|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako najdete čas...
6.10.2005 15:07:11   
tina104
za seks poleg majhnega otroka oz. dojenčka????
Imam 7 tednov starega dojenčka in si želim user posted image , ampak ni časa. oz je tako, da ko si želim, je delo z user posted image  ali mojegauser posted image  ni, ko pa user posted image  spi in je user posted image  doma, pa sem že tako utrujena, da vidim še samo postejo - kako bom spala.
kako je pri vas?

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako najdete čas...
6.10.2005 16:15:23   
total
Za vse se najde čas,saj se boš ulavfala pa bo,včasih res pride tako  da ni nič,potem pa je boljeuser posted image  

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2005 16:27:14   
Grascakinja
Jaz takrat tudi nisem prav dost razmišljala o user posted image , potem pa se z bebo malo unese, navadiš se na ritem, sla se ti povrne, kondicijo nabereš... pa gre. Naj ti dragi pomaga pri bebi ob večerni negi, potem pa si vzemita čas zase, ko zaspi, si privoščita kopel skupaj in se sprostita, morda ti bo to malo pregnalo utrujenost.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2005 18:20:14   
špelin@
Huh, pri nas je bila prva dva meseca res kriza... user posted image  Bi, ampak nama je mala user posted image  dala vetra... Potem smo se malo unesli in zdaj si po pol deseti, ko ponavadi že obe piki spita, vzameva čas samo za naju user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2005 21:47:59   
katarina j.
Točno vem o čem govoriš, tudi midva ne najdeva nikoli časa. Ko oba otroka zaspita je ura že deset, jaz sem čist zbita, pa tud če nisem se mi mudi zaspat, ker vem, da bom že čez 4 ure dojila in bom spet pokonc. Tako, da ne morem žrtvovat še urce za to, pol pa dežurat še ponoč z user posted image . Upam, da bo kaj kmalu bolš.user posted image user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2005 21:55:16   
Jančika_
Sčasoma je boljše, ko ujamete ritem. In še nasvet: tozadevno se zelo obrestuje, če navadiš otroka, da gre zgodaj spat. Imaš cel večer zase! Pri nas je tako nekje od drugega ali tretjega meseca - mali zaspi med sedmo in pol osmo, mami in ati pa jurišuser posted image .

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2005 20:01:12   
ponosna
pri nas je pa mami zvečer čist naspidirana, ampak user posted image  pa dol pade še predno user posted image  dobr zaspi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.