|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako obleči
27.11.2008 20:05:00   
Spark
Kako oblečete otročke za v vrtec?
Jaz svojo skoraj 4 letnico, za v vrtec oblečem : žabice, trenerko, spodnjo majčko, majčko, in pulover (do vrtca, ki pa ga sleče v vrtcu). Bundo, kapo,... ne rabim naštevat.

Moja mala ima vedno v vrtcu oblečeno trenerko.  Danes sta šla pa moja dva po tamalo v vrtec in me prej okregata, da je tamala premalo oblečena, da bi morala imeti žametne hlače. In jaz zdej čisto zasekirana, kaj če jo zebe. Pa še mi imamo samo 3 žametke, in to mi je premalo za v vrtec. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako obleči
27.11.2008 20:11:31   
misa4
čisto v redu je oblečena. moja je isto. Sicer je pa dovolj stara da pove ali jo zebe ali ne. Moja tašča isto komplicira in jo obleče kot če bi bilo -30, pol je pa revici vroče, samo tašča še kar svoje trdi.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2008 20:17:04   
Lejči
Nič ni premalo oblečena. 

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2008 20:17:35   
a.jda
Naša 4 letnica nosi vedno spodnji del trenerke - ima pa tople trenerke, žameke sploh ne prenese, ker jo vse vežejo. Ko bo sneg bo pa kombinezon oblekla, drgač pa skoz trenerko, pa đe žabice ma tanke spodaj, ker debele jo srbijo.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2008 20:18:14   
jakaracman
Meni je trenirka premalo.Oblečena je v žametke ali podložene hlače.Govorim za te temp. ta teden.

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2008 20:28:33   
Nika v službi
A v vrtcu ostane oblečena v žabice in trenirko? Ali potem trenirko sleče?
Pri nas v vrtcu imajo namreč zelo (preveč) toplo, tako da bi ji bilo absolutno preveč vroče, če bi ostala enako oblečena kot za pot do vrtca in domov.

Jaz ji oblečem žabice, trenirko ali hlače (nepodložene), spodnjo majico, tanko majico in brezrokavnik ali tanjšo jopico, zgornji del trenirke, ipd.
Oblečemo bundo in kapico.

V vrtcu hlače slečemo, oblečemo krilo in slečemo zgornji del oblačila, tako da ostane v tanki majici z dolgimi rokavi.

Alternativno ostane tudi zgolj v žabicah (ampak to redko prakticiramo).

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2008 20:36:04   
Nončika
Jaz sem ji danes prvič dala žabice. bilo je kar mrzlo. drugače pa prakticiramo spodnji del trenirke-kao pajkice, žabice, spodnja majčka, majčka z kratkimi rokavi-redko in majčka. seveda bunda, kapa in ostalo. podložene hlače ma v rukzaku. jih nimam rada. v vrtec se pa vozi z avtom. peš mamo 10m na dvorišču do garaže in 10m do vhoda pri vrtcu.

Nika v službi, zanimiva kombinacija. da jo preoblečeš v krilo. bi blo kar uporabno. za razmislit. samo potem moramo v nabavo po kiklice.user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2008 21:38:00   
Spark
Ok, ste me potolažile.

Nika to pa je res fajn kombinacija, hvala za idejo.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2008 7:20:18   
Anonimen
Moja 4 letnica ima oblečeno npr. pajkice, žamatne hlače (za primerjavo debeline - H&M), S Oliver trenirke spodnje dele - ki so malo debelejši, kavbojke. Spodaj ima dokolenke, žabic letos še ni imela. Zgoraj ima spodnjo majico C&A - ni debela ali pa H&M - tiste z širokimi naramnicami. Potem pa ima samo tanko majčko - nobenih pulovrov, pulic.

Ker ima precej tanek plašč do kolen ji pod plašč dam še flis jakno. V vrtcu si potem dokolenke popravi do gležnjev in ko grejo ven si potegne gor.

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2008 7:51:04   
NATAŠI
naš dveletnik gre oblečen: bodi kratek rokav, pulovrček, visoke nogavičke, hlače iz jeansa ali žameta na lac, bundica, šal, kapa. Vrtec imam na dosegu roke, tako da ga nesem ... ko pa gredo ven, mu obleče žabice ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2008 11:38:38   
aluš
Naš skoraj pet-letnik sedaj ko je res mrzlo ima: žabe, od hlač pa trinerko /srednje debelo, ne ta tankih) ali hlače iz blaga (po moje se reče deftin, tak mehak in srednje debel oz. topel. Zgoraj pa majčka z dolgimi rokavi, jpica (jo v vrtcu sleče). Pa budna in kapa.

V vrtcu hlač ne slači nobeden, nimajo tako vroče. Ne vem, zakaj po "vaših" vrtcih tako noro kurijo. Saj to tudi zdravo ni.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

služba po porodniški
Michonne RR

Ali ste/boste po končani porodniški odšle v službo?

Da (96%)

Ne, ostala sem/bom doma (4%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!