Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako naučit 9.mesečnika da si sam drži fl... 13.1.2009 11:38:54
|
|
|
|
ZvezdicaZaspanka
|
Jaz imam dva 10m. Eden je šele pred kratkim si začel sam držat flaško (ampak ponoči pa ne!)...drugemu pa niti na misel ne pride, da bi si jo držal. Gospodič se vleže...da noge narazen...roke čez glavo....in čaka, da mu jo jaz dam . Pa saj bo..še malo pa si jo bo tudi on držal...tako da tudi ti še malo počakaj pa bo...saj nama nič drugega ne preostane
|
|
|
|
RE: kako naučit 9.mesečnika da si sam drži fl... 13.1.2009 11:45:39
|
|
|
|
Tisana
|
Nimaš kaj. Ko bo pripravljen, bo tudi flaško sam držal. Tudi jaz sem poslušala, a si še vedno ne zna sama držat flaške... bla bla bla... Pa kaj pol. Zna pa zato gotovo kaj drugega, kar mogoče kakšen drug otrok v tej starosti ne zna ali noče. To je pa res najmanjši problem. Mi smo ji za vodo kupili tiste flaške, ki imajo ročaje ob strani. In to je pa takoj zagrabila in pila sama. Ker imamo Nukove cuclje, sem mislila, da je itak brez veze, ker ne bo znala pravilno obrnit cuclja, pa sem se zmotila. Točno ve, kako je prav in če ji narobe porineš flaško v roke, to potem takoj začuti v ustih in jo zavrti za 180 stopinj . Ne oziraj se na druge. Naša je stara skoraj 13 mesecev, pa ji flaško z mlekom še vedno jaz držim. Ker nama je tko kul - se vsaj še 2x na dan malo pocrkljamo.
|
|
RE: kako naučit 9.mesečnika da si sam drži fl... 13.1.2009 11:53:11
|
|
|
|
andrejkam
|
Maktub, moj je isti. Ma se ne sekiram, bo že pogruntal. Kaj drugi mislijo o tem, mi je pa itak vseeno
|
|
|
|
RE: kako naučit 9.mesečnika da si sam drži fl... 13.1.2009 11:55:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je star eno leto, pa se mu tudi ne ljubi držati flaške, edino ponoči, ko leže na moji blazini pije. Prvi dve sta bili čisto drugi, kaj čmo, je naš mali za te stvari bolj lene sorte. Ni ga čez komot.
|
|
|
|
RE: kako naučit 9.mesečnika da si sam drži fl... 13.1.2009 12:18:10
|
|
|
|
želva
|
Eh, bo že. Naša je začela sama piti pri 11 mesecih, kar počasi, saj se ne mudi
|
|
RE: kako naučit 9.mesečnika da si sam drži fl... 13.1.2009 12:43:38
|
|
|
|
rija
|
čez dan mu puščaj flaško s pijačo vedno na dohvat ruke.....
|
|
RE: kako naučit 9.mesečnika da si sam drži fl... 13.1.2009 14:20:02
|
|
|
|
mateyka
|
naš Van je star 9 mesecev in si noče držat sam flaško. No če pa jo slučajno prime in bi rad pil si je nezna nagnitnin jo sam grize ker mu pač nič ne pricurlja...ko pa mu hočem pomagat in jo nagnem..opa takoj izpusti.. čisto isto je bilo pri nas. jaz sem ji kupila tisto silikonsko, ki je ni treba nagibat (pravzaprav jo niti ne smeš) in jo uporabblja še danes za vodo in čaj. takole zgleda:
|
|
|
|
RE: kako naučit 9.mesečnika da si sam drži fl... 13.1.2009 17:05:52
|
|
|
|
botrca
|
Najin je star 13 mesecev pa še ne zna sam pit. Jo imam na mizici v dnevni in jo sam vzame in drži malo spije ne ve pa da mora nagnit pa mu pomagam. Vsakdanja praksa bo naredila svoje. Se ne sekiram, bo že.
< Sporočilo je popravil botrca -- 13.1.2009 17:06:42 >
|
|
RE: kako naučit 9.mesečnika da si sam drži fl... 13.1.2009 19:38:26
|
|
|
|
Kranjcanka
|
haha, se spomnim tega problema. ne gre za to, kaj bi druhi mislili, ampak zato, da je veliko bolj enostavno...:) jaz sem se kar namatrala. pomagnila sem mu jo nagnit in spustila preden jo je on... veckrat probavala, spustila med pitjem.. kasneje sem uvedla nazaj manjse flaske, da jih je lazje drzal, dodala rocaje.. pa je nekako slo.. srecno :)
|
|
|
|
RE: kako naučit 9.mesečnika da si sam drži fl... 14.1.2009 11:27:37
|
|
|
|
leaberni
|
Midve uporabljava flaško od nuka s silikonskim nastavkom(ki ne kaplja) za učenje pitja. Stara je 10 mesecev in pije samostojno, ko je žejna vzame flaško in pije.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?