Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 29.12.2008 15:35:28
|
|
|
|
tia12
|
Jaz bi počakala do rojstnega dne. Če si zelo želi otroka bo to najlepse rojstnodnevno darilo, ki ga lahko dobi.... Nevem...kupi par otroških copatkov in pa čestitko in mislim, da bo točno vedel zakaj se gre... To je moje mnenje....
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 29.12.2008 15:51:45
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia12 Jaz bi počakala do rojstnega dne. Če si zelo želi otroka bo to najlepse rojstnodnevno darilo, ki ga lahko dobi.... Nevem...kupi par otroških copatkov in pa čestitko in mislim, da bo točno vedel zakaj se gre... To je moje mnenje.... enako mislim jz. pa mirno
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 29.12.2008 15:55:02
|
|
|
|
felix7
|
čestitke!!! vem, da je težko čakati, ampak če bo na Silvestrovo izvedel tako lepo novico, pa po vrh vsega še na rojstni dan, bo to res nekaj posebnega. Jaz bi počakala, od tebe pa je odvisno, če boš zdržala
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 29.12.2008 15:58:29
|
|
|
|
rija
|
pa ve ste nore kak bi le lahko zdržala dva dni? pri meni ni šanse
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 29.12.2008 16:07:59
|
|
|
|
pigama
|
Povej mu za RD! Na krožnik mu daj pa dudo Jaz nisem nikoli čakala, sem mu kar takoj povedala!!!
|
|
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 29.12.2008 16:10:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia12 Jaz bi počakala do rojstnega dne. Če si zelo želi otroka bo to najlepse rojstnodnevno darilo, ki ga lahko dobi.... Nevem...kupi par otroških copatkov in pa čestitko in mislim, da bo točno vedel zakaj se gre... To je moje mnenje.... Moje tudi
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 29.12.2008 16:14:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke!!!! Ena prijateljica je dala partnerju letos za božička clearblu, na njem pa mašnica in 2 črtici ... men je to tako lepo! Jaz pa nisem zdržala in sem že minutko po tistem, ko sem zagledala 2 črtici klicala mojega .
|
|
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 29.12.2008 16:14:26
|
|
|
|
binica
|
Iskrene čestitke Jaz bi na tvojem mestu tudi počakala, pa zavila copatke in dala not čestitko..... "čez 9 mesecev se vama pridružim" Kako lepo, vama kar zavidam ta trenutek!! Pa javi kako si izpeljala...
|
|
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 29.12.2008 18:29:56
|
|
|
|
bjondi
|
Počakej...čeprav verjetno težko kot sama praviš...ma mene je pa kar skoz spraševal kdaj bom test nardila...no potem sem test iz pluskom fotkala in si dala za ozadje na računalniku...in ko je šel mimo je mal debel pogledu in se je jasno čist raznežu..
|
|
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 29.12.2008 18:35:20
|
|
|
|
čipka
|
Čestitke!!!! Ena prijateljica je dala partnerju letos za božička clearblu, na njem pa mašnica in 2 črtici ... men je to tako lepo! tudi jaz sem mu to dala lani za božič. Clear blue sem zavila pa mašnco dala, pa gor na božično drevo. Res je super izpadlo.
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 29.12.2008 18:58:51
|
|
|
|
MTFP
|
uf, jaz še do večera nisem mogla počakati, kaj šele dva dni. Sem kar po tel povedala . Ampak če si zmožna očakati potem bi bilo res lepo darilo (no ja v vsakem primeru mu bo to najlepše darilo).... jaz žal ne morem gobčka met zaprtega.
|
|
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 29.12.2008 19:02:49
|
|
|
|
Katjusa
|
če si otroka želi je čist vseeno kako mu poveš in kdaj ker bo tak al tak tako vesel da ne bo nič bolj če mu poveš za RD.... mi2 sma vedno test delala skupaj tud takrat k je blo pol razočaranje... ampak ko je blo pa veselje sem pa vedno njega poslala pogledat tak da je mogu pol on men povedat da sem noseča aja jst nebi zdržala niti 5 sekund da mu nebi povedala....
