|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako naj zaščitim dojenčka?
25.2.2005 18:20:10   
ZARJA
OJ!
Moj malček je zbolel (vse ga boli in ima vročino - torej gripa, kajne?) Imam pa še 2,5 meseca staro dojenčico in se zelo bojim, da se ne bi nalezla. :(:(:( Kaj naj naredim?? Najraje bi se z njo zaprla nekam, kjer ni nikogar z virusom ali šla za ta čas k mami... A nimam srca, da bi pustila sinka zdej, ko me rabi :((:((
Kaj naj naredim, da bo prav za vse ? :zmeden::zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kako naj zaščitim dojenčka?
25.2.2005 18:38:25   
Miško
Hi

Pri nas je imel tati nekaj podobnega - vročino do 38,5°C 4 dni, pa vse ga je bolelo, pa kašljal je. Si je kupil v lekarni masko za na usta in nos in jo dosledno uporabljal, midva pa sva se preselila ven iz spalnice - Matija v svojo sobo, jaz pa na kavč v dnevno, tatija pa smo izolirali v spalnico. Pa mislim, da sva ušla okužbi, vsaj upam, da se ne bo kaj pojavilo po enem tednu. Poskušaj jih čimbolj izolirati enega od drugega, če se seveda da, pa kakšno pomoč dobiti, da je nekdo drug pri enem otroku, medtem ko si ti pri drugem. Ti,ki si neizogiben vmesni člen,pa masko. A ja,pa tisto razkužilo za roke sem kupila, ki inaktivira viruse in smo se skozi umivali roke.

So pa res grozne te gripe/viroze za tako majčkene. Jaz sem bila kar jezna na tatija,ker jo je domov prinesel, pa revež ni bil nič kriv, saj v službo pa mora hodit.

LP

Veliko zdravja

Miško&Matija

(odgovor članu ZARJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kako naj zaščitim dojenčka?
25.2.2005 20:34:47   
beti 1
Otroka poskušaj čimbolj ločiti, če je mali že tako velik, da razume, mu razloži, da ne sme kihati ali kašljati v dojenčka, naj se vedno proč obrne. Če bi ga želel pobožati mora obvezno temeljito umiti roke.
Ti pa si dosledno umivaj ali vsaj razkužuj roke, ko prehajaš od enega k drugemu. Sploh če si prehlajenemu brisala nos, ga umivala po obrazu ali ritki,.. To je v bistvu največ kar lahko narediš. Če še dojiš poskušaj pojesti veliko sadja z vitaminom C. S tem nekoliko zaščitiš tudi malega.
lp
beti 1

(odgovor članu ZARJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kako naj zaščitim dojenčka?
25.2.2005 20:56:17   
sena
Ko sem jaz prišla z Nejko iz porodnišnice, je moj sine močno kašljal. Druge izbire nisem imela kot da ga dam k babici. Preveč sem se bala za novorojenčico. Ne vem, koliko je star tvoj :duda:, moj je že 7, pa je razumel. Pa še rad je pri babici. Tam je ostal 6 dni. Potem je pa ozdravel in prišel domov.

Morala se boš sama odločit. Hudo je pa v stanovanju ločit otroke.

LP in čim več zdravja vam želim.:)

(odgovor članu ZARJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kako naj zaščitim dojenčka?
26.2.2005 8:19:52   
Mojca20
Pa čimveč zrači stanovanje!;)

(odgovor članu ZARJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Skupni dopust
polma

Stari starši hočejo z vami na dopust. Vi si mislite:

jupi, zastonj varstvo! (13%)

prav, fajn se razumemo, zakaj ne? (30%)

nisem za, ampak jih nočem prizadet , torej ja (11%)

oh, trpljenje, ne pa dopust (6%)

ni šans, to je naš dopust (40%)


Število vseh glasov: 126

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!