|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako pripravite partnerja da spregovori?
23.12.2008 20:42:34   
boco
Mene pa zanima kako ve pripravite partnerja da vam spregovori o problemih, kadar se zapre vase?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako pripravite partnerja da spregovori?
23.12.2008 20:43:49   
Kerensa*
Z grožnjami. user posted image

(odgovor članu boco)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2008 20:49:36   
Mišni
Mu snamem slušalke.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2008 21:04:52   
Felicita
on more ponavad mene.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2008 21:08:11   
Ploha
Kaj je narobe??,.....pol se pa razprava začne, sicer ga pa tako dobro poznam, da točno vem kje tiči zajec,...

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2008 21:15:01   
Anonimen
Ga ne.
K je pripravljen že sam pove.
Pa tud jaz ne maram da kdo rine vame. Najboljši način da ne povem nič.

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2008 21:20:54   
Margareta
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Ga ne.
K je pripravljen že sam pove.
Pa tud jaz ne maram da kdo rine vame. Najboljši način da ne povem nič.

tako

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2008 22:50:43   
arabela*
tako,da ga pustim na miruuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.12.2008 7:37:38   
bskrle
Pojdi si pogledat Jamskega človeka, tam so te stvari dobro razložene
Moj se mora počutiti varno, pa da mu ne skačem v besedo ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.12.2008 8:08:55   
mlinar
Po 11letih skupnega življenja pa že dobro poznaš  partnerja in tako veš točno v katerem grmu tiči zajecuser posted image user posted image

(odgovor članu boco)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.12.2008 8:26:41   
aprilčica07
on more ponavad mene.

Isto pr nas.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu mlinar)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.12.2008 9:12:13   
hrchy
nekako na ta nacin: Vidim, da je nekaj narobe. Sam ce mi sam ne poves ne morem prebrat, kaj te matra. Tako da povej, ko bos pripravljen.

Aja pa ze na zacetku sem mu povedala, da ce bo rekel nic, da bom jaz to res vzela, da je nic in da ima pac samo slab dan/moment.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.12.2008 10:41:06   
mika
Nič ga ne rabim pripravljat....
Sam mi pove, ker vedno najdeva skupaj rešitev. To so pač leta njegovih izkušenj z mano in mi zato brez težav zaupa.

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.12.2008 10:45:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: boco

Mene pa zanima kako ve pripravite partnerja da vam spregovori o problemih, kadar se zapre vase?

S srednjeveškimi mučilnimi metodami user posted image

(odgovor članu boco)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.12.2008 0:44:44   
ronja
Objamem ga in vprašam, kaj je narobe, če se mi sanja ne oz. ga vprašam, če je jezen/razočaran/žalosten zatopazato, kadar se mi sanja. Če je slučajno lačen, pa naredim prej za jestuser posted image , pripomore k sproščenemu pogovoruuser posted image . Zdaj pa itak navadno kar sam pove, kadar ga kaj muči. Če reče, da rabi čas za premislek ali pa da mi bo povedal kasneje, ne drezam vanj, ker mi res vedno potem pove in ne pozabi.

(odgovor članu boco)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.12.2008 18:09:16   
Pikicapokica6
Pri nas......težko. Sicer je zelo zgovoren človek, vendar moram kljub temu iz njega vlečt, da pove kaj o svojih čustvih, problemih.....Z veliko mero potrpljenja.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.12.2008 1:51:40   
mojca345
midva si piševa pisma in si jh pošiljava preko maila in tam si vse poveva...čustva...misli...kaj se me je dotaknilo...kaj me je zjezilo....

on mi  potem odgovori in to je to...

drugače pa imava škatlico...vsak ima svojo barvo listka in napiše gor stvari k ga motjo pr drugem....pol ta listek vsak ob prostem času pogleda za sebe in razmisli, potem pa se pogovoriva...

imava tudi lškatlico kjer imava noter listke malih pozornosti, ki si jih želiva, da nama drugi naredi....in potem vsak enkrat izžreba na teden in izvede to ko drugi to najmanj pričakuje...user posted image

morata pa bit pripravljena se it take stvari oba...drugače ni efekta...

drgač pa moje izkušnje z prejšnjimi podobnimi tipi, je blo brez uspeha karkoli sem sama probala....pač uno " če nočem govort, ne bom..." in če siliš je še slabše, ker pa sam ne pride do tebe, ti je pa težko, ker ne veš kaj je narobe in ne moreš pomagat....pol je tko, k da je on čist za sebe, namest da bi bila par in iskala rešitvo skupaj...a ni to smisu partnersttva ? podpora

zamoti se ali pa....ne vem

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.12.2008 14:53:17   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

midva si piševa pisma in si jh pošiljava preko maila in tam si vse poveva...čustva...misli...kaj se me je dotaknilo...kaj me je zjezilo....

