|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako naprej?
18.7.2007 9:17:43   
Anonimen
Včeraj popoldan ko sem bila v službi, sem se malce dolgočasila in šla malce pokramljat na chat. Med parimi sogovorniki, mi je bil eden nekam sumljiv ker je imel iste fore kot moj mož ( poročena sva slabe tri leta) tako da sem malce povrtala naprej, in ga spraševala vse mogoče, da vidim če je res. Bil je pravi.

Z vsem tem ne bi bilo nič narobe, če ne bi napeljeval samo na sex in rajc po netu. Naj povem da tega ne počnem, ker mi ni do tega, ampak tokrat sem se šla tole igrico, ker kar nisem mogla verjet da je res. Pustimo podrobnosti.
Ko sem ga vprašala, če nima partnerke, je rekel da ima ženo, ampak da je v službi, on bi se pa malo zabaval. Da vam ne povem kako me je tiščalo v trebuhu....

Skratka, ker sem se naredila, kot da ne morem nadaljevat, ker moj partner prihaja vsak čas domov, sva prekinila debato in hotel je da se še slišiva, in srečava. Dal mi je telefonsko, jaz svoje nisem, in hotel da ga čimprej pokličem. Rekla sem,da danes ne bom mogla, ker greva z mojim na neko praznovanje zvečer, da se slišiva kot danes okoli 16 popoldan, in da bi se mogoče lahko srečala danes proti večeru.

Poskušala sem se spet vrniki k svojemu delu, ampak nikakor ni šlo, ker so mi misli non stop bežale k temu. In spraševala sem se ali je že našel drugo sogovornico....poklicat ga nisem hotla.

Ko sem prišla domov, ne vem ali bolj jezna ali razočarana, nisem rekla nič, in se poskušala obnašati kot da se ni zgodilo nič, da vidim njegovo reakcijo. ko sem ga vprašala kaj je počel popoldan je rekel da je spal, ker je bil zmatran. Potem mi je pa rekel, da bo mogoče jutri ( to je danes ) moral popoldan nazaj v službo, ker dobijo neke poslovne partnerje. vse mi je dol padlo, še zdaj se tresem. Rekla sem u redu, in šla pod tuš.
V meni se vse sesuva, in ne vem kako odreagirati. On ni opazil da bi bilo z menoj karkoli narobe.

Sploh ne vem kaj naj si mislim, imava urejeno življenje tako družabno kot spolno, sexsava redno, preizkušava vse mogoče, ampak očitno še to ni dovolj.

Mi zna katera svetovat kaj pametnega če je imela podobno izkušnjo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako naprej?
18.7.2007 9:20:54   
Anonimen
Dal mi je telefonsko, jaz svoje nisem, in hotel da ga čimprej pokličem.

Seveda, če je to vse res?  user posted image  Toliko naključij na enem mestu, mislim, pa kako lahko "slučajno" naletiš na svojega na četu? Nikoli n ečetaš, zdaj slučajno in evo, hopa, tvoj mož user posted image

No ja, če pa že je res, ga pa pokliči oz. naj to stori tvoja prijateljica s svoje številke, se zmeni in pridi na zmenek. Potem se bosta pa naprej pogovarjala, če se bosta imela kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2007 9:23:16   
Anonimen
Jaz bi se zmenila z njim in prišla tja. Pol boš pa itak vidla kaj se bo naprej razpletlo.
Ma ne saj ne vem kako bi reagirala....sam....prijazna glih ne bi bla verjetno no.

Groza....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2007 9:25:13   
tamala156
Ja zmeni se danes z njim , čeprav je hudo pa čeprav smo nekatere take, da  se nam takih igric ne da  ti priporočam da se zmeniš... 

sicer se zna zgoditi, da ti bo očital isto napako in isti problem kot ti njemu ..ker bo užaljen in ker ga boš soočila s tem....

