Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako oblečete svoje otročke.... 8.5.2009 16:22:33
|
|
|
|
Katy78
|
Moj je mlajši kot tvoj, pa je imel samo body z dolgimi rokavi, hlače oz. trenerkico in nogavičke. Za vsak slučaj sem imela s sabo še dekico, da sem ga malo pokrila, ko je popihalo. Ga imam pa še v košari, tako da je še dodatno zavetje pred vetrom. Sva pa tudi z Gorenjske.
|
|
|
|
RE: kako oblečete svoje otročke.... 8.5.2009 17:10:37
|
|
|
|
Hope2
|
Nisem z gorenjske, piha pa povsod . Je star 6 mesecev, imam ga v body dolgi rokavi, čče je oblaččno ali fejst piha ima ččez šše kako majččko z dolgimi rokavi ali trenirkico, ki jo lahko slaččim/oblaččim po potrebi. Spodaj hlačče ali trenirka. Nogaviččke, kapica s ššiltom, ki pokrije vrat in uha. Dekice večč nimam s sabo, ker mu gre na žživce
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 8.5.2009 17:11:07 >
|
|
|
|
RE: kako oblečete svoje otročke.... 8.5.2009 21:34:26
|
|
|
|
Veselka21
|
Naša 7m ima bodi z dolgimi in bombažno jopico - po potrebi jo odpnem. Spodaj pa žabice in hlače, pa nogavice. Če ji ne dam žabic, ima zelo mrzle noge. Pa rutico imamo na glavi. Pri nas vedno piha...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?