Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako oblečete svoje malčke za na sneg? 6.1.2007 14:02:01
|
|
|
|
malika
|
če je ful mrzlo, tako kot je bilo recimo lansko leto sem jaz mojemu oblekla termo žabe in preko še tanko trenerkico in nato smučarske hlače, letos pa so navadne žabe in nato sm. hlače čisto dovolj
|
|
RE: kako oblečete svoje malčke za na sneg? 7.1.2007 15:36:02
|
|
|
|
tina104
|
Naš še sicer ni bil na snegu, če bi ga pa peljala, bi ga verjetno oblekla tako: žabice, termo hlače, nogavičke, bodi z dolgimi rokavi, debel pulover, bunda, rokavice, kapa. Zraven bi imela še ene dolge hlače in še en pulover ali tanko jaknico ter šal, če bi kasneje videla, da mu je hladno.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?