Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako očistiti lestenec? 25.9.2006 12:17:02
|
|
|
|
vucko
|
mi smo naše (pri starih starših) le redko čistili. smo jih pa vedno vzeli dol z elektrike in stropa, v banji pa smo jih poškropili (ne po kablih in žarnici, ampak okrog) z nečim, kar topi maščobo. pol pa samo splahneš. ampak ga pusti naj se dobro posuši, pa pazi na kable - da ne pride voda zraven, da se pošteno posuši. vem da to ni idealen način, je pa učinkovit. z elektriko in takimi stvarmi se je itak najbolj ne igrat.
|
|
|
|
RE: kako očistiti lestenec? 25.9.2006 13:37:19
|
|
|
|
ona
|
Jaz sem že pred par leti,ko sem živela še privat in imela tak lestenec nekje kupila kao en sprej prav za čiščenje lestencev in kar gorpošpricaš in potem umazanija kaplja dol.Seveda moraš dat potleh kakšno krpo,da gor kaplja.Vem da je bil potem lestenec kot nov,se je prav svetil Ne vem pa kje sem to kupila,najbolje,da pogledaš v kakšnih drogerijah,če obstaja kaj takega!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?