Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako pobarvati otroško sobo 22.7.2007 11:42:17
|
|
|
|
rija
|
zakaj pa nebi bila vredu za punčko a mora biti mus roza ker je že itak vse pisano: češnja, močno oranžna, bela, svetlo rjava in še tla so verjetno peta barva, daj neko nevtral vanilijo.....
|
|
RE: kako pobarvati otroško sobo 22.7.2007 12:11:14
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala za nasvet, saj ne bi roza-mi barva ne gre za pohištvo. kako bi zgledalo pa oranžno+ pastelno zelena-fronte? po moje bi kar šlo...
|
|
|
|
RE: kako pobarvati otroško sobo 22.7.2007 13:37:16
|
|
|
|
2mama
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija zakaj pa nebi bila vredu za punčko a mora biti mus roza ker je že itak vse pisano: češnja, močno oranžna, bela, svetlo rjava in še tla so verjetno peta barva, daj neko nevtral vanilijo..... jaz bi tud vanilijo
|
|
|
|
RE: kako pobarvati otroško sobo 22.7.2007 14:55:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Vanilija. Če ne bo vsega preveč...
|
|
|
|
RE: kako pobarvati otroško sobo 22.7.2007 16:14:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poštarca kako bi zgledalo pa oranžno+ pastelno zelena-fronte? po moje bi kar šlo... Do konca kičasto. Itak je že veliko barv, težkih. Eno nevtralno, kot so ti že predlagale vanilijo, in konec barvitosti. Predstavljaj si v njej še vse rozaste punčke in igračke, boš videla, da je barv že dovolj.
|
|
|
|
RE: kako pobarvati otroško sobo 22.7.2007 16:27:27
|
|
|
|
Micy
|
Od naše lumpek sobica je v albumo če katero zanima. Stene ne bom barvala, ker ima tapison po tleh z motivom cirkusa, sobica pa je oranžno zelena, poglejte no tiste ki vas zanima. Na steno sem ji prilepila samo tri disnijeve junake, tiste k se u baby centru kupi. RAcman, pluton pa miki miška. Je čist uredu tko. Barvala pa nisem zato ker bi blo potem že vse preveč barvasto papa
|
|
RE: kako pobarvati otroško sobo 22.7.2007 19:53:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Micy Od naše lumpek sobica je v albumo če katero zanima. Stene ne bom barvala, ker ima tapison po tleh z motivom cirkusa, sobica pa je oranžno zelena, poglejte no tiste ki vas zanima. Na steno sem ji prilepila samo tri disnijeve junake, tiste k se u baby centru kupi. RAcman, pluton pa miki miška. Je čist uredu tko. Barvala pa nisem zato ker bi blo potem že vse preveč barvasto papa sem jo že zadnjič pohvalila, nekaj takega sem imela tudi sama v mislih... naša bo verjetno samo oranžna+češnja bomo še videli, ko bo zrihtana vas obvestim
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?