|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako povedati...
1.2.2005 10:19:20   
ery
Ojla.
Imam vprašanje... Namreč sem v 14 tednu..nisem še povedala moji šefici. Če verjamete, mi je to najhušja nočna mora. Pred novoletnimi prazniki mi je rekla, da naj ne bi imela še otrok, ampak recimo v letu 2006. To pa zato, ker gre poleti tudi računovodkinja v pokoj , jaz sem tajnica in ker je veliko zamenjav...

Takrat se nisem bila 100%, da sem noseča, se mi je pa ta ženska totalno zagnusila.
Nekaterim sodelavkam sem že povedala, pa so rekla, naj se jaz za to ne sekiram, ker je to moje življenje, jaz ga vodim... Vse so pa vesele zame!
Zaposlena sem za nedoločen čas.

Res sem na trnih..V petek imam prvič posvetovalnico. Vzela sem si dopust, pa še to me je šefica zasliševala zakaj ga rabim. Sem ji rekla, da imam opravke. Ona pa, da mora vedeti, kakšne opravke... Mislim, za kozlat...

...Mislila sem ji povedat po posvetovalnici, v ponedeljek. Pa ko se spomnim, moram it kar na WC... :)-

Kako povedati? A ima katera podobno izkušnjo?

Hvala vam punce!
Pa lep sončkast dan vam želim!

papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kako povedati...
1.2.2005 10:31:12   
malika
Zajemi sapo in povej. Ne pripravljaj si govorov v naprej, ampak kar direkt, kar istreli. Tako sem naredila jaz. Sicer sem imela srce v grlu, ampak če bi odlašala bi bilo še huje.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kako povedati...
1.2.2005 10:35:03   
baguSka
Jst tud mislm da je najboljš da kar poveš. Končni rezultat bo itak isti! Itak bo slišala le to da si nosečka!:hudicek:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kako povedati...
1.2.2005 10:39:18   
Anonimen
Po moje se ji pa že nekaj dozdeva, če te je zasliševala, kakšne opravke imaš. Ali pa je tudi sicer tako firbčna.
Ja, nimaš kaj, povedati boš morala. Res zoprno. Pa ne pozabi ji povedati, da takrat, ko sta se o tem pogovarjali (ti je rekla, da še ne imeti otrok), še nisi vedela zagotovo. Ker se bo pozneje gotovo spomnila na to in bo mislila, da si se ji lagala. Saj veš kakšne so tele koke. Pa čimprej povej, da boste imeli čas še novo tajnico vpeljati, da ne bo še tu problem.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   kako povedati...
1.2.2005 11:06:30   
Nogavička
Sploh se ne oziraj na njene besede. In zakaj bi morala imeti slabo vest, ker si noseča!?! Lepo prosim!!!

Pa kaj še, zdaj nam bodo pa še diktiral, kdaj smo lahko noseče!!! To me pa res razjezi!:grrr::grrr:

Povej ji, ko se bo tebi zdelo, da je čas. Ti se lepo veseli svoje nosečnosti :bravo::bravo:9nebesa, vse drugo je drugotnega pomena.

Lepo nosečnost ti želim.:)

Tea

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kako povedati...
1.2.2005 11:16:07   
viv_
Ja povej po posvetovalnici, ko boš vedela 100% kako in kaj. Pa reci, da si zato povedala tako zgodaj, da boste lahko našli primerno zamenjavo in tako naprej.

Če imaš pogodnbo za nedoločen čas se nimaš česa bati. Kako dolgo si pa zaposlena?

lp

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kako povedati...
1.2.2005 11:21:52   
ery
VIV, zaposlena sem eno leto za nedoločen čas, drugače sem pa bila od oktobra 2003 do februarja za dol.čas, potem so me dali za nedoločen. Tako da sem ravno eno leto za ned.čas.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kako povedati...
1.2.2005 11:31:24   
Naja31
Zivjo.

jaz sem tudi nekaj casa zbirala pogum, da sem povedala moji sefici in me je full skrbelo. Potem sem bila pa pozitivno presenecena nad njeno reakcijo.
Nimas druge, globoko vdihni in povej. Na vse njene komentarje se pa ne oziraj in ne pusti, da te prizadanejo. To je izkljucno tvoja odlocitev kdaj bos imela :duda:.

Drzim pesti,da bo vse ok!!!
Lp, Naja

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kako povedati...
1.2.2005 12:01:45   
darjatimci
Živijo!
Tudi sama imam podobne izkušnje,jaz v službi nisem povedala tri mesece,prvič iz istih razlogov kot ti ,pač zoprna situacija v službi,drugič nisem vedela za nosečnost skoraj dva meseca( vem,da bo kakšna rekla,da to ni možno,pa je ker sem imela take simptome,da sem na nosečnost pomislila šele kot zadnji razlog za moje težave,tretjič pa zato- kar sem tudi v službi navedla za razlog zakaj toliko časa nisem povedala,zato ker sem imela težave in sem čakala na preiskave.LP.Darja!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kako povedati...
1.2.2005 12:18:58   
kimi
Slej ko prej ji boš morala povedat. Še vseeno pa bolje prej kot kasneje...saj je že da izve. Pa kar brez strahu upam da ima kakšnega otroka da bo to lahko razumela.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kako povedati...
1.2.2005 13:25:15   
DeVilla
Ery, najprej čestitke!! Pa kar pogumno povej! Pa čim manj stresov, moraš paziti nase pa na pikico!! 9nebesa

Oh, jest bi tud še kr enga :duda:... Pa me je tud strah, kaj bojo v službi rekl... :ups:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......