Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako naj se rešim golazni??? 11.4.2006 11:47:58
|
|
|
|
Anonimen
|
čim se je malo ogrelo,so mi po stanovanju začeli gomazeti ščurki,železne kačice,mrevlje...bljak!!! okoli hiše ima tast namreč kupe starega,gnilega lesa in podobne krame (prazne pločevinke mačje hrane...) zato je povsod polno miši,podgan,ščurkov in vsega.kar mi seveda leze stanovanje. ko smo mu rekli,da bo treba vse tisto zmetat v smeti,nas je skoraj vrgel na cesto.zato me zanima,če imate kake rešitve,kako naj tem zadevam preprečim vstop v stanovanje. ne vem,mogoče jih je tudi polna klet in mi lezejo po odtokih in zračnikih... pomagajte prosim!!!!!
|
|
|
|
RE: kako naj se rešim golazni??? 11.4.2006 11:53:06
|
|
|
|
Anonimen
|
A ti to resno? Mene niti sekunde ne bi bilo več tam. Bežiiiiii!
|
|
|
|
RE: kako naj se rešim golazni??? 11.4.2006 12:06:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ja,resno,gnjus!!!! lih zdej imam v lončku s povečevalnim steklom ujetega enega malega ščurka. za hčero,da si ga ogleda,ko pride iz šole. vsak dan pomečem v wc po par tistih smrdljivih kačic.uf,si mislite,da jo najde tamala,ki je lih splazila in jo vtakne v usta,tako kot vse?! ko se pripravlja slabo vreme,mi iz vseh špranj prilezejo roji mravelj.za to sem že pogruntala,da pomaga pecilni prašek.ma za ščurke ne pomaga niti raid... najboljše da se odselim,ja,ma kam?!na ledenik,tam sigurno ničesar ni,hehe! če ima katera kakršen koli nasvet,magari od kake babice,HELP!!!!!
|
|
|
|
RE: kako naj se rešim golazni??? 11.4.2006 12:12:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni se treba seliti na ledenik, lahko v kolikor toliko čisto stanovanje. Verjemi, da res nikjer ni tako kot pri vas. Ali vsaj ne da bi jaz koga poznala. Saj boste zboleli, od take svinjarije se zboli.
|
|
|
|
RE: kako naj se rešim golazni??? 11.4.2006 12:14:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Dvakrat se je zapisalo, da bi bolj držalo.
< Sporočilo je popravil Splišni -- 11.4.2006 12:18:27 >
|
|
|
|
RE: kako naj se rešim golazni??? 11.4.2006 13:04:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ma ja,no,da ne boš mislila,da imam svinjsko stanovanje.mi imamo čisto not,samo okoli je res štala. golazen pa zavoha hrano,kaj češ... ma nimamo se kam selit,ko imamo v hiši delavnico,obrt in vse to.
|
|
|
|
RE: kako naj se rešim golazni??? 11.4.2006 13:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, O.K., saj to verjamem. Ampak npr. podgane prenašajo bolezni. No, saj bodo mogoče še druge kaj svetoale, samo zdaj izgleda še sapo lovijo.
|
|
|
|
RE: kako naj se rešim golazni??? 11.4.2006 13:23:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ja,če ne bom starega kar na zavod za zdravstveno varstvo prjavla,ker redi to golazen.pa naj potem oni ukrepaJO z dezinsekcijo,dezinfekcijo,deratizacijo... ne vem...
|
|
|
|
RE: kako naj se rešim golazni??? 11.4.2006 13:26:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali pa naj ga dajo na zdravljenje, saj zbiranje smeti je znak ene bolezni.
|
|
|
|
RE: kako naj se rešim golazni??? 11.4.2006 13:26:30
|
|
|
|
dulcinea
|
Od mojga lubija fotr ma tud kramo okrog bajte, sam jst se tolažim s tem, da ne bova živela tam. Upam, da greva čimprej na svoje. Probajte ga prepričat, da vsaj malo počisti. Saj ima koga, ki ga vsaj malo uboga. Jst mam recimo na svojga fotra zelo velik vpliv, medtem ko ga mama in brat kaj prepričujeta, jst rečem samo enkrat in se tista stvar naredi... Mravlje gredo res s pecilnim praško, za miši je najboljša mača, podgane ap moja mami kupi ene tablete, ki jih podgane pojejo pol papridejo na površje crknit, ker so žejne. Ščurki? Bljak. Enkrat mo jih na faksu gledali. Ni bl ogabne stvari na svetu.... LP, D
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: kako naj se rešim golazni??? 11.4.2006 13:48:38
|
|
|
|
lelaval
|
A se ti zafrkavaš ali res plazijo vse te golazni v tvoje stanovanje?
|
|
RE: kako naj se rešim golazni??? 11.4.2006 13:55:35
|
|
|
|
Anonimen
|
MA PUNCE SE NE ZAFRKAVAM!!!!!! a vam jih pofotkam in dam v album,da boste verjele?! dulcinea,kako se pa rešiš ščurkov,mogoče veš? čaw,moram it se vidimo kasneje...
|
|
|
|
RE: kako naj se rešim golazni??? 11.4.2006 15:58:25
|
|
|
|
Anonimen
|
8 DNI?! bom probala,sej jih imam dovolj... ej,soncece,se mi zdi,da res! in če se rešim najprej tasta,zgine še vsa golazen.tako ubijem 2 muhi na 1 mah!!! malo sem hudobna,ma pri vsej tej svinjariji mi drugo skoraj ne preostane. prej sem govorila z eno sosedo,ki pravi,da tudi imajo enake probleme.ma ona pravi,da je ves hrib (so vrstne hiše) natrpan s ščurki.in da ponavadi so vsako leto prišli in deratizirali kanalizacije in odtoke po ulicah. če ne bom našla druge rešitve,bom pa deratizerja poklicala.jaz imam dovolj tega. pa naj me stari na cesto vrže. grem v bazen,da se malo skuliram. se mi zdi,da se že v ščurka spreminjam...
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?