Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 23.12.2008 20:43:49
|
|
|
|
Kerensa*
|
Z grožnjami.
|
|
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 23.12.2008 20:49:36
|
|
|
|
Mišni
|
Mu snamem slušalke.
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 23.12.2008 21:04:52
|
|
|
|
Felicita
|
on more ponavad mene.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 23.12.2008 21:08:11
|
|
|
|
Ploha
|
Kaj je narobe??,.....pol se pa razprava začne, sicer ga pa tako dobro poznam, da točno vem kje tiči zajec,...
|
|
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 23.12.2008 21:15:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ga ne. K je pripravljen že sam pove. Pa tud jaz ne maram da kdo rine vame. Najboljši način da ne povem nič.
|
|
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 23.12.2008 21:20:54
|
|
|
|
Margareta
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Ga ne. K je pripravljen že sam pove. Pa tud jaz ne maram da kdo rine vame. Najboljši način da ne povem nič. tako
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 23.12.2008 22:50:43
|
|
|
|
arabela*
|
tako,da ga pustim na miru
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 24.12.2008 7:37:38
|
|
|
|
bskrle
|
Pojdi si pogledat Jamskega človeka, tam so te stvari dobro razložene Moj se mora počutiti varno, pa da mu ne skačem v besedo ...
|
|
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 24.12.2008 8:08:55
|
|
|
|
mlinar
|
Po 11letih skupnega življenja pa že dobro poznaš partnerja in tako veš točno v katerem grmu tiči zajec
|
|
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 24.12.2008 8:26:41
|
|
|
|
aprilčica07
|
on more ponavad mene. Isto pr nas.
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 24.12.2008 9:12:13
|
|
|
|
hrchy
|
nekako na ta nacin: Vidim, da je nekaj narobe. Sam ce mi sam ne poves ne morem prebrat, kaj te matra. Tako da povej, ko bos pripravljen. Aja pa ze na zacetku sem mu povedala, da ce bo rekel nic, da bom jaz to res vzela, da je nic in da ima pac samo slab dan/moment.
|
|
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 24.12.2008 10:41:06
|
|
|
|
mika
|
Nič ga ne rabim pripravljat.... Sam mi pove, ker vedno najdeva skupaj rešitev. To so pač leta njegovih izkušenj z mano in mi zato brez težav zaupa.
|
|
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 24.12.2008 10:45:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: boco Mene pa zanima kako ve pripravite partnerja da vam spregovori o problemih, kadar se zapre vase? S srednjeveškimi mučilnimi metodami
|
|
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 25.12.2008 0:44:44
|
|
|
|
ronja
|
Objamem ga in vprašam, kaj je narobe, če se mi sanja ne oz. ga vprašam, če je jezen/razočaran/žalosten zatopazato, kadar se mi sanja. Če je slučajno lačen, pa naredim prej za jest , pripomore k sproščenemu pogovoru . Zdaj pa itak navadno kar sam pove, kadar ga kaj muči. Če reče, da rabi čas za premislek ali pa da mi bo povedal kasneje, ne drezam vanj, ker mi res vedno potem pove in ne pozabi.
|
|
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 25.12.2008 18:09:16
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
Pri nas......težko. Sicer je zelo zgovoren človek, vendar moram kljub temu iz njega vlečt, da pove kaj o svojih čustvih, problemih.....Z veliko mero potrpljenja.
