Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako obleči novorojenčka v decembru 19.11.2009 12:51:07
|
|
|
|
aluš
|
Čim manj kompliciraj. Moj je bil tud konec dec. Pa sem dala če se prav spomnim: body, tanjše žabice, puloverček, pliš žabe, pa jopico zgoraj in v kombinezonček. Pa potem v avtu nismo preveč kuril. Še zmerom ga lahko z dekco pokriješ, al pa mal odpnesš pajacka. Pa tople nogavičke. Se mi zdi da se lažje kombinezonček obleče kot pletene zadeve. Ne kompliciraj zato, da ti ne bo že v porodnišnici vse dol teklo, če boš 100 plati gor dajala, pa da ga doma potem ne bo treba spet takoj vsega preoblečt. Naš je bil doma celo zimo v dvojih žabicah in zgoraj body+puloverček, večkrat še jopica. Ker nimamo navade imet prav vroče, nam ne paše.
|
|
|
|
RE: kako obleči novorojenčka v decembru 19.11.2009 12:58:19
|
|
|
|
emsika
|
ali lahko oblečem v: bodi,hlače na naramnice (bolj tanke), čez pajac na dolge rokave(plišast), kapico iz bombaža, ter na vrh pleten komplet, ker mislim da se bo v kombinezonču zgubla, ker je številka od 2-4 mesece...
|
|
|
|
RE: kako obleči novorojenčka v decembru 19.11.2009 14:06:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da v mesecu decembru še najbolj prav pridejo pliš pajaci.
|
|
|
|
RE: kako obleči novorojenčka v decembru 19.11.2009 15:55:56
|
|
|
|
Lunca1
|
Mi smo imeli dvojna dolga rokava, čez plišaste žabice. Čez vse pa zimski kombinezonček in kapo.
|
|
|
|
RE: kako obleči novorojenčka v decembru 19.11.2009 15:59:25
|
|
|
|
Dudica1
|
23 decembra ko smo odhajali domov smo imeli,body z dolgimi rokavi,majčko in pajacek na naramnice.Čez pa kombinezonček pa kapica.Meli smo še dekico če bi jo potrebovali.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajalZaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?