|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako oblačite 13-14mesečnike
10.6.2009 20:53:22   
J.L.
v sedanjih dneh? recimo če piha veter, zunaj pa je okrog 26stopinj, jaz moji dam bodija brez rokavov, čez pa majčko, spodaj pa hlačke. nekako jo ne upam izpostavljat brez bodija, zaradi prepiha ledvičk. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako oblačite 13-14mesečnike
10.6.2009 20:54:58   
kaya2007
mi tamale nikoli nimamo brez bodija, razen sredi poletja, ko je res vroče. že zaradi praktičnosti.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2009 21:02:12   
Naja31
Danes je imel body s kratkimi rokavi in hlače na 3/4. Na 26 stopinj pa res ne potrebuje dvojne plasti,veter gor ali dol. Pa saj ne piha mrzel veter.

A ima tvoja vnetje ledvičk?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2009 21:25:47   
Lejči
se podpišem pod Najo31

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2009 21:34:12   
slovenka
Naša ima body brez rokavov, še eno majčko s kratkimi rokavi in hlače. Se mi ne zdi, da je bila danes tista majčka preko preveč... pa nima vnetja ledvičk. user posted image Jaz sem tudi imela majico brez rokavov ter tanko bluzo preko... Gledam po sebi, kako se oblečem in potem tudi malo približno enako. Če je meni vroče, obenem tudi njo slačim.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2009 21:34:47   
frutka_
Bodi brez rokavov, poletno tanko oblekco.  To je imela danes na sebi.
Če se mi zdi hladno imam vedno poleg v rezervi eno toplejšo jopo pa eno tanko dekico.

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.6.2009 21:42:08   
Naja31
Ne vem, moj 14 mesečnik je itak zdaj tako v pogonu, da mu je še bolj vroče kot meni.
Zelo hitro mu je vroče, in ko veter zapiha, je še slabše, če je prešvican, tako da ne pretiravam z oblačenjem.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2009 22:00:26   
zmajaz
Naša je sicer stara 17 mesecev, ampak jaz ji najraje oblačim bodi s kratkimi rokavi in hlačke, ker bi ji bilo definitvno prevroče pri 26 stopinjah, če bi imela po telesu 2 plasti (bodi brez rokavov + majčka s kratkimi rokavi) - probaj si ti oblečt spodnjo majico pod majico s kratkimi rokavi, pa boš videla, kako ti bo fajn. Samo majčko s kratkimi rokavi + hlačke mi pa spet nekak ni, ker bi potem nonstop imela goli križ in ledvice. Tako da meni se zdi najboljši kar bodi s kratkimi rokavi za tako vreme, ko je v bistvu vroče in soparno, vmes pa kar naprej veter piha.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.6.2009 22:11:46   
slovenka
zmajaz, ni tako strašno, če ima body brez rokavov in majčko. Se mi ne zdijo tako visoke temperature te dni. Bo še vsaj 10 stopinj več poleti... Ni nič prešvicana, jo preverim. Sva zelo malo na soncu, imamo postavljen šotor v senci in je tam, pa na gugalnici v senci, gremo v avto s klimo, pa v šoping center... in se mi ne zdi dovolj samo body. Tudi ko ima oblekco, ima spodaj body. Pa ni nič prehlajena... Naša mislim, da je ok tako. Ima pa tudi večkrat samo body in se mi sploh ne  zdi, da sem med tistimi, ki otroke zelo oblačijo, vidim polno dojenčkov z dolgimi rokavi te dni... Ko smo bili pa na plaži konec maja v tisti vročini, pa je imela samo tanko oblekco in plenico, potem pa še tega ne...

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.6.2009 22:21:13   
CatJa
Bodi ali majčko s kratkimi rokavi + kratke hlače. Bos.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.6.2009 22:37:02   
zmajaz
Če se ne poti, potem pa itak ni panike in ji ni prevroče. Našo pa težko zadržiš dolgo v senci, tako da bi ji pa bilo prevroče v 2 plasteh. user posted image  

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.6.2009 22:39:25   
Anitka
Danes smo imeli kratke hlače in majčko. Ali pa bodi s kratkimi rokavi in hlačke. Pa bosi smo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.6.2009 22:55:55   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Danes smo imeli kratke hlače in majčko. Ali pa bodi s kratkimi rokavi in hlačke. Pa bosi smo.

Kje pa hodijo vaši, ki so bosi? Mi namreč še nimam povsem urejene okolice; terasa je sicer v keramiki in je ok, potem je pa okrog šoder, ki čaka na tlakovce, potem pa trava. Pa se mi zdi, da mora biti obuta - tudi na travi... V vozičku sploh ni rada... tako da ne vem, kje bi lahko bila bosa, razen notri. Dajte mi prosim povedat za vas.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.6.2009 23:01:23   
CatJa
Povsod okoli hiše. Trava, keramika (na terasi), tudi asfalt in drobni kamenčki ga ne motijo. Če gremo kam dlje, je v vozičku bos, potem ga obujemo.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.6.2009 13:52:27   
nia5
Body s kratkimi rokavi in kratke hlače, če je v vozičku, drugače tanke dolge hlače, ker čeprav že hodi, se še kar plazi in se ne more s kratkimi hlačami. Obutev pa je odvisno, če so vlažna tla, potem je obuta, drugače bosa.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?