Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako oprati pametnega kužka? 26.8.2010 10:33:27
|
|
|
|
mala maja
|
pobereš vse ven in ga flikneš v pralni stroj. Ti vzame kar nekaj časa, ampak če si vsaj malo tehnični tip narediš to brez problema. To sem naredila jaz, pa zamenjala sem filc, ker je smrdel. Mali ga je polil s sokom
|
|
|
|
RE: kako oprati pametnega kužka? 26.8.2010 10:59:21
|
|
|
|
domci
|
Mene tudi to zanima. Kaj pa če nisi tehnični tip? Je še kakšen drug način ? Naš je tudi tako umazan, da se mi že kar
|
|
RE: kako oprati pametnega kužka? 26.8.2010 11:32:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja pobereš vse ven in ga flikneš v pralni stroj. Ti vzame kar nekaj časa, ampak če si vsaj malo tehnični tip narediš to brez problema. To sem naredila jaz, pa zamenjala sem filc, ker je smrdel. Mali ga je polil s sokom Aha, tako tudi jaz perem vse te glasbene pliške. Odparam šiv po robu, poberem vso elektronsko "drobovino" ven, operem ter posušim, spet namestim muzikalije in zašijem.
|
|
|
|
RE: kako oprati pametnega kužka? 26.8.2010 21:30:54
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mala maja pobereš vse ven in ga flikneš v pralni stroj. Ti vzame kar nekaj časa, ampak če si vsaj malo tehnični tip narediš to brez problema. To sem naredila jaz, pa zamenjala sem filc, ker je smrdel. Mali ga je polil s sokom Aha, tako tudi jaz perem vse te glasbene pliške. Odparam šiv po robu, poberem vso elektronsko "drobovino" ven, operem ter posušim, spet namestim muzikalije in zašijem. no, meni žal to ni nikakor uspelo, tako da sem ga lepo z nežno milnico in z viledo podrgnila in potem posušila na soncu. ni bil ne vem kako moker, imam pa sedaj rahlo boljši občutek. za sedaj deluje, upam, da tako tudi ostane
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.