|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako povedati prvemu otročku za dojenčka
16.2.2011 21:35:43   
avgust09
Živjo

Doma imamo 18 m starega nagajivčka in trenutno sem 17t user posted image . Že nekaj časa zdaj iščem knjigico v smislu da bomo dobili dojenčka da bi mu preko knjigice razložili da bo dobil bratca/sestrico. Ima namreč zelo rad knjigice user posted image

A imate kakšen predlog za kakšno knjigico?

Kako ste pa ve povedale da bo še en user posted image ?

hvala za odgovore

< Sporočilo je popravil avgust09 -- 16.2.2011 21:36:17 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako povedati prvemu otročku za dojenčka
16.2.2011 21:44:08   
melanija
Mišek Tip, tale knjiga http://www.lovecnacene.si/misek-tip-si-zeli-bratca-39-021/m/1031173/. Moje punce imajo rade vse knjige o mišku Tipu, so zelo lepe ilustracije in tudi zelo lepa besedila.

(odgovor članu avgust09)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2011 7:44:10   
nadka30
mi imamo knjigico DOBILI BOMO DOJENČKA, kupila v pikapolonici laniuser posted image

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2011 8:07:07   
anju
naš je pa za rojstni dan dobil knjigico Franček in dojenček, a sva mu že prej povedala. prva reakcija je bila odločen NE, zdaj, ko ga imamo pa pokaže večkrat vseh 10 prstov, da jih bomo tolko imeliuser posted image  

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2011 8:08:26   
lananai
Ah, sej 18m otroku lahko pa čisto normalno poveš. Jst naši večkrat omenim, da ji bomo zrihtali bratca ali sestrico. user posted image Pa me bolj ignorira. Se po mojem sploh ne zaveda, kaj to pomeni. Pa je stara 21 mesecev.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2011 8:26:05   
kristinaj
razlike sta 18 m in taki mali lih ne štekajo še najbolje, trebuha pa dojenčka.... ko se mi je fajn poznalo sem ji govorila o dojenčku, da nas sliši itd... ko se rodi je pa druga pesem, ta dojenček zgleda drugače kot si ga predstavljajo in bi ga mečkali, tikali, premikali, cukali za roke, noge, skratka kot da je tista bambola iz trgovine...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu avgust09)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2011 9:53:20   
maktub
ja mi smo tudi pred 2 tedni nasemu sedaj skoraj 3 letniku pač lepo povedali da bomo dobili se enega dojenčkal... on pa odločno NE... no pol sem mu vedno bolj začela razlagat o tem.. pa sem mu kazala busija da je tukaj noter da nas poslusa.. in sedaj ko mu rečem a prides pozdravit dojenčka.. hitro pride reče seveda da je sestrica ampak on pravi da je dojenček padu v luknjo( namreč misli daje padu v popek) :) .. no jaz upam da bo počasi to lepo sprejel in da se bo tega veselil čeprav mislim da bo kr veliko ljubosumnje...

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2011 13:17:49   
barni
Naša je stara malo čez 3 leta in ji še nisem povedala. Bom počakala vsaj do morfologije, ker vem, da gre lahko marsikaj narobe in ni potrebe da jo sedaj mešam s tem.

Ko bo trebuh malo večji, ji bom tudi lažje pojasnila zadeve. SIcer pa ji bom pač lepo povedala, da bo dobila bratca ali sestrico in da bomo videli kmalu kaj bo. Pa ponazorila ji bom s konkretnim primerom in okolice, kjer sta že bratca ali sestrice in ji bo po mojem potem bolj jasno.

Upam, da bo šlo dobro. Bo pa verjetno tudi ljubosumje glede na to, da je sedaj v prvem planu vedno samo ona. Kar pa je logično in se razume.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Lubenička

Tristan ali Arian?

Tristan (64%)

Arian (36%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!