|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako potrpeti do...
26.11.2008 14:28:33   
os*
Pozdravljene,

naša sreča se je danes obrnila v zaskrbljenost....
da začnem na začetku....
prejšnji teden smo naredili test in dobili +, seveda sva bila z možem, kar malo
nora od veselja user posted image ... ( se pravi, da bi trenutno morala iti počasi v 7. teden nosečnosti)
prvi pregled naj bi imela 16.12.08...

včeraj zvečer pa so se me lotili močni krči, ki jih je spremljal izcedek..
danes sem klicala g. in je rekel naj se pridem malo pokazat....

sedaj sem se pa vrnila cela zmedena....namreč....
moti ga ker naj bi bila noseča že dobrih 6 tednov ampak moj plod  je
velik komaj za 4 tedne..... vidno zaskrbljen mi je podal dve razlagi
1. da sem imela kasneje ovulacijo in posledično kasneje zanosila (ni bil prepričljiv)
2. da moj plod enostavno odmira....

sedaj moram počakati do 6.12., da vidimo če........

a je imela že katera podobno izkušnjo? ker namreč če on nebi bil tako zaskrbljen,
se meni nebi zdelo nič kaj takega, da sem imela pač kasneje ovulacijo..,.
aja pa še vmes sva bila v ameriki zato se mi zdi normalno, da se je vse malo pomešalo....user posted image

< Sporočilo je popravil os* -- 26.11.2008 14:32:37 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako potrpeti do...
26.11.2008 14:55:45   
salcka
misli pozitivno...
tud jaz sem šla na prvi UZ v 8.tednu (po izračunu) pa se nič ni videlo... sem takoj pomislila na vse možno. kasneje pa smo ugotovili, da je zaradi kasnejše ovulacije vse "prestavljeno".
tak da... misli pozitivno. vse bo v redu.

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2008 15:13:33   
Čebel@
tudi moj user posted image  je bil na začetkuza 1t premajhen pa smo ugotovili(potem na ns) da imam user posted image  ki je pač bolj mejčkena(oba nisa nevem kako velika)....če ne boš krvavela mislim da bi moglo biti vse ok........držim pestke zate

(odgovor članu salcka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2008 16:53:18   
girly
Misli pozitivno! meni se v 7. tednu plodek sploh še ni videl...Tako, da si verjetno res imela pač ovulacijo kasneje

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2008 17:14:30   
zmajaz
Ta ovulacija je lahko čisto nepredvidljiva in lahko pride namesto sredi ciklusa kar na začetku ali na koncu. Pri meni je recimo čisto na začetku, ker sem obakrat zanosila takoj prve dni po M, nekatere pa zanosijo čisto proti koncu ciklusa. Držim pesti, da je to to. Misli pozitivno. Držimo pesti zate in za tvojo pikico.user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2008 7:13:28   
Anonimen
meni se je zgodilo isto po zadnji menstruaciji bi mogla bit 9t ko sem pa šla na pregled in po ultrazvoku je blo 6t.ker je razlika 4t in to je cel mesec sem vedela da nekaj ni vredu dal mi je pregledat kri betahcg in ugotovil da hormoni prepočasi naraščajo.
bila sem včeraj na pregledu in srček ni več biluser posted image , zato sem morala na ssuser posted image .
hudo je to ko si želiš imaš težave da zanosiš potem pa se slabo konča.user posted image
sem obupana, ful si želimo otroka vedar me je strah ponovno zanosit in o tem zaenkrat ne razmišljam.
no to se je pač meni zgodilo,zakaj ne vem.

misli pozitivno in upaj na najboljše!vsem se ne zgodi isto.je možno da pozneje zanosiš približno 3t po user posted image .veliko sreče!

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2008 9:00:09   
os*
Anonimna,

res mi je hudo, da se je pri tebi tako končalo.....
ampak ne obupaj in ne dovoli, da te premaga strah!!!!

p.s včeraj ko sem sedela v čakalnici pri g. je bila zraven mene
ena nasmejana čečka....
ki pa je povedala veš ko sem prvič zanosila sem imela ss
potem drugič se mi je rodila punčka, tretjič spet ss in sedaj
v četrto je sedela tam polna optimizma in brez pikice strahu v sebi....
mislim, da bi nas več moralo bolj optimistično gledati na te stvari.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2008 9:14:37   
titi3
Meni so tudi rekli, da je premali pa je zdaj normalno velik. Drugače pa se računa, da si ti noseča recimo 8. tednov otrok pa je 6. tednov star. To je normalno, ker imajo dve metodi računanja. Prva je od zadnje menstruacije in druga glede na starost ploda. Če pride do oploditve dva tedna kasneje je otrok itak 2. tedna manj. Normalno!

Ne se sekirat prehitro.

"A man can be destroyed but not defeated."

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.11.2008 9:43:31   
Anonimen
ja do 3 tednov je lahko razlike več pa ne.
težko se je sprijaznit s tem da v meni ni več pikice.imam 100 vprašanje...ZAKAJ se je moralo to zgoditi?pa tako veselje je blo ko sem zagledala user posted image na testu...vem da se to dogoja in da nisem edina,vendar vseeno nisem tako močna.jokala sem ko dež,čeprav so še druge čakale na abrazijo zraven mene pa gledaj na to čisto drugač brez solz.
čeprav vem da je bolje da so mi to sedaj opravli ..nekaj pač ni bilo vreduuser posted image

(odgovor članu titi3)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.11.2008 13:24:33   
vesela veselka
ali plod odmira se poleg ultrazvočnega pregleda vidi tudi na krvi - merijo ti vrednost beta hCG, ce vrednost upada, pomeni, da plod res odmira. Zahtevaj eno in drugo preiskavo. To je moj nasvet. Pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
27.11.2008 13:34:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vesela veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.11.2008 13:36:18   
os*
vesela veselka,

hvala za nasvet.....če ne bo g. prav pozitivnega mnenja 06.12
bom zahtevala še krvni pregled

če verjamete ali ne, že ko sem napisala sem kaj se mi dogaja mi je
bilo lažje....
poleg tega pa ne mislim živet v strahu, ker sem mnenja, da če slabo
milsiš se ti slabo dogaja.....
tako dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zame in za vse pikice tega sveta.....

(odgovor članu vesela veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?