enostavno.

Lp

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2009 11:49:27   
pikolina66
ok, potem bom raje z vilico ali lesenim pretlačila, sem mislila, da se ne pretlači tako fino in mu pol ne gre dol....Kaj je bolje najprej svež sokec stisnjen ali prekuhano?

(odgovor članu lilija*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2009 21:25:09   
jajula
mi smo miksal s paličnim, ker drgač ni hotla jest, posebno mesk.

(odgovor članu pikolina66)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2009 21:37:58   
Čarli08
S tistim rezalnikom, ki je priložen paličniku. Jaz bom korenček prekuhala. Sokec sem kupila, ker je cela packarija sokec delat.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?