Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 12:45:02
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Jaz takoj namočim in namažem z Opalom ter takoj požulim. Pa gre. Kaj pa Vanish? Sama sem ga že probala in tudi deluje. Sam moreš res kmalu, ne potem ko se zasuši.
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 12:45:03
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Jaz takoj namočim in namažem z Opalom ter takoj požulim. Pa gre. Kaj pa Vanish? Sama sem ga že probala in tudi deluje. Sam moreš res kmalu, ne potem ko se zasuši.
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 13:18:01
|
|
|
|
kepa*
|
imam enak problem, tud mene zanima. Od kar jemo gosto hrano, se sam preoblačimo.
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 13:39:37
|
|
|
|
Annny
|
TAKOJ, ko madež nastane, ga je treba zdrgniti pod mrzlo vodo. Nato jaz poškropim s z Amwayevim sprejem proti madežem in dam prat in nikoli ne ostane noben medež. Lp
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 13:40:30
|
|
|
|
dory
|
ce je sadje na belih cunjah,jih zvecer namocim v oxi prasek in vodo..zjutraj normalno operem in je cisto kot novo :)
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 13:50:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače smo pa mi uporabljali plastični slinček in se ne spomnim kdaj kakšnega madeža na oblačilu.
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 14:22:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa po nasvetu Splišni uporabljam Ariel Kids. In vse je krasno čisto, sveže in dišeče :)-
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 14:40:16
|
|
|
|
Anonimen
|
a pa ste res vse to hitre, da vse madeže takoj sperete, našpricate, namažete , požulite :) k js bi pol lohk non sto samo preoblačla sebe pa še tamalo. ko se popacka je pač popackana do večera potem pa cunja roma v koš in se enkrat na teden opere. in seveda je pol zasušen madež, če se spomnim ga našpricam tut z amwayem al pa kej, pa vseeno velikrat ostane :( lp, lara
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 14:42:30
|
|
|
|
s1
|
venish ne deluje /le občasno kaj dol spravim z njim/, samo s praškom sploh ne gre, če imamo slinčke takšne ali drugačne/velike ali majhne, še vseeno gre kaj mim. ima otročič tolk dela z rokami med jedjo, pa še mal se brani, da je vedno kaj na kakem oblačilu. bomo še poskušali.
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 14:51:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ariel Kids je bil pa drugače Miškin nasvet. Ampak jaz sem spet na Persilu.
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 15:45:31
|
|
|
|
Natas@
|
Mi imamo na srečo poflekane več ali manj samo slinčke. Se pa tudi jaz ne spomnim takoj vse na roke prat in ne vem kaj delat, vržem v stroj in operem ko je stroj poln.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?