Zoprno, ko se poruši zaupanje ....ampak prej ko bosta to rešila prej bosta vedala kaj in kako...jaz sem bl direktna in bi zagotovo šla  na tole srečanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2007 9:28:08   
Anonimen
Jaz bi pa naredila takole.Dopisovala bi si še naprej z njim kaj vem kak teden.Potem pa bi res šla na zmenek.Nabavila bi si kako tel.številko za katero nebi vedel potem pa pošiljala sms-se.Tudi ko bi bil doma bi šla npr.ven mu poslal sms potem pa hitro do njega in videla kako bi reagiral.Bi vzela njegov telefon in mu samo rekla,čuj dobil si sms.Veš kako bi farbal in ti ga vzel iz roke.user posted image Saj vem,da ni smešno pa vendar.Potem pa bi se res zmenila z njim za zmenek enkrat in šla.Kap bi ga trofila po mojem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2007 9:58:12   
fragola
Jaz bi pa naredila takole.Dopisovala bi si še naprej z njim kaj vem kak teden.Potem pa bi res šla na zmenek.Nabavila bi si kako tel.številko za katero nebi vedel potem pa pošiljala sms-se.Tudi ko bi bil doma bi šla npr.ven mu poslal sms potem pa hitro do njega in videla kako bi reagiral.Bi vzela njegov telefon in mu samo rekla,čuj dobil si sms.Veš kako bi farbal in ti ga vzel iz roke. Saj vem,da ni smešno pa vendar.Potem pa bi se res zmenila z njim za zmenek enkrat in šla.Kap bi ga trofila po mojem.

jaz bi tudi tako narredila!!!
Seveda potem ko bi te vidu itak da bi ostal zelo slabo, potem se morata na dolgo in široko pogovorit!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2007 10:19:17   
daddy
   Če je zgodba resnična, potem sklepam, da najbrž to nima zveze s tem, kako pogosto seksata in poskušata to in ono, kot praviš. Bolj s tem, da mu to daje dodatni adrenalin ( kao nekaj prepovedanega ).
   Ja ni kaj, bedaku bo potreben  trd pristanek na realna tla ( ob dodatnem pojasnjevanju seveda, kaj si tam na rajc čveku počela ti ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.7.2007 10:25:12   
Mešamdrek
Dogovori se za zmenek v živo.Boš vidla kako ga bo kap.Pa ne pozabi valjarja.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2007 10:30:15   
Anonimen
Pomoje pa to sploh ne počne prvič, si pomislila na to, da je tako že bil s katero recimo, ok če je to samo kava, ampak kaj če je kaj drugega.

Sedaj boš morala ven iz tega začaranega kroga, drugače to bo razjedlo vse skupaj, on bo pa zanikal, tako kot večina moških, ki se grejo umazane igrice.

Naj ti samo povem nekaj: jaz sem samska mamica, pa sem se tudi takole za hec šla četat, pa to ne na nek čuden forum, pač pa tule gor draga moja in so me na ZS klikali poročeni in vezani moški, Pa da ti povem, to sem seveda izvedela ob srečanu, ob kavici in vsi bi se šli neke igrice. Tako da....samo v premislek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.7.2007 10:43:07   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

on bo pa zanikal, tako kot večina moških, ki se grejo umazane igrice.

tudi žensk, tudi žensk, verjemi ......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.7.2007 10:46:28   
Anonimen
tudi žensk, tudi žensk, verjemi ......

verjamem.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.7.2007 10:46:35   
jade1
In, če se bo mož znašel bo rekel, da je točno vedel, da si ti in, da je samo hotel preveriti, če boš šla z "neznancem" na zmenek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.7.2007 10:49:37   
Anonimen
In, če se bo mož znašel bo rekel, da je točno vedel, da si ti in, da je samo hotel preveriti, če boš šla z "neznancem" na zmenek.
user posted image   user posted image

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
18.7.2007 11:15:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jade1

KA PA ČE BI NA ZMENEK POSLALA KAKO KOLEGICO K JE NE POZNA, JS BI PA ZA OVINKAM GLEDALA KVA SE DOGAJA POL BO GA PA PRASCA SAM ZA KRAVATLC STRESLA :)

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
18.7.2007 11:18:49   
jade1
Ja samo katera prijateljica pa se bo šla mešat v tako stvar. No vsaj jaz ne bi hotela tega nobene prosit.
Anonimna pa si 100%, da je to res tvoj mož? Kaj pa če je en čist drug tip? Al pa še huje, kaj pa če mož pošlje na zmenek kakega kolega?
Uh imam bujno domišljijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.7.2007 11:20:09   
Mina1
sej ji je dal številko ne, njegovo torej, mam prav?

