Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako naučiti otroka piti 8.7.2005 20:33:19
|
|
|
|
Anonimen
|
No, točno to, kar sem zapisala zgoraj. Kako, :hudicek:, naj ga naučim piti? Pije samo po žlički, pa še to pogrize. Pri vsaki drugi se mu zaleti, potem pa kašlja. Iz stekleničke noče (pije samo mleko), iz magičnega lončka niti slučajno, iz skodelice niti približno, z mehkim nastavkom ne ve, kaj naj počne.
|
|
|
|
kako naučiti otroka piti 8.7.2005 20:40:56
|
|
|
|
HuAnita
|
Podobno je pri nas. Opažam pa, da rada opazuje druge, ko pijejo iz kozarcev, če ji takrat ponudim, celo nekaj spije in se ji ne zaletava.
|
|
|
|
kako naučiti otroka piti 8.7.2005 20:42:16
|
|
|
|
jazz
|
Tudi mene to zanima. Sploh noče piti. Sem že tok panična, da mu kar s kozarčka vlivam v usta- to mu je pa zanimivo, pa še zobe si lahko čoha vmes!
|
|
|
|
kako naučiti otroka piti 8.7.2005 20:45:55
|
|
|
|
Anonimen
|
A tudi takrat, ko je lačen in je na vrsti mleko, če bi mu ponudila čaj ali sok, ne bi pil?
|
|
|
|
kako naučiti otroka piti 8.7.2005 20:47:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Probaj s slamico.
|
|
|
|
kako naučiti otroka piti 8.7.2005 20:54:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne pije niti, če je lačen. Niti pod razno. Ne vode ne čaja ne soka. Ničesar. Samo po žlički - vse. Ampak se mu strašno zaletava. Po slamici? Pri 6. mesecih? :)-
|
|
|
|
kako naučiti otroka piti 8.7.2005 20:57:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj pa ne? A si probala?
|
|
|
|
kako naučiti otroka piti 8.7.2005 21:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem, si pa prestavljam, kaj bi s slamico naredil. Bom pa probala. :)- No, vseeno. Ima kdo še katero drugo idejo?
|
|
|
|
kako naučiti otroka piti 8.7.2005 22:16:27
|
|
|
|
piščanc
|
kaj pa nukov lonček, ki ni magični, ima samo tisti dulček, pa ni treba nič vleči, samo teče. Mogoče bi tam pogruntal. moj nasvet - izberi eno varianto, ki tebi ustreza in misliš da bi morala tudi malemu in vztrajaj - pač vsak dan ponudi 100-krat, čez nekaj časa bo že pogruntal zakaj je to dobro. ima pa filing, da bom tud jaz to spraševala čez kakšen mesec, naš je čisto nezainteresiran za dodatne vire hranjenja - sam igra se oz. grize.
|
|
|
|
kako naučiti otroka piti 8.7.2005 22:16:30
|
|
|
|
skuštrana
|
če najdeš rešitev jo sporoči še meni...
|
|
|
|
kako naučiti otroka piti 8.7.2005 22:51:30
|
|
|
|
darja72
|
Ni nujno, ampak mogoče bi šlo. Vzameš pokrovček od aventove flaše (iz mahkejše plastike), preden daš otroku pred usta ga stisneš med prsti tako, da nastane tak lijček. V bistvu iz kroga narediš oval. Pa zelo malo tekočine naj bo v njem. Sporoči, če je bilo kaj uspeha. lp Darja
|
|
|
|
kako naučiti otroka piti 9.7.2005 7:37:28
|
|
|
|
Maš
|
Smo imeli enake probleme. Poskusila sem vse možne stekleničke, lončke, razne tekočine... No, potem je enkrat pila sok od jabolčnega kompota, enkrat pa vodo, v kateri se je kuhala cvetača - to ji je bilo edino všeč! :)- Tako da ti svetujem, da pač poskusiš vse možnosti - boš že ugotovila, kaj mu najbolj ustreza. Vztrajaj in se ne sekiraj preveč, če ne bo pil, toliko kot bi moral. Moja Klara še zdaj (15 mes) pije zelo malo, ampak očitno ima dovolj. Lp!
|
|
|
|
kako naučiti otroka piti 9.7.2005 8:34:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne boš verjela, tudi to z aventovim pokrovčkom sem probala. Tudi z nukovim pokrovčkom s stekleničke z malim navojem, ki je na eni stranici sploščena. Pa tudi nukovo stekleničko za pitje s silikonskim (mehkim) ustnikom, pa jo samo grize in okoli meče. :(( :(( :((
|
|
|
|
kako naučiti otroka piti 9.7.2005 9:37:24
|
|
|
|
afrika
|
Mi bomo kmalu imeli 6 mesecev in od petega dalje sem mu poleg dojenja začela dajati razno tekočino zaradi spoznavanja in privajanja na nove okuse. No, ker sva se vseskozi samo dojila (tudi dude nima), so mu bile vse flaške (magične in navadne) sedmo čudo - sem le dinarčke stran zmetala. On bi se pa samo igral. Potem pa sem poskusila kar direkt iz lončka - kot veliki ljudje. In je znal. Že prvič je izvrstno pil:bravo:. Zdaj prakticirava kar iz lončka. Nič se nama ne poliva. Najraje ima, da kar on sam lonček drži, jaz mu pa pomagam. Super zgleda! No, sem pa opazila, da mu gre bolj uspešno iz manjših odprtin in bolj masivnega stekla. Recimo, kot je frutkova original steklenička (sokovi). Iz nje pije kot za stavo. Iz plastičnega lončka (ki je npr. lažji in ima večji premer) pa se mu še kar poliva. Saj verjetno si že poskusila dati kar iz lončka, samo kot pravim, poskusi z različnimi materiali, oblikami, velikostmi. Pri nas se najbolj obnese "masivno steklo". Srečno:)!
|
|
|
|
kako naučiti otroka piti 9.7.2005 10:32:00
|
|
|
|
Annny
|
Jaz sem pri 6. mesecih naučila Najo piti iz lončka z nastavkom tako, da sem prej sama pila iz tega lončka pred njo...potem me je oponašala in je hitro znala. Poskusi. Aja, po slamici pa še zdaj ne zna. Lp
|
|
|
|
kako naučiti otroka piti 9.7.2005 10:55:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja, sicer je naš tudi direkt iz dojke prešel na kozarec oz. skodelico...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?