A seksata tut telepatsko? Mislim, tole se mi zdi tako otročje, tisto v eni fazi najstništva, ko si mami raje napisal, da si dobil špon, enko, šus, karkoli, kot pa ji v obraz povedal.
Midva imava drugače nek takšen poseben odnos, do katerega sva oba v bistvu mogla priti. Ker sva nonstop zadrževala v sebi, je enkrat na pol leta vredi poknilo. In potem nama je nek dan klapnilo, da se problemi, tut finančni, osebni, o spolnosti, rešujejo na kraju samem, in ko jih z nekom deliš so pol manjši, ne pogrevajo se in ne postajajo izkrivljeni in večji, prav tako se problemi za nazaj ne 'obirajo' in ko so enkrat rešeni, so pokopani za vedno. In od takrat dalje super funkcionirava. In sva oba prišla iz neke lupine in se znava pogovarjat. Tudi zvečer na kavču, z vinčekom v rokah user posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.12.2008 15:56:05   
Gina
Moj ni take sorte, vse pove, včasih še preveč. Sem imela takega fotra, ki je bil "vase zaprt" - beri je bil sposoben biti tiho mesece dolgo in niti ne štekam niti ne prenašam prav dobro takih ljudi, zato sem si poiskala drugačne sorte moža, ki ima druge pluse in seveda tudi druge minuse.

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.12.2008 16:00:09   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

A seksata tut telepatsko?

Ah daj no, pikapolonica, različni ljudje različni stili življenja. Vsakemu je njegova pot zanj ok, pa četudi si ti drugačna. Tvoj odgovor je pa nekako tak, kot če bi jaz tebi napisala, a vidva pa se pogovarjata vedno in samo neposredno v stilu: A greš danes ob 15.00 seksat z mano? Pripravi se!

Življenje je ponavadi nekje na sredini, črno belo, z odstopanji včasih bolj na črno, drugič na belo, kdaj je pa tudi kodrlajsasto, pa je še vedno ok, če udeležencem to ustreza.

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.12.2008 21:46:13   
Leela
Najlažje se zares pogovoriva na sprehodu ali pa v avtu.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.12.2008 22:29:16   
Gina
Ja, avto je tudi fajn stvar. Past. Ne more glih ven uiti, pa ne gleda te glih v oči.user posted image  

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.12.2008 20:24:30   
boco
Kaj pa storiti, če partner nikoli ne spregovori kaj ga muči? V bistvu ga enkrat prime in začne past mulo....to traja kakšne 3  do 4 dni....nato ga pa spusti in je spet vse kot je blo prej. Pa to se zgodi včasih 1x na pol leta, lahk pa tud 2x na mesec.
Pa morem povedat da drugače se zelo dobro razumeva in v "normalnih dneh" se znava o vsem pogovorit. Enkrat sva se o tem pogovarjala in mi je rekel da pač včasih rabi malo "tišine" in da ni problem v meni oz. v najini zvezi.  Vendar mene vseen muči, kadar se tako zapre vase. Pa sem že poskusila ga pustiti čist na miru, ampak vseen ne spregovori. Je pa res da je v svojih otroških letih doživel precej hudo družinsko tragedijo in zato sem že pomislila tudi na to, da mogoče pa je v tem kakšen vzrok.

Ima katera kakšne podobne izkušnje in pa predvsem rešitev?

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.12.2008 21:24:16   
ronja
Kaj pa storiti, če partner nikoli ne spregovori kaj ga muči?

potem pač ugibaš in počakaš tistih par dni...
V bistvu ga enkrat prime in začne past mulo....to traja kakšne 3 do 4 dni....nato ga pa spusti in je spet vse kot je blo prej. Pa to se zgodi včasih 1x na pol leta, lahk pa tud 2x na mesec.

Včasih rabijo kaj premislit prej, glavno, da ti potem pove, par dni res ni taka stvar počakat, po moje. Glavno, da ni to sistem, da bi sploh nič ne povedal in se samo zapiral.

(odgovor članu boco)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.12.2008 21:33:01   
Anonimen
Moj mi pove vse takoj če pa ga res kaj ful muči pa to opazim pa ne pove ga postim slej ko prej pove.user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?