|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako naj vem,kateri vzgojiteljici naj zaupam ...
17.3.2006 22:22:14   
marlena
Drage mame in vzgojiteljice! V Mariboru,na levem bregu bom vpisala otroka, starega 5let v vrtec. Kaj je najbolj pomembno pri izbiri vrtca in kakšna naj bo vzgojiteljica? Je pomembna zunanjost vzgojiteljice ( suha, debela...)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako naj vem,kateri vzgojiteljici naj zau...
17.3.2006 22:46:19   
Anonimen
Na kaj vse nekateri ne mislite! user posted image user posted image user posted image  Suha ali debela??

(odgovor članu marlena)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2006 22:54:09   
Anonimen
 Moj bog!!!!! Suha ali debela???? Kaj takega pa še ne!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2006 1:22:16   
Anonimen
Zunanjost je vsekakor pomembna!

Bodi zelo pozorna na izgled. Če je vzgojiteljica debela, potem verjetno - preveč poje, ima slabo prebavo in je posledično lahko zaprta. In s tem slabe volje.
Upam, da vaša vzgojiteljica nima skodranih las. Take so najslabše. So furjaste in nepremišljene. Na sumu jih imam, da si najivajo lase tudi med delovnim časom.
Še slabše so tiste z ravnimi lasmi. Mislim, da so neiživete, če pa je to v kombinaciji s črnimi lasmi, lahko posumimo na kakšno čarovniško hibo.

Suhe so ponavadi lačne in živčne. Za našo otročad niso primerne.
Jaz ti svetujem, da bodi res pozorna na gležnje - tam se odraža pravi karakter. Če te zanima  še kaj, bolj podrobno mi pa piši na privat.

(odgovor članu marlena)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2006 7:45:36   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2006 8:06:11   
Marogica
Joj, dober vic...........

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu marlena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2006 14:11:44   
Anonimen
Joooooj, zdaj sem enkrat že napisala, pa me je ven vrglo!!!!!

Torej še enkrat: ja, smešno se sliši, ampak človekova zunajost velikokrat odraža tudi notranjost.
Naša vzgojiteljica je npr. u nulo zrihtana. Ni da ni. Sicer verjetno ni vedno tako, ampak pri njej se je pokazalo, da ji ta zrihtanost predstavlja prioriteto nad vsem. Tako otroci npr. ne krasijo sami svoje sobice ob raznih priložnostih (pust, novo leto, pomlad ...), ker "ne znajo". Mi je sin povedal. Da je res dovolj lepo, naredi vse ona sama. Pa npr. izdelki, ki jih delajo in jih potem obesijo na pano, so vsi enaki. Očitno jih ne delajo sami, ker najbrž ne naredijo dovolj lepo.
Tako da ja, včasih je bolje, da je vzgojiteljica malo manj "lepa".user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.3.2006 16:08:20   
frutka_
Jaz bi še ziher želela vedeti kaj je po horospkopu, če se astrološko ujame s tvojim malčkom ali ne. Full je hudič, če trčita bik in oven skupaj..

Aja, pa ziher se pozanimaj ali je mati ali ne, ker če nima svojih otrok potem je nekaj narobe z njo.

Jaz bi na tvojem mestu izbrala privat vartsvo pa se naj tam ukvarjajo s tvojimi zahtevami, ker je v vrtcih na levem bregu itak že dovolj vpisanih otrok normalnih in "nezahtevnih" staršev.

Hm, kakšni pa so tvoji standardi, nekaj takega kot kisle kumare v kozarcih, ne večje od 10centi in ne debelejše od 5centi?!
Ma daj pojdi se solit...

(odgovor članu marlena)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.3.2006 16:58:30   
Anonimen

Ta je pa dobrauser posted image
Pa res, si se kdaj  vprašala, kako  ti izgledaš?

(odgovor članu marlena)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.3.2006 20:34:10   
marlena
Hvala za vaše odgovore.Tudi sama sem prepričana, da zunanjost vzgojiteljice ni pomembna, vprašanje sem morala zastaviti zato,ker sem poslušala dve mami pri debati in je ena od niju drugi povedala,da svojega otroka ne bi nikoli zaupala debeli vzgojiteljici, saj se ta od debelosti še sama komaj premika...Menim, da ni vse v lepoti,kajti tudi suha vzgojiteljica je lahko lena, kar pa mislim ,da je pri nas v Mariboru v manjšini.Pozdravljam vse vzgojiteljice in se opravičujem za začeto neumno debato. Vaše delo zelo cenim. Hvala vam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2006 8:26:44   
david
Če bo otroka v vrtec vozil tudi njegov oče, potem se moraš glede zunanjosti vzgojiteljice nujno posvetovati predvsem z njim. user posted image

(odgovor članu marlena)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.3.2006 8:45:54   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: marlena
Je pomembna zunanjost vzgojiteljice ( suha, debela...)?

Seveda je pomembna - mora biti suha, trenirana da polovi 26 malčkov v skupini, preden se ji razbežijo po celem vrtcu.

Ampak to boste verjetno težko ugotovili pri govorilni uri, dvomim da bi uspeli kako prepričati, da vam opravi Cooperjev test.

Pomembno je na začetku hoditi na govorilne ure, da si ustvarite o njej vtis, pa da opozorite na morebitne posebnosti, močne strani svojega otroka, da jih bo znala razvijati še naprej. Velikokrat se vzgojiteljicam v vrtcu kaka taka stvar izmuzne, ker imajo preveč otrok, da bi se ukvarjale podrobno z vsakim posebej.

Malo tveganja je pa vedno prisotnega ob začetku, poskušajte čim manj svojih "frustracij" in vznemirjenosti v zvezi z začetkom vrtca prenašati na malčka, mu bo lažje začeti, če je (5 letni) začetnik?user posted image

< Sporočilo je popravil primoza -- 19.3.2006 8:49:51 >

(odgovor članu marlena)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.3.2006 17:13:54   
lenika
O groza, s čim se nekateri ukvarjate. Ja najbolje, da otroka do 30. leta starosti zavijete v celofan in ga šele potem zelo previdno odvijete in začnete uvajat v svet. Mislim, obup.user posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?