Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako očistiti vodni kamen iz posode 24.4.2006 14:02:06
|
|
|
|
al1*
|
V lonec vlij navadni kis, pusti delovati nekaj časa in umij. Tako delam jaz s kotličkom, v katerem grejem vodo za kavo in čaj.
|
|
RE: kako očistiti vodni kamen iz posode 24.4.2006 14:03:09
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi jaz sem takrat imela take probleme. V posodo sem nalila vodo, dodala malo kisa in dala na štedilnik, da je voda zavrela. Potem pa sem posodo fajn zdrgnila in je še dol.
|
|
|
|
RE: kako očistiti vodni kamen iz posode 24.4.2006 15:46:54
|
|
|
|
Janeja
|
Če nočeš, da ti celo stanovanje smrdi po kisu, pa isti učinek dosežeš s citronko. Jaz z njo čistim Aventov grelček pa sterilizator, pa vse lonce,... Super deluje.
|
|
|
|
RE: kako očistiti vodni kamen iz posode 24.4.2006 15:53:33
|
|
|
|
Primoza
|
V posodo nalij kis in pusti čez noč. Zjutraj ne bo ničesar več, kar bi bilo treba drgniti.
|
|
|
|
RE: kako očistiti vodni kamen iz posode 24.4.2006 16:33:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Študentska varianta - nagravžna metoda : Po ornk žurki bruhaj v lonec - definitivno bo razžrt kamen. Tko je socimer očistil total zapacan tuš. Js sem ga 2 dni s cifom, pa cilitom drgnila - nič efekta. On je pa sam bruhal notr in zaspal na školjki. Je bil tuš toooooolk čist....
|
|
|
|
RE: kako očistiti vodni kamen iz posode 24.4.2006 17:20:33
|
|
|
|
Primoza
|
Verjamem, da je bila metoda uspešna, ker je pH v želodcu okrog 1,0. Če je bil pa na kaki cviškariji pa je učinkovitost še povečal.
|
|
|
|
RE: kako očistiti vodni kamen iz posode 24.4.2006 19:13:24
|
|
|
|
Lunca1
|
Pikec, o hudooo.
|
|
|
|
RE: kako očistiti vodni kamen iz posode 24.4.2006 19:14:12
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz drugače prisegam na citronko, jo daš noter zavreš in pustiš stat malo časa, potem pa očistiš.
|
|
|
|
RE: kako očistiti vodni kamen iz posode 24.4.2006 21:38:13
|
|
|
|
mamči
|
Par kapljic Cilita + voda = pustiš par minut in ciao vodni kamen.
|
|
|
|
RE: kako očistiti vodni kamen iz posode 25.4.2006 19:21:16
|
|
|
|
StBarbara
|
Kis, kot so ti že svetovali.
|
|
RE: kako očistiti vodni kamen iz posode 26.4.2006 11:05:29
|
|
|
|
livia
|
Sem uporabila kar citronsko kislino, pustila stat pol ure in vse je bilo kot novo. Hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?