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.7.2007 11:43:06   
mert
Ja, včasih te tudi "nedolžne" igrice lahko zapeljejo v veliko godljo!!!!
Prej je potrebno misliti!!!
Zakaj pa si se ti spuščala tako daleč???
Če se vse te reči lahko pogovoriš z možem, zakaj je potem potrebno še na netu z nekom tretjim???
TUDI FIRBEC VELIKOKRAT STANE!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.7.2007 11:44:09   
Anonimen
Ja, včasih te tudi "nedolžne" igrice lahko zapeljejo v veliko godljo!!!!
Prej je potrebno misliti!!!
Zakaj pa si se ti spuščala tako daleč???
Če se vse te reči lahko pogovoriš z možem, zakaj je potem potrebno še na netu z nekom tretjim???
TUDI FIRBEC VELIKOKRAT STANE!!!!
hudouser posted image  a ti to resno?

(odgovor članu mert)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
18.7.2007 11:47:19   
mert
SMRTNO RESNO! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.7.2007 11:50:16   
Anonimen
SMRTNO RESNO!
user posted image user posted image

(odgovor članu mert)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
18.7.2007 11:58:10   
Anonimen
Ma čist sem out. Da najprej nekaj pojasnim, ker nisem bila dost natančna: nisem rekla, da nikol ne četam, ampak da se nikoli ne grem cyber sexa. Četam ko v službi ni dela, tako kot na temle forumu denimo, s tem da sem danes anonimna.
Tudi včeraj sem se pogovarjala čisto normalno o otrocih, dopustu...take stvari pač. In odpikala sem vse, ki so namigovali na sex in te reči.
Da je moj sem 100% ker je dal cifro. Pa sem v bistvu vedela že prej; iste fore, isti fetiši, iste fantazije. Besede iste. Opis isti. Jaz sem zase seveda govorila vse kontra ( glede višine, kilaže, barve las...) tako da on nikakor ne ve da sem bila jaz.

Saj najbolj me žre dejstvo, da to najbrž ni bilo prvič. Telefonsko je dal takoj, pa še vprašala nisem zanjo. Pa tudi druga vprašanja so kar letela iz njega, kot bi jih že na pamet vedel.
Dejstvo je, da imam jaz službo en teden dopoldan in en teden popoldan, on vedno samo dopoldan, in sedaj si mislim - kaj je vse te popoldneve počel v vseh teh letih.....

Da sexsava redno sem pa omenila zgolj zato, da ne bi rekli da ima pomanjkanje ali kaj podobnega. Tudi drugače se razumeva, kot na začetku, imava vsak svoje proste izhode, hobije, rekreacijo - ne omejujeva se.
Pa še vedno je pozoren do mene, kot prvi dan. To je tisto , česar ne razumem. Če bi se enkrat vmes pri naju pojavile kake težave ali spremembe bi že razumela, tako pa sem čist izgubljena.

Če bi bila sama, sploh ne bi pomišljala, bi bila že pri svoji mami zdajle, ampak glede na to da imava 5 let staro hčerkico, moram temeljiteje razmislit kaj pa kako.

Požrlo me bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
18.7.2007 11:59:16   
Taula
Jaz bi pa naredila takole.Dopisovala bi si še naprej z njim kaj vem kak teden.Potem pa bi res šla na zmenek.Nabavila bi si kako tel.številko za katero nebi vedel potem pa pošiljala sms-se.Tudi ko bi bil doma bi šla npr.ven mu poslal sms potem pa hitro do njega in videla kako bi reagiral.Bi vzela njegov telefon in mu samo rekla,čuj dobil si sms.Veš kako bi farbal in ti ga vzel iz roke. Saj vem,da ni smešno pa vendar.Potem pa bi se res zmenila z njim za zmenek enkrat in šla.Kap bi ga trofila po mojem.

Jaz bi isto naredila.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.7.2007 12:00:36   
srki
Pojdi na zmenek z njim, itak, da ne bo mogel verjet in zgruntat, po kakšni logiki si ti ta oseba, s katero je klepetal. 

Verjamem, da se ti je vse sesulo, meni bi se tudi. Potrlo bi me že to, da mi je lagal oz. da laže v obraz. Reva osranauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.7.2007 12:02:58   
jade1
Aha sem spregledala tisto o telefonski. Dobra si, da si bila lahko tiho. Jaz bi ga že prvi dan za kravetelc zagrabila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.7.2007 12:08:27   
Taula
Aha sem spregledala tisto o telefonski. Dobra si, da si bila lahko tiho. Jaz bi ga že prvi dan za kravetelc zagrabila.

Jaz bi ga že ozmerjala takoj ko bi skozi vrata prišel. Če bi mu sploh dovolila vstop.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?