Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako oblacite 13mesecnike 27.4.2010 7:03:13
|
|
|
|
mamica2009
|
Moj je oblečen v body-z dolgimi rokavi in trenrkico, spodaj zoknčke(ni še star 13 mesecev ampak 9, pa vseeno se mi zdi da čeprav je toplo zunaj, da za kratke rokave in hlače za otročka pa še ni, ker zdaj najprej bolani postanejo)
|
|
RE: kako oblacite 13mesecnike 27.4.2010 7:24:26
|
|
|
|
Katy78
|
Moj ima te dni oblečene nogavičke, hlače, bodi z dolgimi rokavi, čez pa zgornji del trenirke, ki mu jo po potrebi odpnem, sem mu jo pa tudi že vmes za nekaj časa slekla, ko sem videla, da mu je prevroče.
|
|
|
|
RE: kako oblacite 13mesecnike 27.4.2010 8:38:32
|
|
|
|
hubi
|
A jim žabe še oblačite?
|
|
|
|
RE: kako oblacite 13mesecnike 27.4.2010 9:16:40
|
|
|
|
sonček33
|
ne, žabe pa res ne več...zunaj je 15 stopinj ali več!
|
|
RE: kako oblacite 13mesecnike 27.4.2010 11:39:02
|
|
|
|
travica
|
jaz pa še ji oblačim žabe ker se plazi in ji potem hlače gor zlezejo in ima gole nogice pa tudi ko sedi v vozičku, neprestano nekaj miga in jih hlače zlezejo, tak da ima žabe in tanke hlače čez
|
|
|
|
RE: kako oblacite 13mesecnike 27.4.2010 13:02:32
|
|
|
|
sunny24
|
Jst ji dam kavbojke al pa trenerko, nogavičke, bodi s kratkimi rokavi in tanko majčko z dolgimi rokavi (včeraj ko je bilo 27C je bila v kratki majčki in 3/4 hlačah). Vzamem pa s sabo še kak zgornji del trenerke al pa jaknco, če bi ratalo bolj hladno...
|
|
RE: kako oblacite 13mesecnike 27.4.2010 19:26:17
|
|
|
|
Najaa
|
Nogavičke, hlače, body z dolgimi rok. in čez nekaj tankega. Žabe pa ne več.
|
|
|
|
RE: kako oblacite 13mesecnike 27.4.2010 20:10:41
|
|
|
|
leo**tia
|
jaz se vedno oblacim zabice..ker vsepopsod sedi na terasi/beton,v pesku...........vedno ima vroc tilnik,roke pa mrzle in zunaj smo od 8ure,takoj ko se zbudi si vyame jakno in kapo in caka pred vrati
|
|
|
|
RE: kako oblacite 13mesecnike 27.4.2010 20:36:04
|
|
|
|
Najaa
|
Sej ravno na tilniku se preverja, če je otroku mrzlo al toplo, en po rokah. Če ima tilnik topel, je ne zebe.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
SPOL OTROKAMorjeMorjeKaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne? Da (
70%)
Ne (
30%)
Število vseh glasov: 450Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!