|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako oblečti dojenčka?
13.11.2008 14:23:34   
otročnica

Kako oblačite svoje dojenčke stare okoli 1 meseca za na sprehod, sedaj ko je zunaj že precej mrzlo, pa še sneg napovedujejo.
Jaz sem mojemu kupila pajacek, ki mu ga še ne morem oblečti, saj rokice preveč stiska k sebi, le položim ga vanj, zaprem zadrgo do rokic, ga dam v voziček, pol pa še toplo dekico čez. A tako majhnim že oblačite žabice?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako oblečti dojenčka?
13.11.2008 14:41:04   
melanija
Jaz sem mojim, pozimi, ko je bilo mrzlo oblekla, body, žabice, pliš komplet (pač tisto kar sem imela za na vrh, žametke, puloverčke), kapo in pajac-bunda. Pa hajdi v voziček. Jaz sem imela za pozimi košaro na katero je šlo tako pregrinjalo, da sem otrokov obraz še vedno videla ven. Pa smo šli.

Ker pa je pri nas burja sem čez strehico vrgla flis dekico, tako da mu ni direkt noter pihala burja. Ker otroci težko dihajo oz. se morajo navadit kako se diha ko je burja. So prav malo smešni ko gredo na burjo, ker se morajo navadit, jim praktično vzame sapo, sam to hitro pogruntajo, pol ure na burji in so že pravi profesionalci.

V hiši pa jih nisem nikoli oblačila v žabice, smo imeli  tam 20 do 23 stopinj, pa se mi je zdelo prav dovolj.

(odgovor članu otročnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako oblečti dojenčka?
13.11.2008 15:08:26   
barni
Jaz sem mojo res malooblacila za ven.

Bodi z dolgimi, cez majcko z dolgimi, spodaj hlacke s stopalci (take kot jih imajo v LJ porodnisnici oz. Tosami), cez pa potem eno plisasto trenerko s kapuco (zgornji in spodnji del). Pa termo zokencke gor in kapo in to je bilo to. Da je imela rokavice gor je bil ze napredek.

Imela sem jo v vozicku v prenosni torbi, cez dve dekici in potem se tisto pokrivalo od vozicka. Nikoli je nisem oblekla v kombinezon, itak ga nisem imela.

Tako je bila oblecena celo zimo in do sedaj v bistvu se nikoli ni imela gor bunde ali kombinezona. Mislim pa, da bomo kmalu otvorili sezono bundice.

Aja smo pa iz gorenjskega konca, vendar lani ni bila tako zelo mrzla zima se mi zdi. Bile smo pa vsak dan po 4 ure skupaj na sprehodu. Potem je blo pa treba spet dojit. Sprehod je bil edini del dneva, ko je spala. Je pa res, da je nikoli nisem pozimi jemala ven iz vozicka.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako oblečti dojenčka?
13.11.2008 15:21:26   
AnciM
Jaz ga tudi še ne oblačim zimsko. Ponavadi ima gor tetra majčko, bodi in plišaste hlačke, ki se na ramenih, zaprejo že v stanovanju. Tako mu za ven gor dam le še volnene (moja mama je spet odkrila pletilke user posted image ) copatke, kapico in jopčko. Včasih, če je res hladno (okoli 10C al pa še manj) mu dam pod jopčko še eno plišasto, ker mali vragec noče imet pokritih rokic in so potem hitro ledeno mrzle. V vozičku pa je še z dekico pokrit. Košare nimam.

Če ga bom že zdaj zimsko oblačila, kaj bom pa nanj zvlekla, ko bo res zima? user posted image

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?