|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako pa vam delajo hormoni?
15.1.2005 19:17:13   
dadica
Počasi me že postaja strah vsakega tistega v mesecu ko bi naj imela O.Zadnje čase opažam da sem namreč takrat kot mala hormonska bomba in potem samo čakam da mi nekdo stopi na mino in vse ja narobe.Verjetno pa veste da je največkrat na seznamu-moj ljubi možek,in posledica tega je prepir in s tem manj:sloncek::sloncek::sloncek:.
ta problem je pri meni zadnjih 6-mesecev,prej tega ni bilo ,je pa res da imam:hudicek: redno ravno zadnje pol leta.
Prosim vas malo mi, povejte je to normalno, sem edina ki me tako daje ali vas je več?
hvala in uživajte:rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.1.2005 20:32:46   
luna39
Ja dadica, najbolje da si dopoveš da je to normalno in da bo minilo. Poskušaj čim manj živcirati možeka, saj vse to vpliva na psiho, :hudicek: se bo pa enkrat že udal in takrat boš skočila na možeka, da bo joj. Daje nas vse, ko dobimo :hudicek:, ampak potem rečemo: dobro, še ta mesec, dugi mesec pa čisto zares. Upaj na :angel::angel:čao:rozica:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2005 0:35:20   
baguSka
Hm.. Moram priznat da mava tud midva skor vsak mesec v tem času vojno.:ups: In tud mene je groza teh dnevov, sej vem da ga z mojo voljo mučm pa čeprou nočm. Slaba volja brezveze in brez potrebe.. Najbolj zanimivo mi je, ker se zavedam da sm jst tista k sm 'tečka', ampak kar njega obtožujem in napadam.:ups: Želim si, da takih dnevov nebi blo in da ne bo enkrat mojmu čist prekipel. Sej se mu opravičm in je potem vse OK.. Kaj pa če enkrat ne bo?:zmeden2: No jst se vsekakor med temi dnevi čimbolj kontroliram in pazim kaj govorim, da nebi blo še huje.
Res nas mau preveč matrajo tejle hormončki!:grrr:
Ampak jst sm mojmu lubiju zlo hvaležna, da mau potrpi.:love: Sej moramo tud me njih a ne?:)- Zato pa smo skupej, da se podpiramo in se razumemo.:)

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.