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 29.12.2008 19:03:06 >
|
|
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 29.12.2008 19:39:06
|
|
|
|
zaspanka
|
jaz sem morala tudi en dan počakat, da je imel rojstni dan. in se mi je tudi mešalo, ker nisem mogla več zadrževat. sem dala delat majico na katero sem napisala: komaj čakam marec, ko bom zopet očka! in sem mu jo dala na večerji kamor me je povabil. je bil tako šokiran, da me je vprašal: kako pa veš da bo marca? in jaz: ja test sem naredila. in on: aja, a potem si že noseča? in se jaz začnem smejat in on ves zmeden in se začne smejat. sploh nič ni dojel. nikoli prej in nikoli potem ga nisem videla tako zmedenega. torej je presenečenje uspelo in se je splačalo počakat en dan! ampak za dva pa že ne vem če bi zdržala.
|
|
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 29.12.2008 20:49:17
|
|
|
|
Mišni
|
Ali pa če mu daš en kozarček lulanja in test zraven, pa naj ga naredi. Mogoče v kakšni restavraciji, da je presenečenje res popolno.
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 29.12.2008 20:51:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali pa če mu daš en kozarček lulanja in test zraven, pa naj ga naredi. Mogoče v kakšni restavraciji, da je presenečenje res popolno. Ma kaksni metafizicni problemi. Pricakovanje otroka je nekaj tako edinstvenega in neponovljivega...ne razumem, zakaj je potrebno na vsak nacin iskati neko izvirnost.
|
|
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 29.12.2008 20:52:28
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Evo danes sem izvedela da sem noseča....partner ima čez dva dni rojstni dan. A naj mu povem takrta (sma m bo razgnalo od nestrpnosti) al naj mu povem kar danes...kako bi lahko to naedila bolj izvirno.... Pr men se je isto zgodil in nisem nogla čakat, bi se izdala pa je bil lih tko presrečen četudi 2 dni prej, nisem mu mogla to narest, sem mogla takoj povedat., čveka sem ja
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 30.12.2008 10:30:17
|
|
|
|
lelaval
|
Test za nosečnosz mu lepo zavij in podari za RD. Mislim, da ga bo najbolj vesel, pa še trenutek je naravnost fantastičen. Pravo darilo pa naj sledi za tem.
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 30.12.2008 10:35:16
|
|
|
|
blemma
|
Čestitam, če boš zdržala do jutri, mu test lepo zavij in postavi pod smrekico. Midva sva delala test skupaj, pa sva bila oba tako paf in sva se par minut sam gledala in jokala... Jaz osebno pa ne bi mogla čakat, bi sigurno zinila že prej. Mirno ti želim!
|
|
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 30.12.2008 11:06:49
|
|
|
|
ledenka
|
joj, jaz ne bi mogla počakat moj je vedu par minut po tem, ko sem nalulala plus
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 30.12.2008 11:13:47
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz tud ne bi zdržala 2 cela dneva!! Bi mu dala predčasno darilo. Test zavit v darilni papir ali kaj takega.
|
|
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 30.12.2008 13:51:38
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ali pa če mu daš en kozarček lulanja in test zraven, pa naj ga naredi. Mogoče v kakšni restavraciji, da je presenečenje res popolno.
|
|
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 30.12.2008 13:57:27
|
|
|
|
Neža7
|
Pravo kot prvo.... ČESTITKE Jaz ne bi morala držat to v sebi Jaz sem bila 10m od ZD, ko sem ga poklicala Lep in miren ti želim
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 30.12.2008 13:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ali pa če mu daš en kozarček lulanja in test zraven, pa naj ga naredi. Mogoče v kakšni restavraciji, da je presenečenje res popolno. Mišni, ti ga streljaš Pa še okolica bo presenečena.
|
|
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 30.12.2008 16:28:14
|
|
|
|
žanaja
|
iskrene cestitke. Jaz sem danes izvedela da sem noseca ,crtica je bolj rahla, bom jutri za 100 posto se enkrat. Ti svetujem da naredis po obcutku, ce zelis povedat, povej prej,veseli se z njim od prvega trenutka, jutri pa se veseli zarad rojstnega dneva, pojutrisnjem pa se veseli zarad novga leta...., ki nam bo prinesel neponovljivo darilo .Tako je to.Naj ti trenutkov za sreco ne zmanjka!!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?