Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako povedat, da ne sprejmeš dela 3.3.2010 10:02:22
|
|
|
|
hektorina
|
Maš več opcij, jaz na tvojem mestu bi počakala na zadnji krog in malo "handlala", če se da in šele potem povedala, da ne bo nič...
|
|
|
|
RE: kako povedat, da ne sprejmeš dela 3.3.2010 10:57:08
|
|
|
|
nestea
|
Malo si se zaštrikala, ampak sedaj poskusi iztržiti več iz tega - če misliš, da imaš dobro pozicijo, postavi svoj predlog višine plače, jaz bi to vsekakor storila v osebnem pogovoru. Če pa si ne upaš, odpovej po uradnem mailu. Srečno.
|
|
|
|
RE: kako povedat, da ne sprejmeš dela 3.3.2010 11:38:11
|
|
|
|
TRIŠ
|
Poveš da želiš večjo plačo
|
|
|
|
RE: kako povedat, da ne sprejmeš dela 3.3.2010 12:32:52
|
|
|
|
liliana
|
Glede na to, da si se odločila, da za tisto plačo, ki so ti jo ponudili ne boš delala, se pač pogajaš za višjo plačo.....če pa oni od svojega ne odstopijo, pa delo enostavno zavrneš......
|
|
|
|
RE: kako povedat, da ne sprejmeš dela 3.3.2010 13:59:16
|
|
|
|
nestea
|
pojasniš, da si pričakovala večjo plačo.
|
|
|
|
RE: kako povedat, da ne sprejmeš dela 3.3.2010 15:58:48
|
|
|
|
potepinček
|
Jasno jim povej cilje oz. v primeru, da ne pridete skupaj se zahvališ in poveš, da morda pa kdaj drugič Pa srečno!
|
|
|
|
RE: kako povedat, da ne sprejmeš dela 3.3.2010 22:39:05
|
|
|
|
travica
|
ej, hvala vam sem jih mislila njaprej po telefonu skenslat, pa vidim da je res bolje da se še enkrat osebno tam prikažem. Nikol ne veš kdaj bomo spet skup prišli.
|
|
|
|
RE: kako povedat, da ne sprejmeš dela 4.3.2010 15:17:54
|
|
|
|
nenka7
|
travica, nikar po telefonu, ker je brezosebno in ne boš vidla, kakšna je reakcija. ker vprašanje, če za večjo plačo nebi dela celo sprejela, je tako? torej pusti do konca, potem pa pač povej, da si pripravljena delo sprejeti pod pogojem, da greš na boljše, kar je itak logično, vsak bo razumel, da ne menjaš službe, ne da bi šla na boljše. in če jim je v interesu, te bodo povprašali za koliko bi delo sprejela. torej, tudi to moraš razčistiti, za koliko pa bi menjala, ker za 5€ razlike sigurno ne in če se jim gre, da bi te dobili, boš morala povedati številko. tako da jo imej v glavi, kaj je zate še sprejemljivo, da menjaš. morda pa dobiš službo IN boljšo plačo, nikol ne veš... pa vso srečo!!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.