Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Sem rahlo zmedena in se bojim, da prevec oblacim za ven. Ima dolge rokave body, pa tanko majcko dolgi rokav in se tanjsi pulovercek. Spodaj pa dokolenke in tanjso trenirko. Na glavici tanko kapico. Kako jih oblacite ve? Pa se en problem. S cim jih namazati po obrazu? Imamo namrec tak vozicek, da ce ga ne obrnes proc od sonca, tolce direkt po . Saj malo soncka ne skodi, to mi je jasno, ampak jaz sem z prekticno cele dneve zunaj, samo jest hodimo not. Sem danes v DM dobila eno kremico s faktorjem 30, ki pa je bolj misljena za zimske razmere (smucisca). Kaj svetujete?
moja pupa ima 10,5 mesecev in če ima body z dolgimi rokavi, ji čez oblečem le jopčko, če je body brez rokavov pa majčko in jopčko, po 12. uri je brez jopčke, na glavi ima trakec za ušesa, pa še to ne vedno.
Jaz mojega oblečem bodi brez rokavov, majčko z dolgimi rokavi, nogavičke, hlače in čeveljčke. Na glavi noče imeti ničesar.
Mažem ga pa s kremo za sončenje od Eucerina za otroke s faktorjem 25, ker se mi 40 zdi, čisto preveč kemikalij noter. PA tudi nimava senčnika zaenkrat. Raje ga naj malo sonček posije zdaj, ko je še tak lepo, saj rabi virtaminček D. Skrivali se bomo pa poleti na 30 stopinj.
< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 13.4.2007 15:32:28 >
Naša je sicer stara 9 mesecev, pa ji oblečem za ven bodi z dolgimi rokavi, tanke štunfe, zoknčke in spodnji del trenerke, na glavico pa ji dam klobuček ali pa trak. Ko se pa malo ohladi, pa ji oblečem še zgornji del trenerke.