Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako naučiti pihniti v robček 11.9.2006 16:01:33
|
|
|
|
soris
|
Mi smo dokaj hitro znali pihnit v robček. Naša tamala se je spremenila v slončka Benjamina. Parkrat je pogledala to risanko; kako je on zatrobil in ji je blo to tako všeč da pol sploh ni nehala pihat . Upam da vam čimprej uspe ker je to zelooooo dobrodošla pomoč pri prehladu .
|
|
|
|
RE: kako naučiti pihniti v robček 11.9.2006 20:36:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš je star 27 mesecev in nikakor noče pihniti skozi nos Sem že vse mogoče poskusila, pa nič Prav tako vsi okrog njega pihamo kot nori , on pa piha skoz usta . Tako mu nosek vztrajno spiram s fiziološko in z vatirano palčko. Se tolažim s tem, da bo enkrat že zakapiral
|
|
|
|
RE: kako naučiti pihniti v robček 11.9.2006 23:08:54
|
|
|
|
lelaval
|
Moja je stara 15 mesecev in si že od 1. leta veselo briše nosek. Ko vidi robčke, jih vlači ven in piha not, prav tako, ko pride v kopalnico in vidi WC papir ali le papirnato sarvjeto. Je pa res, da si je najprej brisala nosk kar v tetra pleničko - ko jo je cartala. Marsikdo nama reče, da je to 1. otrok, ki si brez problema in tuljenja pusti oz. si sam obriše nosek. Mislim, da je to kar v njih samih zakoreninjeno.
|
|
RE: kako naučiti pihniti v robček 11.9.2006 23:48:01
|
|
|
|
* Mateja *
|
Naš Nejc pa oponaša prašička tako, da dvigne noska in piha ven in not, tko kao dela prašič in ko je bil prehlajen je to edino delovalo, da smo spucali nos. Nejc je pravi akrobat in se postavlja na glavo, tko da naredi kao most- rito ima u luftu in pol je že samo od sebe teklo mal z nosa in pol smo še prašička nardili in je bil nos čist!! Mal zajebano za razumet, sicer pa zgleda sila enostavno, bi ga mogla posnet in predvajat!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?