Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako obleci 10mesecnika 13.4.2007 15:30:06
|
|
|
|
Gordana-3
|
moja pupa ima 10,5 mesecev in če ima body z dolgimi rokavi, ji čez oblečem le jopčko, če je body brez rokavov pa majčko in jopčko, po 12. uri je brez jopčke, na glavi ima trakec za ušesa, pa še to ne vedno.
|
|
|
|
RE: kako obleci 10mesecnika 13.4.2007 15:31:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mojega oblečem bodi brez rokavov, majčko z dolgimi rokavi, nogavičke, hlače in čeveljčke. Na glavi noče imeti ničesar. Mažem ga pa s kremo za sončenje od Eucerina za otroke s faktorjem 25, ker se mi 40 zdi, čisto preveč kemikalij noter. PA tudi nimava senčnika zaenkrat. Raje ga naj malo sonček posije zdaj, ko je še tak lepo, saj rabi virtaminček D. Skrivali se bomo pa poleti na 30 stopinj.
< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 13.4.2007 15:32:28 >
|
|
|
|
RE: kako obleci 10mesecnika 13.4.2007 15:33:52
|
|
|
|
2mama
|
Eucerin dobim verjetno v lekarni?
|
|
|
|
RE: kako obleci 10mesecnika 13.4.2007 15:35:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja v lekarni se ga dobi.
|
|
|
|
RE: kako obleci 10mesecnika 13.4.2007 15:40:53
|
|
|
|
2mama
|
hvala punce
|
|
|
|
RE: kako obleci 10mesecnika 13.4.2007 22:43:39
|
|
|
|
eya
|
Čez dan je v tankem bodiju in tanki majčki, spodaj trenirka ali kavbojke, nogavičke. Kremo s faktorjem pa moram še nabavit.
|
|
RE: kako obleci 10mesecnika 14.4.2007 21:47:21
|
|
|
|
klaja
|
Naša je sicer stara 9 mesecev, pa ji oblečem za ven bodi z dolgimi rokavi, tanke štunfe, zoknčke in spodnji del trenerke, na glavico pa ji dam klobuček ali pa trak. Ko se pa malo ohladi, pa ji oblečem še zgornji del trenerke.
|
|
|
|
RE: kako obleci 10mesecnika 14.4.2007 21:49:51
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Naša je stara 8,5 mesecev. Zdaj, ko je toplo, ima za ven samo bodi (jaz se v kratki majici kuham), spodaj pa štumfke in trenerko. Na glavi pa tanko kapico, če piha. Nimam pa pojma, kako naj jo oblečem za na morje...pa kapice pa to...pri nas na morju vedno piha. A naj mamo potem vedno kapico gor
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?