Anonimen
|
Včeraj popoldan ko sem bila v službi, sem se malce dolgočasila in šla malce pokramljat na chat. Med parimi sogovorniki, mi je bil eden nekam sumljiv ker je imel iste fore kot moj mož ( poročena sva slabe tri leta) tako da sem malce povrtala naprej, in ga spraševala vse mogoče, da vidim če je res. Bil je pravi. Z vsem tem ne bi bilo nič narobe, če ne bi napeljeval samo na sex in rajc po netu. Naj povem da tega ne počnem, ker mi ni do tega, ampak tokrat sem se šla tole igrico, ker kar nisem mogla verjet da je res. Pustimo podrobnosti. Ko sem ga vprašala, če nima partnerke, je rekel da ima ženo, ampak da je v službi, on bi se pa malo zabaval. Da vam ne povem kako me je tiščalo v trebuhu.... Skratka, ker sem se naredila, kot da ne morem nadaljevat, ker moj partner prihaja vsak čas domov, sva prekinila debato in hotel je da se še slišiva, in srečava. Dal mi je telefonsko, jaz svoje nisem, in hotel da ga čimprej pokličem. Rekla sem,da danes ne bom mogla, ker greva z mojim na neko praznovanje zvečer, da se slišiva kot danes okoli 16 popoldan, in da bi se mogoče lahko srečala danes proti večeru. Poskušala sem se spet vrniki k svojemu delu, ampak nikakor ni šlo, ker so mi misli non stop bežale k temu. In spraševala sem se ali je že našel drugo sogovornico....poklicat ga nisem hotla. Ko sem prišla domov, ne vem ali bolj jezna ali razočarana, nisem rekla nič, in se poskušala obnašati kot da se ni zgodilo nič, da vidim njegovo reakcijo. ko sem ga vprašala kaj je počel popoldan je rekel da je spal, ker je bil zmatran. Potem mi je pa rekel, da bo mogoče jutri ( to je danes ) moral popoldan nazaj v službo, ker dobijo neke poslovne partnerje. vse mi je dol padlo, še zdaj se tresem. Rekla sem u redu, in šla pod tuš. V meni se vse sesuva, in ne vem kako odreagirati. On ni opazil da bi bilo z menoj karkoli narobe. Sploh ne vem kaj naj si mislim, imava urejeno življenje tako družabno kot spolno, sexsava redno, preizkušava vse mogoče, ampak očitno še to ni dovolj. Mi zna katera svetovat kaj pametnega če je imela podobno izkušnjo?
|