|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako odstranim barvo iz pletenine?
13.6.2012 17:01:41   
malaMravljica
Rabim pomoc. Mozu bi sicer najraje vrat zavila, ker prav more z najlepsimi oblacili v delavnico ali kaj podobnega. No, je imel obleceno najlepso in seveda z naskokom najdrazjo pleteno majico, tak kompakten bombaz je in se je v gradbiscu pritisnil na sveze prepleskan lesen steber. Majica je temno modra, barva pa bela in je ostal madez na rokavu. Je kaksna moznost, da to dol kako spravim? Sem poskusla mal zdrgnit, da bi se kao odlomila barva dol, ne gre, pranje tudi itak ni prineslo rezultata. Ima katera kaksno idejo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
13.6.2012 19:09:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako odstranim barvo iz pletenine?
13.6.2012 19:22:42   
Felicita
Odvisno kok si že obupala nad majico... jest sm enkrat rešila eno z lakom za nohte popackana bombažno majco kr z odstranjevalcem laka za nohte... pa je še dolgo in srečno živela potem ta majica.
Tko da mogoče kot zadnje upanje kako razredčilo za barvo? pa potem seveda oprat.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2012 19:24:12   
LuLu
Jaz sem pred časom spravljala flumaster iz bunde in mi je uspelo z Meglo - rumene barve in z lakom za lase.
Je še tema na "Naš vsakdan"

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2012 19:46:19   
malaMravljica
LuLu mal sklerozice imas, jaz sem ti takrat rekla za lak za lase user posted image

In stric google je tudi za barvo rekel, da naj poskusim z lakom za lase in sem ze full naspricala, mal zdrglna s krtaco in sedaj bo ze kmalu oprano in grem gledat. Upam, da je slo dol, ker nad to majco niti slucajno ne mislim obupat. Bom porocala.

In se dobro, da imam lak za lase doma, ker ga rabim sam se za fleke resvat. Ce bi moja frizerka vedla.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2012 19:51:44   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

LuLu mal sklerozice imas, jaz sem ti takrat rekla za lak za lase user posted image

user posted image    user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
13.6.2012 21:54:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 7
14.6.2012 8:34:39   
SMT3

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

po mojem ne bo slo. pojdi v Mullerja pogledat, tam imajo svakakva (ucinkovita!) cuda za odstranjevanje madezev, mogoce imajo tud za barvo. men je uspelo odstraniti plesen, za kar sem bila prepricana, da je nemogoce.

kako kako?????prosim povej.

Neposredna povezava do sporočila: 8
14.6.2012 9:15:18   
malaMravljica
Bom resila, lak za lase je zakon. Vceraj sem pospricala, mal skrtacla in takoj v stroj in je slo za 50% stran ce ne vec. Ampak jaz poznam delovanje laka in sem mal trapa, bi mogla pustit vsaj kaksne pol urce, da se lak upije notri. Sedaj jo susim in ko bo spet za oprat bom pa ornk nardila in mislim, da bo slo vse dol.Je taka tezka kompaktna in nam sedaj 3x zapovrstjo jo prala.

Mi je ta lak ze resil usnjene stolice, ki jih je mali popisal s kemikom, vse je slo stran in na vratih tudi vse slo stran, sam to ne gre v minuti stran, pospricas in zdrgnes in gre vecina stran ampak se se pozna, pol cez kaksen dan gres gledat pa ni nic vec.

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
14.6.2012 11:51:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SMT3)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
14.6.2012 11:52:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2012 12:01:48   
SMT3
O super,hvala.Pa še lak bom vzela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.