ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: giotti IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Full nestrpna, stara si tolko kot jaz No, jaz sem ponosna junijka 2009 ... Moram pa povedat, da ko sem nehala jemati tabletke (ki sem jih jemala okrog 5 let), sem dobla še 2 , potem pa sma se z mojim odločla, da bi blo kako leto dlje še dobro počakat, da končam še zadnji letnik faksa ... In tako sem čakala naslednjo , da bi spet začela tabletke jemat ... Pa je ni bilo več Na srečo, seveda Po moje se moraš sprostit in nehat mislit na to, pa bo šlo. Nestrpnost ne bo nič pomagala, da bo hitreje šlo, ker psiha ima ziher slab vpliv. Če pa te karkoli skrbi, pa se le oglasi pri ginekologu. Najbrž ni mislila na začetku, tako kot nobena od nas, pa ni ratalo. Potem šele začneš mislit... Tiste, ki vam je ratalo takoj, si ne predstavljate, kaj pomeni ne ratat pol leta ali še veliko več. Zato je pa tebi takoj ratalo, ker si mlada in očitno zdrava. Sja pravim, da mladim takoj rata, če ne, je zelo verjetno kakšen problem. Naj povem, da je tudi moji mami takoj ratalo in to zelo načrtno, torej je mislila, samo je bila pač tako zelo mlada... Res je ogromna razlika do 24 let, pa med 24 in 30 , 30 in 35, ter po 35.... Psiha je šele na drugem mestu... kadar res ne najdejo prav nobenega vzroka. Ker če ne bi bilo tako, potem umetne oploditve, ki so tako zelo načrtovane, ne bi prav nikoli uspele, saj tam je vse zelo načrtovano in še kako mislijo punce po oploditvi, ali je uspelo ali ne. Zagotovo si ne znam predstavljat, kako je, če ne uspe hitro, ampak me zato ni treba napadat. Nisem mislila nič slabega s svojim postom, saj sem napisala, da naj raje gre kar h ginekologu ... Vsekakor pa držim pesti, da bo šlo čim hitreje in po naravni poti!! Sicer pa marsikatera že od prvega meseca razmišlja, ali bo uspelo ali ne. jaz tudi ne vidim nobenega napadanja samo povedala je svoje mnenje, ki se malo razlikuje od tvojega..
|