|
|
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 26.12.2008 1:51:40
|
|
|
|
mojca345
|
midva si piševa pisma in si jh pošiljava preko maila in tam si vse poveva...čustva...misli...kaj se me je dotaknilo...kaj me je zjezilo.... on mi potem odgovori in to je to... drugače pa imava škatlico...vsak ima svojo barvo listka in napiše gor stvari k ga motjo pr drugem....pol ta listek vsak ob prostem času pogleda za sebe in razmisli, potem pa se pogovoriva... imava tudi lškatlico kjer imava noter listke malih pozornosti, ki si jih želiva, da nama drugi naredi....in potem vsak enkrat izžreba na teden in izvede to ko drugi to najmanj pričakuje... morata pa bit pripravljena se it take stvari oba...drugače ni efekta... drgač pa moje izkušnje z prejšnjimi podobnimi tipi, je blo brez uspeha karkoli sem sama probala....pač uno " če nočem govort, ne bom..." in če siliš je še slabše, ker pa sam ne pride do tebe, ti je pa težko, ker ne veš kaj je narobe in ne moreš pomagat....pol je tko, k da je on čist za sebe, namest da bi bila par in iskala rešitvo skupaj...a ni to smisu partnersttva ? podpora zamoti se ali pa....ne vem
|
|
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 26.12.2008 14:53:17
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 midva si piševa pisma in si jh pošiljava preko maila in tam si vse poveva...čustva...misli...kaj se me je dotaknilo...kaj me je zjezilo.... A seksata tut telepatsko? Mislim, tole se mi zdi tako otročje, tisto v eni fazi najstništva, ko si mami raje napisal, da si dobil špon, enko, šus, karkoli, kot pa ji v obraz povedal. Midva imava drugače nek takšen poseben odnos, do katerega sva oba v bistvu mogla priti. Ker sva nonstop zadrževala v sebi, je enkrat na pol leta vredi poknilo. In potem nama je nek dan klapnilo, da se problemi, tut finančni, osebni, o spolnosti, rešujejo na kraju samem, in ko jih z nekom deliš so pol manjši, ne pogrevajo se in ne postajajo izkrivljeni in večji, prav tako se problemi za nazaj ne 'obirajo' in ko so enkrat rešeni, so pokopani za vedno. In od takrat dalje super funkcionirava. In sva oba prišla iz neke lupine in se znava pogovarjat. Tudi zvečer na kavču, z vinčekom v rokah
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 26.12.2008 15:56:05
|
|
|
|
Gina
|
Moj ni take sorte, vse pove, včasih še preveč. Sem imela takega fotra, ki je bil "vase zaprt" - beri je bil sposoben biti tiho mesece dolgo in niti ne štekam niti ne prenašam prav dobro takih ljudi, zato sem si poiskala drugačne sorte moža, ki ima druge pluse in seveda tudi druge minuse.
|
|
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 26.12.2008 16:00:09
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 midva si piševa pisma in si jh pošiljava preko maila in tam si vse poveva...čustva...misli...kaj se me je dotaknilo...kaj me je zjezilo.... A seksata tut telepatsko? Ah daj no, pikapolonica, različni ljudje različni stili življenja. Vsakemu je njegova pot zanj ok, pa četudi si ti drugačna. Tvoj odgovor je pa nekako tak, kot če bi jaz tebi napisala, a vidva pa se pogovarjata vedno in samo neposredno v stilu: A greš danes ob 15.00 seksat z mano? Pripravi se! Življenje je ponavadi nekje na sredini, črno belo, z odstopanji včasih bolj na črno, drugič na belo, kdaj je pa tudi kodrlajsasto, pa je še vedno ok, če udeležencem to ustreza.
|
|
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 26.12.2008 21:46:13
|
|
|
|
Leela
|
Najlažje se zares pogovoriva na sprehodu ali pa v avtu.
|
|
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 26.12.2008 22:29:16
|
|
|
|
Gina
|
Ja, avto je tudi fajn stvar. Past. Ne more glih ven uiti, pa ne gleda te glih v oči.
|
|
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 27.12.2008 20:24:30
|
|
|
|
boco
|
Kaj pa storiti, če partner nikoli ne spregovori kaj ga muči? V bistvu ga enkrat prime in začne past mulo....to traja kakšne 3 do 4 dni....nato ga pa spusti in je spet vse kot je blo prej. Pa to se zgodi včasih 1x na pol leta, lahk pa tud 2x na mesec. Pa morem povedat da drugače se zelo dobro razumeva in v "normalnih dneh" se znava o vsem pogovorit. Enkrat sva se o tem pogovarjala in mi je rekel da pač včasih rabi malo "tišine" in da ni problem v meni oz. v najini zvezi. Vendar mene vseen muči, kadar se tako zapre vase. Pa sem že poskusila ga pustiti čist na miru, ampak vseen ne spregovori. Je pa res da je v svojih otroških letih doživel precej hudo družinsko tragedijo in zato sem že pomislila tudi na to, da mogoče pa je v tem kakšen vzrok. Ima katera kakšne podobne izkušnje in pa predvsem rešitev?
|
|
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 27.12.2008 21:24:16
|
|
|
|
ronja
|
Kaj pa storiti, če partner nikoli ne spregovori kaj ga muči? potem pač ugibaš in počakaš tistih par dni... V bistvu ga enkrat prime in začne past mulo....to traja kakšne 3 do 4 dni....nato ga pa spusti in je spet vse kot je blo prej. Pa to se zgodi včasih 1x na pol leta, lahk pa tud 2x na mesec. Včasih rabijo kaj premislit prej, glavno, da ti potem pove, par dni res ni taka stvar počakat, po moje. Glavno, da ni to sistem, da bi sploh nič ne povedal in se samo zapiral.
|
|
|
|
RE: kako pripravite partnerja da spregovori? 27.12.2008 21:33:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj mi pove vse takoj če pa ga res kaj ful muči pa to opazim pa ne pove ga postim slej ko prej pove.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?