|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako obleči otroka
13.10.2006 14:30:57   
sami_y
Pozdravljene!
Upam, da to še ni blo. Mene zanima, kako naj oblečem otroka, ko gremo iz bolnice. Rodila bom konec oktobra. Pripravila sem si en body in eno tetra majčko, ene zokne in ene copatke, eno kapico ter en plišast pajecek s podplati in kapico. Takega bi dala v jajčko, ga pokrila s koco in adijo.
Problem je v tem, da sem  včeraj v trgovini vidla dojenčka, starega tri tedne, ki je bil ful oblečen, v plišast pajac + podložen plišast zimski kompletek + pokrit z debelo deko. Zdaj pa razmišljam, kaj bi jaz mogla dat zraven še kakšne štrample ali pa si nabavit kak tak debeli kompletek user posted image
Kaj pravite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako obleči otroka
13.10.2006 14:33:55   
Kalina
Ma kaksn zimski pajacek, kaj bo pol sele pozimi. user posted image Ma glih tko ce ne se bolj nevarno je ce se otrok pregreje kokr da se malo "premrazi".
Cist dost mas pripravljen, nc komplicirat.user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2006 14:37:05   
lelaval
Čisto dovolj imaš. Bo itak samo minutko na zraku - od vrat do avta, potem pa spet v topli avto. Ne pretiravaj, ker je dojenčkom tudi vroče.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2006 14:38:49   
dix
IZVIRNO SPOROČILO: sami_y

v plišast pajac + podložen plišast zimski kompletek + pokrit z debelo deko

mama je pa imela kratke rokave?

Take bi jaz oblekla kot one oblečejo oroka in jih poslala ležat na sonce. To bi jih edino izučilo.

Pred kratkim sem jaz videla nekaj podobnega, sicer jeotrokimel 3 mesece in sred vročega dneva vsega i svašta na sebi + pleteno jopico z kapuco na glavi pol so pa z njim še sedeli na vrelem soncu. In le zakaj je bil otrok pol prehlajen? zunaj na soncu so ga imeli tako vroče oblečenega, ko so prišli v stanovanje (ki je bilo hladnejše kot je zunaj) pa so ga slekli, LOGIKA user posted image

(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2006 18:06:46   
soncek&luna
joj cist dovolj imas pripravljeno... jaz sem rodila lani konec oktobra pa je bil user posted image  na poti iz porodnisnice podobno oblecen kot imas pripravljeno...
ne skrbi za druge... ene znajo res pretiravat... se cist z dix strinjam... jaz bijih tudi tako oblekla pa na sonce postavla...

zelim ti hiter porod user posted image

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.10.2006 19:05:14   
najina pikica*
jst v takih dnevih svojega  žapčka oblačim za eno cotko več kot sebe...user posted image

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?