|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako omiliti obračanje ponoči
31.5.2007 20:16:00   
atteya
Moj mali 8 mesečnik se je začel ponoči zelo obračati na en in drugi bok in na trebuh, pa nazaj na hrbet in to obračanje je mnogokrat krivo, da se v joku zbuja. Na taveliki (2×2m) postelji preko noči potuje z ene na drugo stran (je zavarovana postelja okrog, tako da ne more pasti z njeuser posted image ).
Kako ste vi, če sem vam je to dogajalo, to omilili oziroma ustavili?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako omiliti obračanje ponoči
31.5.2007 20:39:27   
TONČI.
Bo nezaželen odgovor, a resničen. Vse mine. Še huje bo, ko bo znal vstati. Ti bo sred noči vstajal in skakal po postelji. Kakšen mesec ali dva pa bo mim.

(odgovor članu atteya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2007 21:08:23   
Naja30
Ojej, TONČI. si me nasmejala. No, mi smo tudi v fazi obračanja in rotiranja v vse smeri. Stara je 6m. Sicer nimam nekega pravega nasveta, le to, da posteljne stranice dobro obloži, da bodo mehke. Naša se je ravno nekaj noči nazaj zbudila, ker se je udarila v stranico z glavo. Sem dala podloge prat.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2007 22:01:09   
darinkan
Tudi mi se pri 9. mesecih obračamo ko nori. Že čez pol uri ni več na hrbtu in z glavo na blazini. A ga kar pustim. Pojsteljico pa ima obloženo.

(odgovor članu atteya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2007 22:07:00   
eva1
Tonči se čist nč ne strinjam s tabouser posted image , pri nam še pri 2 letih kolovrati v postli, da sploh ne vem zjutraj kje ma glavo pa kje noge...namreč parkrat na noč se obrne iz enga konca na druzga...kr neki bluzi...ne vem kdaj bo boljeuser posted image

(odgovor članu darinkan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2007 22:45:52   
sončnica13
Saj vem, da bom mim usekala, pa vseenuser posted image . Naš 9 mesečnik pa ful mirno spi že od zmeraj-resno! Razen, če ga zobki matrajo, takrat pač spi pri nama.

Sam recepta vam pa žal ne vem povedatuser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
1.6.2007 7:49:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2007 8:04:56   
**simmy*
Naš pikec je star 11 mes. pa se že od 7 (torej že štiri mes.) naprej tako meče po pojsteljici, srčno upam da bo res minilo, ker mene začne vse boleti.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2007 8:20:08   
Marogica
Daj ga v spalno vrečo(otroško). Pomaga.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu **simmy*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2007 9:39:34   
Nixxon
Sedaj, poleti? Dobro, ta teden nebi bil problem, kaj pa ko je čez dan tam 25+°C?

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2007 9:48:45   
**simmy*
sej ga imam že dolgo v spalni vreči, ker se je ze kmalu zbrcal kovter dol s sebe,
zdej imam poletno pa ga ne moti da ime noge neki zmečkane spodaj, glava nekje drugje trup pa zvitouser posted image v ... nevem nevem kaj bo

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.6.2007 11:54:41   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon

Sedaj, poleti? Dobro, ta teden nebi bil problem, kaj pa ko je čez dan tam 25+°C?

Obstaja poletna (tanjša) spalna vreča in ga ne pokriješ. TO je vsa umetnostuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.6.2007 12:35:40   
TONČI.
Tonči se čist nč ne strinjam s tabo , pri nam še pri 2 letih kolovrati v postli,

Ja sej moj tud še. Se zjutraj zbidi čist drugam obrnjen. Dva meseca traja, da ti tega sred noči ne porajtaš več. Da se ne zbudiš zaradi tega. Oh moj je prišel tam okoli enega leta k meni v posteljo. Sta postelji skupaj, je splezal čez in direkt men na glavo. Še dobro da še živim, ker sem se vsakič ustrašila. Sedaj pa mi da mir. On kolovrati po postelji, men pa da MIR.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.6.2007 16:00:05   
alja01
Pa sem že misla da se dogaja samo nam, naša user posted image  se je tud pričela obračat na vse strani, tko da jo zjutri najdemo čist v drugem koncu njene posteljice, pa kr na trebuhu bi spala, pol se pa zbudi, pa godrnja. Upam da bo res minilo. Smo že misl da ma kaj  z lego posteljice, pa smo jo šli obračat (baje proti S), pa ni nič boljše.
Lp

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.6.2007 21:48:33   
Barči78
Kaj pa naj potem jaz storim, ker je star šele 3 mesece, pa se vrti okoli svoje osi. Pojma nimam kako se mu ljubi - leži na boku, potem se pa z nogicami nekako poriva naprej, pa glavo tišči v jogi. user posted image  Na koncu ima glavo tam, kjer je imel prej noge. Vmes pa obrca vse okoli sebe.
Lahko samo rečem, da upam, da čimprej mine.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.6.2007 21:50:28   
Barči78
Ja pa še to, ga imam skoz v spalni vreči, pa pri nas to ne prepreči njegovega nočnega raziskovanja.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.6.2007 18:07:39   
Sandra*
Jaz ga imam v spalni vreči pa ravno tako potuje celo noč po svoji posteljici, ker se med spanjem usede in potem nazaj uleže, nimam pa na srečo težav da bi se zaradi tega zbujal.

Edini nasvet ki ti ga lahko dam: Daj ga v svojo posteljico in ker bo mogoče omejen na man prostora, se bo sčasoma manj premetaval.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?