|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako obleči novorojenčka-JUNIJA
28.3.2005 15:27:35   
Maša
mogoče malo smešno vpašanje in mogoče bom to celo izvedela v materinski šoli, ampak sprašujem se pa vseeno kaj kupiti za odhod iz porodnišnice!?:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.3.2005 15:50:10   
Lunca1
Vse bo odvisno od vremena. Za vsak slučaj imej pripravljena dvojna dolga rokava, ali bodi in jaknico, pa za tako majhnega verjetno kakšno kapico. Kratek rokav za novorojenčka pa ne vem če bi ti takoj priporočila, ker je bil v trebuhu navajen na višje temperature. Njabrž pa bodo zadoščale ene hlače, brez žabic.

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2005 17:49:30   
lelaval

Tako kot ti je svetovala že Lunca. Sicer pa še vedno velja "pravilo", da mu oblečeš "eno več kot sebi". Torej če imaš ti kratke rokave - mu daj dolge, če pa imaš ti dolge rokave, pa mu dodaj še eno majčko. Sčasoma boš sama ugotovila kak on kaj. Če pa mu bo prevroče in bo moker, pa boš verjetno tudi lahko uporabila kratke rokave (jaz jih pri hčerkici sem - bila je rojena maja).

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2005 19:41:18   
Anonimen
Maša, jaz sem rodila 2.6, domov sem šla 6.6. Takrat je bilo kar bolj hladno za tisti čas.
Mali je bil pa oblečen v:
-pampersko
-eno bombažno plenico in povijalne hlačke
-mako majčko
-bodi z dolgimi rokavčki
-kompletekhlačke s podplatki in jopica
- kapica
-copatki
- pokrit z odejico

V avtu sem mu dala kapico dol, prav tako dekco.:)

(odgovor članu Maša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2005 21:07:41   
polona2
Iz porodnišnice smo 5.06.04 Hano odnesli oblečeno v;
Pampersko in povijalno pleničko,body z dolgimi rokavi, kompletek-bombažna jopica s kapuco in hlače, termo nogavičke in tanko bombažno kapico, bil je pa res vroč dan, 14 dni po prihodu domov, sem jo imela na sprehodih že v bombažni majčki s kratkimi rokavi, junija rodit je suuuuuuuper!!!

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2005 21:08:30   
polona2
Vse smo imeli iz H&M-a, imajo prekrasne kompletke za te priložnosti, lp!

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2005 21:53:18   
lin
Tako mi smo rojni 5. 7 se pravi julija ma smo pričakovali 25.6(kot je bil rok)
Našo Lin sem iz poronišnice imela oblečeno v:
-zelo tankceno mako majco
-bombažen kompletek(bolj tanek)
-copatke
-kapico ko smo šli ven
in veeno je bla boga cela mokra ko smo pršli domov.Domov sem pršla v petek in drugi dan me je že obiskala babica katera mi je rekla da naj jo dam kr v bodi z kr rokavi in tako smo bili več ali manj oblečeni celo poletje zvečer za spat pa pajacek z dolgimi ma tanek bombažen.

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2005 21:56:19   
lin
Aja pa še neki da omenim,v porodnišnici so bili oblečeni v pampers,povijalna,mako majčka,hlačke,majčka-bombaž in je rekla sestra da bi že bil cajt da bi jih meli samo v eni majčki,no pa jih niso dokler sem bla jaz tam!

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?