Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako poslati večji email 10.7.2009 9:29:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj bi pošiljala tako velik pps? S tem polniš nabiralnike drugim in sebi. Ok, če pošlješ nekomu na gmail, ampak na kakšen službeni mail pa ni ravno pametno pošiljat. Še sploh, če so to "verižni maili". Običajno je omejitev 10MB na mail. Kako pošiljaš po delih pa žal ne vem. Celo se mi zdi, da se pps ne da. Naj me kdo popravi, če se motim. A to imaš kakšne svoje slikce narejene v pps? Zakaj pa ne pošlješ po par slik skupaj? Ali pa naredi dva pps-ja?
|
|
|
|
RE: kako poslati večji email 10.7.2009 9:32:32
|
|
|
|
Naja31
|
Odvisno je od tega kakšno omejitev ima tvoj internetni astrežnik in odvisno od tega kakšno omejitev ima oseba kateri pošiljaš. Preko tega se ne gre. Poskusi zazipat ali pa zarart,mogoče se bo zmanjšal file.
|
|
|
|
RE: kako poslati večji email 10.7.2009 9:33:27
|
|
|
|
Anonimen
|
aha, spomnila sem se. lahko preko rapidshare: http://www.rapidshare.com/ naložiš file in pošlješ le link
|
|
|
|
RE: kako poslati večji email 10.7.2009 12:41:48
|
|
|
|
Nika v službi
|
Daš v pdf in pošlješ. Sicer pa preko www.yousendit.com pošlješ velik file.
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 10.7.2009 12:43:05 >
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?