Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2012 19:09:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kako odstranim barvo iz pletenine? 13.6.2012 19:22:42
|
|
|
|
Felicita
|
Odvisno kok si že obupala nad majico... jest sm enkrat rešila eno z lakom za nohte popackana bombažno majco kr z odstranjevalcem laka za nohte... pa je še dolgo in srečno živela potem ta majica. Tko da mogoče kot zadnje upanje kako razredčilo za barvo? pa potem seveda oprat.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kako odstranim barvo iz pletenine? 13.6.2012 19:24:12
|
|
|
|
LuLu
|
Jaz sem pred časom spravljala flumaster iz bunde in mi je uspelo z Meglo - rumene barve in z lakom za lase. Je še tema na "Naš vsakdan"
|
|
|
|
RE: kako odstranim barvo iz pletenine? 13.6.2012 19:46:19
|
|
|
|
malaMravljica
|
LuLu mal sklerozice imas, jaz sem ti takrat rekla za lak za lase In stric google je tudi za barvo rekel, da naj poskusim z lakom za lase in sem ze full naspricala, mal zdrglna s krtaco in sedaj bo ze kmalu oprano in grem gledat. Upam, da je slo dol, ker nad to majco niti slucajno ne mislim obupat. Bom porocala. In se dobro, da imam lak za lase doma, ker ga rabim sam se za fleke resvat. Ce bi moja frizerka vedla.
|
|
|
|
RE: kako odstranim barvo iz pletenine? 13.6.2012 19:51:44
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica LuLu mal sklerozice imas, jaz sem ti takrat rekla za lak za lase
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2012 21:54:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kako odstranim barvo iz pletenine? 14.6.2012 8:34:39
|
|
|
|
SMT3
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 po mojem ne bo slo. pojdi v Mullerja pogledat, tam imajo svakakva (ucinkovita!) cuda za odstranjevanje madezev, mogoce imajo tud za barvo. men je uspelo odstraniti plesen, za kar sem bila prepricana, da je nemogoce. kako kako?????prosim povej.
|
|
|
|
RE: kako odstranim barvo iz pletenine? 14.6.2012 9:15:18
|
|
|
|
malaMravljica
|
Bom resila, lak za lase je zakon. Vceraj sem pospricala, mal skrtacla in takoj v stroj in je slo za 50% stran ce ne vec. Ampak jaz poznam delovanje laka in sem mal trapa, bi mogla pustit vsaj kaksne pol urce, da se lak upije notri. Sedaj jo susim in ko bo spet za oprat bom pa ornk nardila in mislim, da bo slo vse dol.Je taka tezka kompaktna in nam sedaj 3x zapovrstjo jo prala. Mi je ta lak ze resil usnjene stolice, ki jih je mali popisal s kemikom, vse je slo stran in na vratih tudi vse slo stran, sam to ne gre v minuti stran, pospricas in zdrgnes in gre vecina stran ampak se se pozna, pol cez kaksen dan gres gledat pa ni nic vec.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2012 11:51:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2012 11:52:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?