Anonimen
|
Jaz imam sicer zelo dobro izkušnjo s tem, da s fantom začneš hitro živeti skupaj in si hitro ustvariš praktično vse. Moj zdajšnji mož se je po treh mesecih preselil k meni (pa bi se še prej, samo sva se oba bala, da bova drugega pregnala, če izraziva svojo željo po tem še bolj zgodaj, kot sva), po dobrem letu sva se poročila in zdaj pričakujeva . Nama super klapa in vem, da je on pravi zame. Toliko sem že dala čez, da vem kaj želim od moškega in res je tudi, kot so ti že zgoraj napisale, da začutiš, kdo je tapravi (samo jaz pravim še tako, da se moraš prej res dobro naučit, kdo je napačen zate, torej se moraš velikokrat opečt). Vendar pa bi ti vseeno svetovala, da gresta za začetek v najem ali pa da se za par mesecev preseliš k njemu (saj 35 km res ni veliko za vozit), ker vseeno moraš spoznati, kako klapata v skupnem gospodinjstvu (s tega vidika je najem boljši kot pa sobica pri njemu in njegovi starši na grbi). Tudi midva sva bila najprej v najemu in sva se odlično ujela, tako da sva danes že na svojem (z ubijalskim kreditom , ampak raje to, kot najemnina). V glavnem, jaz ti predlagam, da probata, samo raje nekje nevtralno sprobajta, kako klapata v skupnem gospodinjstvu, kot da se na vrat na nos podata v nakup stanovanja. Pa srečno!
|